esra selin'in bebişini gördünmü ne tatlı demi...:86::86:
Ayy evet ya,onu diyecektim ben de..
Çok şekeeerrrr bir şeyyyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esra selin'in bebişini gördünmü ne tatlı demi...:86::86:
Kızlar hepinizi öpüyorum..annemlerdeyim yemek yicez şimdi..kendinize iyi bakın görüşürüz yarın inşallah![]()
Kızlar hepinizi öpüyorum..annemlerdeyim yemek yicez şimdi..kendinize iyi bakın görüşürüz yarın inşallah![]()
Canım benim,hoşgeldin
Hımm hadi gözün aydın o zaman,yeni ayda bol bol çalışın da gelsin artık bebiş
Biz de özledik canım
Ayy burdan tek tek bebek haberlerini alacağımız günler gelsin artık![]()
aynen kızlarrr çok şekerrr bi bebişşşşş:) rabbim bizlerede nasip etsin BÖLE Bİ BEBİŞŞŞŞ:) ben kaçtım kızlarr sizi çok öptümmmmmmmmmm özletmeyin kendinizi ben yarın yine buralardayımmm muckkkkAyy evet ya,onu diyecektim ben de..
Çok şekeeerrrr bir şeyyyy![]()
gelicek tabi tatlım inşallah...
daha yeniyiz herşeyde dur bakam ...
çook yakında inşallah...yazıcaz buraya hamileyimmm diye...sonra şaşırcaz rüya gibi yaa
![]()
aynen kızlarrr çok şekerrr bi bebişşşşş:) rabbim bizlerede nasip etsin BÖLE Bİ BEBİŞŞŞŞ:) ben kaçtım kızlarr sizi çok öptümmmmmmmmmm özletmeyin kendinizi ben yarın yine buralardayımmm muckkkk
aynen kızlarrr çok şekerrr bi bebişşşşş:) rabbim bizlerede nasip etsin BÖLE Bİ BEBİŞŞŞŞ:) ben kaçtım kızlarr sizi çok öptümmmmmmmmmm özletmeyin kendinizi ben yarın yine buralardayımmm muckkkk
aminnn canım inşallah...
güle güle:80: ben burdayım beklerimm sizi ben açıyom genelde topiği ...![]()
O zaman da burada geçmiş sayfalara bakıp bugünleri hatırlayacağız..
Gerçekten rüya gibi olacak..![]()
Sen kaçta geliyorsun sabah işe canım:44:
evet sonra ay benim şu kadar kaldı midem bulanıyo,cinsiyeti ne acaba demeye başlıcaz...
sonra şu kadar aylık oldu emeklemeye başladı,anne dedi derken günler gelip geçicek....
ahh ahh...:26:
8 de geliyorum canımm...
Yakın mı pekii işyeriniz evinize:44:
Ayy ne güzel hayaller bunlar böyle![]()
çook yakın karşılıklı sayılır nerdeyse...![]()
Ayy ne güzel ya
Bayılıyorum ben böyle işlere![]()
evet çok güzel mesala çok acil olduğu zamn sabah atıyorum makinaya çamaşır bitince gidip asabiliyorum...![]()