• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim 2 gun gecikti bebe time testi yaptim 2 gun arayla hamile miyim

ceyloh

Bebelerim💕
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mart 2021
12
8
36
IMG_0412.webp

Eklentiler

• IMG_0435.webp
    IMG_0435.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 37
Merhbalar sonucunuz ne oldu benimde suan ayni durumdayim teste guvenemiyorum
Merhaba beta hcg 47 cikti sonra da dusmeye basladi en son 24 u gordum muhtemelen 1-2 gune regl olacagim. Tutunamadi. Benim iki kizim var sukurler olsun bu planli bir gebelik degildi ama bebe time bence hic kacirmiyor guvenin derim

Merhaba beta hcg 47 cikti sonra da dusmeye basladi en son 24 u gordum muhtemelen 1-2 gune regl olacagim. Tutunamadi. Benim iki kizim var sukurler olsun bu planli bir gebelik degildi ama bebe time bence hic kacirmiyor guvenin derim
Ya hakkinizda hayirlisi olsun saglikli bir gebelik degilmis demekki bende bugun ayni marka testle yaptim ilk iki dakika icinde belirgin bir sekilde cikti ama bi yandan adet sancisida var emin olamadım gecmis olsun size Allah diger yavrulariniza uzun ömürler versin 🥰

Ya hakkinizda hayirlisi olsun saglikli bir gebelik degilmis demekki bende bugun ayni marka testle yaptim ilk iki dakika icinde belirgin bir sekilde cikti ama bi yandan adet sancisida var emin olamadım gecmis olsun size Allah diger yavrulariniza uzun ömürler versin 🥰
Cok tesekkur ederim🤲🏻 ben kizlarida ilk bebe time da gormustum. Ilk dkkalarda ciktiysa bence regliniz geciktigi an beta baktirin. Sizinde gonlunuzden gecen saglikla kolaylikla olsun🤲🏻

Back
X