Regl Dönemilerim

beaumont

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
69
8
İyi günlerr. Benim derdim bir olduğum bir olmadığım regl dönemlerim. 2 ay falan olamıyorum gecikiyo geldiğine o haftam o kadar kötü geçiyoki acıdan ağrıdan bayıldığım oluyo heleki karnım fazla bile şişiyo. Gecikmesi beni o kadar endişelendirmemişti başlarda Doktora gittim bana ilk ergenlik döneminde normaldir dedi (söylemeyi unuttum 17 yaşındayım) sonrasında birdaha gittiğimde bana doğum kontrol hapı verecekti ama yaşın küçük hormonal dengelerin iyice bozulmasın diye vermiyorum dedi. Ergenlik döneminde normal olabilir bence bu gecikmeler ama neden bayıltacak derecede bi ağrı var ki? Birdaha gidicem doktora reglimin 3. günü o gün en iyi bakılabildiği günmüş herhalde ama ne biliyim korkuyorum çünkü artık böyle ağrılar çekmek istemiyorum bu sizce neden?

Bu sancılar bende de vardı .Hatta her ay ağrı kesici iğne olmak zorundaydım. Ama 18olunca doktorum hapa başlattı .Şimdi çok iyi şükür ağrı yok gibi. Bir de spor yapmak da regl ağrılarını azalttığını farkettim ben.

Bu sancılar bende de vardı .Hatta her ay ağrı kesici iğne olmak zorundaydım. Ama 18olunca doktorum hapa başlattı .Şimdi çok iyi şükür ağrı yok gibi. Bir de spor yapmak da regl ağrılarını azalttığını farkettim ben.
ben zaten düzenli spor yapan bir insanım

Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla

Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla
Dün de sana benzeyen biri banlandı, ne hikmetse.

X