ayy maşAllah canım tebrik ederim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllahkızlar testim buEki Görüntüle 1702314
edacım benimde adete yakın migrenim tutuyo ve şimdiden ağırmaya bile başladı yaniikızlar başım dünden beri ağrıyor yaadet öncesi sizde de oluyor mu ki yarın ya da pazar adet olabilirim yüksek ihtimal
çok pis bir ağrı ya. her ay olmuyor. ama bazen tutuyor. tansiyonum düşmüş. şimdi ölçtümdeedacım benimde adete yakın migrenim tutuyo ve şimdiden ağırmaya bile başladı yanii
gittin mi canım tahlile nedir son durumSaol kuzucum iyi dileklerin için.
hayırlısı olsun kuzum geç olsun güç olmasınSelam kızlar. Beklediğim gibi olmadı gecikmistim ama bugün adet oldum. Yarın aşılama için doktora gidicem. Inşallah aşılamayla olur. Rabbim kimseyi bununla sinamasin inşallah
Amin tatlım inşallah çok çok saolhayırlısı olsun kuzum geç olsun güç olmasın
aaaakızlar azönce bende bi tane gebelik testi yaptım miratech erken gebelik testi çook silik bi çizgi çıktı hemen resimde belli olmuyo ama Eki Görüntüle 1702380
normal gebelik testi yap tatlım bunlar yanıltabiliyor.kızlar azönce bende bi tane gebelik testi yaptım miratech erken gebelik testi çook silik bi çizgi çıktı hemen resimde belli olmuyo ama Eki Görüntüle 1702380
kaç gün var adetinekızlar azönce bende bi tane gebelik testi yaptım miratech erken gebelik testi çook silik bi çizgi çıktı hemen resimde belli olmuyo ama Eki Görüntüle 1702380
bugünle birlikte 6 gün canımkaç gün var adetine
fotosunu atsana bakalım canımKızlaarr sabahki yaptığım teste baktım sabah birşey yoktu negatifti ama şimdi incecik bir çizgi var olabilir mi sizce yaaa
ata bakalım hemeeennKızlaarr sabahki yaptığım teste baktım sabah birşey yoktu negatifti ama şimdi incecik bir çizgi var olabilir mi sizce yaaa
Amin canim çok saol.ayy maşAllah canım tebrik ederim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah
testi tekrarla kuzum hayırlısı olur inşallahFazla belli olmuyor ama goruyorum benn ☺Eki Görüntüle 1702405
Ay valla gordummm. Yarin sabah tekrarla bakalim. Cok sevindim yasanki bunda biraz belli gibi canım bak bakalım biEki Görüntüle 1702395
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?