regl sancisi

Sweetshadow6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
211
32
Hanimlar merhaba
Sabahin 6sindan beri hafif sanci vurup geciyordu evde ilac vardir diye guvendim bu yuzden cozumune bakmadim. Fakat suan dayanilmaz bir sekilde sancim artti aksi gibi ilacta bitmis. Dogal yontemlerle nasil gecirebilirim ? Kalin corap giydim uzerimide kalin kalin giydim.. Yuzum ölü gibi bembeyaz midem bulaniyo bacaklarim uyusmaya basladi yataktan kalkacak halim yok resmen kivraniyorum daha yeni oldugum halde bu derece aci cekiyorum.. İgnesiz serumsuz atlatabilecegimi sanmiyorum zaten hastaneye gitsem bile aksaminda ayni acilar tekrar basliyor.. kiii zaten bu mesaji bile zorla yaziyorken hastaneye gidemem lutfeeen ne iyi gelir ne yemem lazim onerilerinizi bekliyorum.. Hanimlar cevap yazamazsam lutfen kusuruma bakmayin simdiden cok tesekkurler

öyle doğal yoldan da kolay kolay geçmez ki :KK43:

sıcak tutmak işe yarar ama ilaç alacak kimse yok mu tek çözüm ilacı alıp yatmak.

geçmiş olsun :KK43:

Kuveti doldur ilik suyla icinde bir sure otur...sicak su torbasida iyi gelir canim ama eczaneler acilir acilmaz canini disine tak majezik hap al iyi gelir.bende cok cekmisimdir bu sancilarda bayilma noktasina geldigimi bilirim.gecmis olsun

bu arada sürekli böyle ağrılar oluyorsa bir doktora görünün.
kist, miyom falan olmasın. çaresine bakmak gerekir.
başımdan geçti biliyorum.

Ben daha ağrı başladığını hisseder hissetmez ilaç alıyorum yoksa dayanılacak gibi değil. Doğal yolla en fazla sıcak tutup yatabilirsin sanki :KK43:

öyle doğal yoldan da kolay kolay geçmez ki :KK43:

sıcak tutmak işe yarar ama ilaç alacak kimse yok mu tek çözüm ilacı alıp yatmak.

geçmiş olsun :KK43:
Tesekkur ederim sicak tutuyorumda diger yonlerden hemen patlak veriyo.. İlk baslangic sancisi ara ara vururya hani siddeti cok degil zannederiz o bile ne hale getirdi beni. Evde de sansima kimse yok tek basimayim en kotu ihtimal dahada fenalasmadan gidip ilac almak yoksa ebedi dayanamam tesekkur ederim yorumunuz icin . QUOTE="yapa_yalniz, post: 39387643, member: 305512"]Kuveti doldur ilik suyla icinde bir sure otur...sicak su torbasida iyi gelir canim ama eczaneler acilir acilmaz canini disine tak majezik hap al iyi gelir.bende cok cekmisimdir bu sancilarda bayilma noktasina geldigimi bilirim.gecmis olsun[/QUOTE]
Cok sagolun bende o hale geliyorum. Hastaneye giidyorum igneler serumlar belli bir saate kadar etki yapiyo sonrasinda geceye yakin yine ayni.. İlaclari gunde 3 kez iciyorum anca reglin 3. Gununden sonra ilac icmeyi birakiyorum..
bu arada sürekli böyle ağrılar oluyorsa bir doktora görünün.
kist, miyom falan olmasın. çaresine bakmak gerekir.
başımdan geçti biliyorum.
Cnm 2yil once dr gitmistim 1000 kisiden 1inde olur bu derece aci.. Dogum sancisi bile daha hafif senin cektiginin yaninda dedi.. Ve 6,aylik tedaviyr o zamanlar baslamistim ilaclar bitti yine ayniyim.. arti tedavi surecinde yine sancim oluyordu.. Tekrar gideyim korktum.simdi
iilaçsız geçmez o.
Mecbur eczaneye gidecegim dahada jotu olmafan gideyim bari oofff nasil gideceksem :KK43:
Ben daha ağrı başladığını hisseder hissetmez ilaç alıyorum yoksa dayanılacak gibi değil. Doğal yolla en fazla sıcak tutup yatabilirsin sanki :KK43:
Normalde bende aliyordum sabah tembellik yaptim kalin giydim hani bir sure idare etsin.. Soylemesi ayip kahvalti yapar ilac icerim diye genis davrandim sonraaa kendimi bu halde buldum.. Simdi gidecegim ilac almaya sagolun yorumunuz icin

Yan komşudan iste canım ağrı kesici inşallah bulursun al ilacı gir battaniyenin altına uyu dinlen bir şeyin kalmaz umarım geçmiş olsun :KK51:

Sıcak su torbası yap canım karnında ve ayaklarında gezdir. Bol şekeri su da iyi geliyor. Ama tek çözüm ilaç

X