Regl ve tatil yine

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
36
Merhaba kızlar. Bilgi almak istiyorum sizden. Iki aydır yasmin ilacı ni kullanıyorum. Tatil programınız var ve adetimin son günlerine denk geliyor. Şuanda kutunun içinde iki tane hap kaldı onları kullanmasam. Regl dönemini öne almış olur muyum. Eğer iki uygun sonra olursam muhtemelen tatile gidene kadar bitmiş olur.
Düşündüğüm mantıklı mi sizce?

Merhaba kızlar. Bilgi almak istiyorum sizden. Iki aydır yasmin ilacı ni kullanıyorum. Tatil programınız var ve adetimin son günlerine denk geliyor. Şuanda kutunun içinde iki tane hap kaldı onları kullanmasam. Regl dönemini öne almış olur muyum. Eğer iki uygun sonra olursam muhtemelen tatile gidene kadar bitmiş olur.
Düşündüğüm mantıklı mi sizce?

Zaten adetinin Son gününe denk geliyormuş, bir gün için hormonlarınla oynama. İki ileri bir geri alınacak bir hafta değil o. Hapı 7 gün arayı vermeden almaya devam edersen regl olmazsın ama iki hapla öne alma gibi bir şey yoktur. Zaten strese girersin Ha oldum Ha olacam diye iyice gecikir. Bir gün denize girme ya da Tampon kullanarak gir. Sıkıntılı biraz ama sağlığından önemli değil

Zaten adetinin Son gününe denk geliyormuş, bir gün için hormonlarınla oynama. İki ileri bir geri alınacak bir hafta değil o. Hapı 7 gün arayı vermeden almaya devam edersen regl olmazsın ama iki hapla öne alma gibi bir şey yoktur. Zaten strese girersin Ha oldum Ha olacam diye iyice gecikir. Bir gün denize girme ya da Tampon kullanarak gir. Sıkıntılı biraz ama sağlığından önemli değil
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Ilk defa eşim ile tatile gideceğim. 5 gün sürecek ilk iki üç gününü böyle geçirmek istemedim :KK43: burda okumuştum daha önce, hiç ara vermeden iki paket üstüste kullanılabilir denmisti. Bilemedim işte...

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Ilk defa eşim ile tatile gideceğim. 5 gün sürecek ilk iki üç gününü böyle geçirmek istemedim :KK43: burda okumuştum daha önce, hiç ara vermeden iki paket üstüste kullanılabilir denmisti. Bilemedim işte...

Hiç ara vermezsen olmazsın ama sonra acısı nasıl çıkar onu hiç ama hiç bilmiyorum. Yasmin zaten kan miktarını çok azaltıyor. Merak etmeyin iki üç gün sürmez. ilk gün tamponla idare edersin, sonraya kalmaz zaten. Yine de bir doktora danış tabi ki ama benim tavsiyem tatil öncesi hareketli ol. Koş, bisiklete bin, fiziksel Aktiviteler yap. İnan bana kan akışını hızlandırıyor ve Son güne neredeyse hiçbir şey kalmıyor. Şimdiden iyi tatiller :)

Hiç ara vermezsen olmazsın ama sonra acısı nasıl çıkar onu hiç ama hiç bilmiyorum. Yasmin zaten kan miktarını çok azaltıyor. Merak etmeyin iki üç gün sürmez. ilk gün tamponla idare edersin, sonraya kalmaz zaten. Yine de bir doktora danış tabi ki ama benim tavsiyem tatil öncesi hareketli ol. Koş, bisiklete bin, fizikel Akt ivit eler yap. İnan bana kan akışını hızlandırıyor ve Son güne neredeyse hiçbir şey kalmıyor. Şimdiden iyi tatiller :)

Sakın düzen bozmayın. Zaten hap kullananlar az regl oluyor. Tamponlar bugünler için var

TEkrar tsk ederim. Sanırım oyle yapacagim. Spor yapmak iyi fikir. Zaten iki hap kaldı onları da kullanıp akışına bırakırım. Bende korkuyorum iki ay üstüste kullanmaktan. :)

Benim de yine tatile denk gelecek. 3 gğn erkene almanın yolunu arıyorum hormonlarımla oynamadan. Ne bileyim bitki kürleri ile falan. Bilen deneyen varsa aydınlatsa ne güzel olur:)

Benim de yine tatile denk gelecek. 3 gğn erkene almanın yolunu arıyorum hormonlarımla oynamadan. Ne bileyim bitki kürleri ile falan. Bilen deneyen varsa aydınlatsa ne güzel olur:)
Böyle dönemlerde keşke erkek olsaydım diyorum. Eşlerimizin hiç böyle dertleri yok :)

X