Regl olamıyorum.

Kbra58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
80
41
3
32
Ulan halâ hasta olmadım akşam oldu 33. Güne gircem.Ağrım var kasıkda ve göğüslerim sızlio

1 gün falan oluyodu. Ama bole ağrı hissetmedim hiç. Bu sefer çok fecii agrio. Göğüslerim heleee sanki süt iniyo: ))

1 gün falan oluyodu. Ama bole ağrı hissetmedim hiç. Bu sefer çok fecii agrio. Göğüslerim heleee sanki süt iniyo: ))
ayyy benim de kasık ağrım olurdu ama hamile olduğumu öğrenmeden önce belim sanki ayrılacak sanmıştım :) göğüs hassasiyetim çok sonra başladı benim. dayanabilirsen bekle biraz daha o zaman. Allah gönlüne göre versin

Bn simdi senden daha cok merak edyrm emin ol kendimden bu ayda umidim yok baskalariyla ilgilenyrm o yuzdn ay insallah vardr ya test yapsana cnm

Sende çok fena yer etmişsin kafana. Oluruna bırak die teselli vermek isterdim ama bende aynıyım: ) merak ediyorm işte. Eşim den test istiyorum hahh gene başladık yapio

Sen yine isteyeblysn bn caktrmadan yapiym

Bekle bi hafta kadar sabırlı ol der :). Benim dışarı çıkma sıkıntım var alamiyorm bile

Yegnmin fotosu ya profile girin orda kendi redmin oldugu bolume tikla dosya sec yaziyo ordan koydm suan senin ki pembe ya ona tikla iste

Lütfen konu başlıkları kuralımıza uygun başlıklar yazalım: 5.1- Konu başlıkları konunun içeriğini açık bir şekilde ifade etmelidir.

Ve argo kelimeler kullanmayalım.

Saygılarımızla.

Kadınlar Kulübü

Doktora bir git istersen canım, hamileysen hemen teşhis konulmalı değilsen de konulmalı.. Bu kadar süre adet olmamak tehlikeli bir durum.. Yada psikolojik olaralta gecikmiş olabilir eğer bebek istiyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…