regl günümmmmmm

efnann

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
119
30
29
slm benim regl günm hoc şasmaz hatta çok nadir.bir.iki gün geç olurdum bu ay bir hafta erken oldum niye anlmadm da rahmimle ilgili bir rahatszlgm vardi o yüzden mi olabilir diye düşndüm bir oparasyon gecrdim bir ay sonra kontrolum vardi ama gitmedim

Rahatsizliginizdan olabilir
Hava degisiminden olabilir
Stres skintidan olabilir
Etkileyen o kadar cok sey var ki

slm benim regl günm hoc şasmaz hatta çok nadir.bir.iki gün geç olurdum bu ay bir hafta erken oldum niye anlmadm da rahmimle ilgili bir rahatszlgm vardi o yüzden mi olabilir diye düşndüm bir oparasyon gecrdim bir ay sonra kontrolum vardi ama gitmedim
Ay yine inci tanesi sorular :) zeka piriltiili boyle bol bol..

ne diyosun be senin zeka.seviyen yerlerde sanirim
Yas kac? 16 falan mi :) hemen boyle atarli ergen cevaplari. Boyle bir karsidakinin dedigini cevirip saldiriya gecmeler falan. Boyle sorularin cevaplarini doktorlar bile bu sekilde cevaplayamaz. Test falan olmadan kim ne bilsin neyin var

Yas kac? 16 falan mi :) hemen boyle atarli ergen cevaplari. Boyle bir karsidakinin dedigini cevirip saldiriya gecmeler falan. Boyle sorularin cevaplarini doktorlar bile bu sekilde cevaplayamaz. Test falan olmadan kim ne bilsin neyin var
çok.merak ettiyseniz ya§m 20 ben fikir almak için dordum ama burda moda olmuş açılan konularla dalga geçmek alay etmek sağlkla ilgili sorulara bile dalga geçmeye çabalanıyo

çok.merak ettiyseniz ya§m 20 ben fikir almak için dordum ama burda moda olmuş açılan konularla dalga geçmek alay etmek sağlkla ilgili sorulara bile dalga geçmeye çabalanıyo
Oncelikle sakin olmalisin sonrada saglikla dalga gecilmez herkes bilincinde ancak evli coluk cocuk sahibi insanlarin ilkokul 1 duzeyinde soru sormasina elbette sasirabiliriz ve dalga geciyor hissiyati olusabilir. Birde uzerine ek olarak verdiginiz cevaplarada bakarsak tahminimiz desteklenmis oluyor. Butun bunlardan ziyade forumlarda saglik sorunlariniza coZum bulamazsiniz. Herkesin ortak diyecegi sey doktora gidin olacaksa vede sonunda sizde bunu yapacaksaniz sordugunuz soruya bu sekilde yaklasilmasini cokta yadirgamamak gerek diye dusunuyorum.

X