Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Olabilir ama belli olmuyor iste... Tarifin aynen yerlesme yalniz Kiz bu sefer tuttu mu ne :)
Umutlanmak istemiyorum ama inanilmaz da gogus hassasiyetim var. 5 gun kaldi belli olur herhalde. Yerlesme kanamasi yasayayim Allah'im anlayayim umutlanaim diye dua ederdim hep. Kabul mu oldu acaba ?

allah yardımcın olsun canım. umarım pzrt hayırlı haberlerin gelir. Peki 8 yılda sende tüm testlere bakıldı dimi canım? d vitaminide bayan-erkekte çok önemliymiş,doğurganlığı inanılmaz etkiliyormuş benim 14 tü 100 e çıkardım. canan karatay sayesinde. eşin için kürler denediniz mi?

eşimin sperm sonuçları dün çıktı. şimdide bunu kafaya takmaya başladım morfoloji%4 ise sağlıklı gebelik olur mu geçen yıl mayıs ayında sperm sayısı 65 milyonmuş bu yıl düşmüş morfoloji geçen yıl 2 imiş bu yıl artmış. şimdi alışverişten geldim. kavrulmamış badem, ceviz,fındık cebimizdeki son parayıda kuruyemişe yatırdık:) herşey hayırlı bebişler için. sonuçları salı günü dr a gösterecek eşim şimdiden keçiboynuzuna başladık yanında e vitaminide. sigarayıda bıraktı eşim. umarım yüzümüze güler .

Eklentiler

• 12241540_10153843874424063_4751304542030828726_n.webp
    10 KB · Görüntüleme: 38
Canım hakkınızda hayırlısı olsun inş iyi gözüküyor sonuçlar

Hic sikinti yapmayin, sadece keciboynuzu ile bile bizim 4 ten 85 e yukseldi morfoloji. Olacaksa 1 spermle de oluyor. Ayrica mumkunse Emodex alin eczaneden.

teşekkür ederim,çok sağolun. Peki %4 morfolojiyle diyelim hamile kalındı gebelik sorunlu mu olur bilginiz var mı
Yumurtayi dolleyemez ki morfolojisi bozuk sperm. Cunku delemez icine giremez, gebeligin sorunlulugu spermin dna yapisina bagli. Morfolojiniz 4 ya sayiniz da 25.000.000 yani sadece 100 tanesinin 4 tanesi dolleyebilir. Takmayin bunlara kafayi. Olacaksa tek yumurtalikla tek spermle oluyor. Siz besin destegini iyi alin, sigarayi birakin. Kavga etmeyin. Yumurtlama gunu icin ovulasyon testi alin saglam atis olsun cift cizgi gununu bos gecin ertesi gunu mutlaka sabahtan degerlendirin.

valla ağzınızı yerim dicem resmen bal damlıyo:) allah razı olsun:) şimdide kerevizli brokoli çorbası yapıyorum aynen dediğin gibi takmamak lazım yaş 32 olunca sabır azalıyor sanırım. Bi ara kendimi kaybediyorum sonra şükürler olsun deyip sakinleşiyorum.

Gebelik olusumunun gercekten bi siniri yok. Morfolojiniz 4 se zaten kesin daha yuksektir, laboratuvarlar da az gosteriyor. Yine de Emodex diye bi hap var tavsiye ederim. Olacak insallah, icinizi ferah tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…