Regl sorunları

1607

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
135
13
Arkadaşlar yaklaşık 7ay önce gebelik geçirdi.bebegm düştü sonrasında düzensiz olan adet sürem dahada uzadı ve adet kanaması nerdeyse yok denecek kadar az belki birkaç damla bazı aylarda hiç kan yok kahve akıntı oda yoğun değil cildiricam artk yasmine başladım 2.aydaym PCO olduğumu öğrendim anlamadgm ilk gebeligim korunmayı bıraktığım ilk ay oldu bu sorunların hiçbiri yoktu neler oluyor varmı adetle ilgili böyle sorunlar yaşayanlar konuşmaya çok ihtiyacım var..

Merhaba canım benimde başımdan ıstenmeyen bir gebelik geçti kürtaj oldum ve benimde adetlerim azaldı 3 e indi normalde 5 6 gün olurdum bayaa olurdum bende pco olduğumu öğrendim hormonlarina bakildi mi

Evt bakıldı iki kez ilkinde bakan doktor normal dedi hapda kullanma bebek istyrsan dedi sonradan bakanlar PCO dedi ve yasmine başladım kistler falan var bebekten snra üzüntüden kistler olmuştur dedi fakat senn istenmeyen bi bebek stresle alakalı değil demekki anlamyrm noldu kürtajda benim tek bi damla geldi bu ay kanama doktoruna sordunmu canm bn daha gtmedm

Evt bakıldı iki kez ilkinde bakan doktor normal dedi hapda kullanma bebek istyrsan dedi sonradan bakanlar PCO dedi ve yasmine başladım kistler falan var bebekten snra üzüntüden kistler olmuştur dedi fakat senn istenmeyen bi bebek stresle alakalı değil demekki anlamyrm noldu kürtajda benim tek bi damla geldi bu ay kanama doktoruna sordunmu canm bn daha gtmedm
Allah belami veriyor işte sağlam bebeğe kiydigim için ben kürtajdan sonra 41.gun regl oldum normaldi 3 ay da Normal oldum sonra adetim kahverengi oldu doktora gittim pco dedi başkası boş bi kese gördü başkası iki overdede mmlik multiple kist gördü adetim 3 gün sürüyor ve bunaliyorum eskisi gibi olsun istiyorum benim prolaktinim yüksek çıktı 30.01

Canını sıkma canım olmuş artk streste ck etkiliyor bu arada kilo almakta kist yapıyormuş spora başladım bakalm haplar bitene kadar 5kilo falan versm güzel olucak

Hem ben ağlayarak aldırmak zorunda kaldm ama oluyor işte sabredip dua et cnm kendini suclama

Kahverengi akıntı dediğimde hiç önemli bisey gbi tepki vermiyor doktorlar ama sanki her ayın pisliği içimde gibi hissedyorum hap kullandgm halde adet olamiyorum alttan muanede doktor yoğun şekilde kanaman var dedi ama içerde var onlarda kist mi oluyor acaba

canım valla o kadar bunaldımkı dogduguma lanet edesım var ınternette arastır arastır ıcımde kararıro benım nasıl olacak bılmıyorum adetım duzenlı ama mıktarı az buyuk ıhtımal ya yapısıklık oldu yada prolaktın etkı edıyo ama oyle olsa yapısıklık ılk aydan bellı olmazmıydı

Yapışıklığı alttan muane de belli oluyor inş öle bisi yoktur bi arkadaşım yapisiklik yüzünden hiç hamile kalamadı yoktur umarm öle bisey benm merak ettiğim bu kahverengi akıntı adet kanı gibi görüyorlar ama kanamanın olmayışı sıkıntılı dedgin gbi arastrdikca daraliyor insan

Yok hap vs kullanmiyorum alttan 2 kere muayene oldum ama kimse birsey demedi demekki yapisiklik olmadı olsaydı heralde ilk ayda belli ederdi kendini valla çok bunaldim uyuyup hiç uyanmayasim var bende kanla karışık kahve kanamam oluyo bugün 4.gunum adetimin kahverengi geliyo

Arkadaşlar yaklaşık 7ay önce gebelik geçirdi.bebegm düştü sonrasında düzensiz olan adet sürem dahada uzadı ve adet kanaması nerdeyse yok denecek kadar az belki birkaç damla bazı aylarda hiç kan yok kahve akıntı oda yoğun değil cildiricam artk yasmine başladım 2.aydaym PCO olduğumu öğrendim anlamadgm ilk gebeligim korunmayı bıraktığım ilk ay oldu bu sorunların hiçbiri yoktu neler oluyor varmı adetle ilgili böyle sorunlar yaşayanlar konuşmaya çok ihtiyacım var..
Benim de bu kış adetlerim kendiliğinden azaldı, normalde 6 gün süren adetim 3 güne düşmüştü o da azıcık geliyordu. Ve dediğin gibi kahverengi geldiği günler de oluyordu. Şimdi düzeldi baya. Yine 6 güne çıktı ve kırmızı renkte geliyor canım. Sende pko olduğu için o şekilde olmuş yumurta oluşumunda ve çatlamasında sorun oluşmuş sanırım. İnofolic şaseyi öneririm normal hale döndürür hemen

Benim de bu kış adetlerim kendiliğinden azaldı, normalde 6 gün süren adetim 3 güne düşmüştü o da azıcık geliyordu. Ve dediğin gibi kahverengi geldiği günler de oluyordu. Şimdi düzeldi baya. Yine 6 güne çıktı ve kırmızı renkte geliyor canım. Sende pko olduğu için o şekilde olmuş yumurta oluşumunda ve çatlamasında sorun oluşmuş sanırım. İnofolic şaseyi öneririm normal hale döndürür hemen
Sende neden az geliyormus doktor bişey dedi mi bende pco olup olmadigini henüz bilmiyo rum

Doktora gittiğimde bir sorun görmedi herşey normal dedi. Sonra inofolic kullanmaya başlayınca eskiye döndü adetlerim
Ben bekarim yanlız doktor vermeden kafama göre kullanamamki sen konu sahibine dedin ama bende atlamis oldum:) prolaktinim yüksek benim 30.01 buda yapiyomus

Benim ilk bebegim korunmayı bıraktığım an oldu kürtajdan snra oluştu bu kistler sonrasında adet görememe bu söylediğin ilaç ne için su an yasmin kullanıyorum ama önümüzdeki ay bırakıp bebis için çalışmalara başlıcaz inş Allah isteyen herkese nasip eder

X