- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Canim biraz yogunluk vardi KK ye pek yazamadim. Bu ayi bekliyorum bakalim 5 gun kaldi. Bugun test yaptim negatifti. Daha belli olmaz herhalde.Hosgeldin caniiimm nerelerdesiin ?
Olmaz kuzum yarin bile anca silik cikar hadi hayirlisi :))Canim biraz yogunluk vardi KK ye pek yazamadim. Bu ayi bekliyorum bakalim 5 gun kaldi. Bugun test yaptim negatifti. Daha belli olmaz herhalde.
Ne kadar dogru bilmiyorum ama adete 1 hafta kala 5-6 damla kahverengi leke geldi sonra sariya dondu. Yerlesme kanamasi olabilir mi bilmiyorum.Olmaz kuzum yarin bile anca silik cikar hadi hayirlisi :))
Olabilir ama belli olmuyor iste... Tarifin aynen yerlesme yalnizNe kadar dogru bilmiyorum ama adete 1 hafta kala 5-6 damla kahverengi leke geldi sonra sariya dondu. Yerlesme kanamasi olabilir mi bilmiyorum.
Umutlanmak istemiyorum ama inanilmaz da gogus hassasiyetim var. 5 gun kaldi belli olur herhalde. Yerlesme kanamasi yasayayim Allah'im anlayayim umutlanaim diye dua ederdim hep. Kabul mu oldu acaba ?Olabilir ama belli olmuyor iste... Tarifin aynen yerlesme yalnizKiz bu sefer tuttu mu ne :)
İnsallah kuzum insallah bu sefer dualarin kabul olurUmutlanmak istemiyorum ama inanilmaz da gogus hassasiyetim var. 5 gun kaldi belli olur herhalde. Yerlesme kanamasi yasayayim Allah'im anlayayim umutlanaim diye dua ederdim hep. Kabul mu oldu acaba ?
Ne durumdasin sen cnm ?İnsallah kuzum insallah bu sefer dualarin kabul olur
Evet bir biz kaldık halen beklemede olan :)Bu topikte uğur mu var??
Herkes hamile kalmış
Nasilsin canim ?Evet bir biz kaldık halen beklemede olan :)
allah yardımcın olsun canım. umarım pzrt hayırlı haberlerin gelir. Peki 8 yılda sende tüm testlere bakıldı dimi canım? d vitaminide bayan-erkekte çok önemliymiş,doğurganlığı inanılmaz etkiliyormuş benim 14 tü 100 e çıkardım. canan karatay sayesinde. eşin için kürler denediniz mi?Hayırlı geceler kızlar ben eski bir uyeyim uzun zamandır ugramdim buralara.ben 8 yıllık evliyim 3 tüp bebek demedim 2 tanesi negatif 3. Transfer edilemedi ebriyo olusmadigindan eylül ayinda. Benim yumurta rezervim az esiminde spermleri düşük.bat dündü adet olmadim.her ay umutlanmayi bırakmıştır yalnız bu ay çok farklı duygular yaşıyorum sık idrara çıkiyorum suda icmiyorum cok içtigimde olurdu.adete 1 hafta kala ağrıların başlardi goguslerim şişer sancilarim olurdu çok ağrılı adet geciriyorum ben.şimdi belim agriyo değişik agriyo karnim böle kazı çalışması oluyo gibi sanki vurmuşlar gibi aciyo bide 2 gundur deli gibi salatalık turşusu yiyorum bide tatlıya bayılırım ben midem almiyo şimdi.bunları yaşamadigimdan yazmak istedim.8 yıldır umudum hiç bitmedi her ay bi ümit belki diyorum.ama artık çok Yoruldum hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum yoktur falan diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama adet olmayınca da yine ümitleniyorum.bu gel gitler çok yorucu gerçekten.beklicem pazartesi yı olmazsa gidip kan tahlili yaptircam inş.bu zamanida beni anlayacaklarla geçirmek istedim.Rabbimden hiç ümit kesmedim inş belkide ummadigim su günlerde nasip eder bana ve herkese....
iyiym canım sen nasılsın?Nasilsin canim ?
Canım hakkınızda hayırlısı olsun inş iyi gözüküyor sonuçlareşimin sperm sonuçları dün çıktı. şimdide bunu kafaya takmaya başladım morfoloji%4 ise sağlıklı gebelik olur mugeçen yıl mayıs ayında sperm sayısı 65 milyonmuş bu yıl düşmüş morfoloji geçen yıl 2 imiş bu yıl artmış. şimdi alışverişten geldim. kavrulmamış badem, ceviz,fındık cebimizdeki son parayıda kuruyemişe yatırdık:) herşey hayırlı bebişler için. sonuçları salı günü dr a gösterecek eşim şimdiden keçiboynuzuna başladık yanında e vitaminide. sigarayıda bıraktı eşim. umarım yüzümüze güler .
Hic sikinti yapmayin, sadece keciboynuzu ile bile bizim 4 ten 85 e yukseldi morfoloji. Olacaksa 1 spermle de oluyor. Ayrica mumkunse Emodex alin eczaneden.eşimin sperm sonuçları dün çıktı. şimdide bunu kafaya takmaya başladım morfoloji%4 ise sağlıklı gebelik olur mugeçen yıl mayıs ayında sperm sayısı 65 milyonmuş bu yıl düşmüş morfoloji geçen yıl 2 imiş bu yıl artmış. şimdi alışverişten geldim. kavrulmamış badem, ceviz,fındık cebimizdeki son parayıda kuruyemişe yatırdık:) herşey hayırlı bebişler için. sonuçları salı günü dr a gösterecek eşim şimdiden keçiboynuzuna başladık yanında e vitaminide. sigarayıda bıraktı eşim. umarım yüzümüze güler .
teşekkür ederim,çok sağolun. Peki %4 morfolojiyle diyelim hamile kalındı gebelik sorunlu mu olurHic sikinti yapmayin, sadece keciboynuzu ile bile bizim 4 ten 85 e yukseldi morfoloji. Olacaksa 1 spermle de oluyor. Ayrica mumkunse Emodex alin eczaneden.
Yumurtayi dolleyemez ki morfolojisi bozuk sperm. Cunku delemez icine giremez, gebeligin sorunlulugu spermin dna yapisina bagli. Morfolojiniz 4 ya sayiniz da 25.000.000 yani sadece 100 tanesinin 4 tanesi dolleyebilir. Takmayin bunlara kafayi. Olacaksa tek yumurtalikla tek spermle oluyor. Siz besin destegini iyi alin, sigarayi birakin. Kavga etmeyin. Yumurtlama gunu icin ovulasyon testi alin saglam atis olsun cift cizgi gununu bos gecin ertesi gunu mutlaka sabahtan degerlendirin.teşekkür ederim,çok sağolun. Peki %4 morfolojiyle diyelim hamile kalındı gebelik sorunlu mu olurbilginiz var mı
valla ağzınızı yerim dicem resmen bal damlıyo:) allah razı olsun:) şimdide kerevizli brokoli çorbası yapıyorum aynen dediğin gibi takmamak lazım yaş 32 olunca sabır azalıyor sanırım. Bi ara kendimi kaybediyorum sonra şükürler olsun deyip sakinleşiyorum.Yumurtayi dolleyemez ki morfolojisi bozuk sperm. Cunku delemez icine giremez, gebeligin sorunlulugu spermin dna yapisina bagli. Morfolojiniz 4 ya sayiniz da 25.000.000 yani sadece 100 tanesinin 4 tanesi dolleyebilir. Takmayin bunlara kafayi. Olacaksa tek yumurtalikla tek spermle oluyor. Siz besin destegini iyi alin, sigarayi birakin. Kavga etmeyin. Yumurtlama gunu icin ovulasyon testi alin saglam atis olsun cift cizgi gununu bos gecin ertesi gunu mutlaka sabahtan degerlendirin.
Gebelik olusumunun gercekten bi siniri yok. Morfolojiniz 4 se zaten kesin daha yuksektir, laboratuvarlar da az gosteriyor. Yine de Emodex diye bi hap var tavsiye ederim. Olacak insallah, icinizi ferah tutun.valla ağzınızı yerim dicem resmen bal damlıyo:) allah razı olsun:) şimdide kerevizli brokoli çorbası yapıyorum aynen dediğin gibi takmamak lazım yaş 32 olunca sabır azalıyor sanırım. Bi ara kendimi kaybediyorum sonra şükürler olsun deyip sakinleşiyorum.
sizinki de yakındırEvet bir biz kaldık halen beklemede olan :)
İnş canım hayırlısı inşsizinki de yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?