Remedy hospital hülya aydoğmuş

Gulen_yuz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
209
82
arkadaşlar merhaba 15 haftalık hamileyim ve muayeneye hülya aydoğmuşa gidiyorum. Doktorumdan memnunum hamileliğim yeni sayıldığı için kendisine doğum ücretini soramadım. Aklımda kaldı fakat Acaba sizlerden gidenler var ise bilgilendirebilirmisiniz. Sadece remedy hospitalın aldıgı fiyatıda bilmek istiyorum aslında yakın zamanlarda bu hastanede doğum yapan var mı ve ne kadar doğum ücretleri bildilendirirseniz sevinirim

doğuma kendisi mi giriyor peki canım.. ben yüzyıl hastanesinde neslihan şekere gidiyorum.. 45 tl muayene ücreti var.. çok iyi sevecen güleryüzlü bir doktor.. doğum ücreti de normal 850 tl..
İstersen tabiki kendisi giriyor özkan hastanesinde yaptırıyor. Kendi muayenehanesi var orda muayeneleri oluyorsun. internette siteside var bakabilirsin. Doğum ücretini açıkcası konuşmadık daha yarın randevum var gideceğim o zaman sormayı düşünüyordum bende bilgi edinirsem buradan paylaşırım canım. Yüzyıl hastahesine yakınım ben ama daha tecrübeli birinin muayenesinde olmak beni daha cok rahatlatacagı için kendisini tercih ettim daha önce medet beye gidiyordum o da iyi bir doktor sadece bebeğim 5 haftalıkken kalp atısı yok diye olumsuz konusmustu moralimi bozmuştu ilk bebegim oldugu içinde yediğim içtiğim boğazıma dizilmişti duyana kadar :) onunda kendi muayenehanesi var fakat hülya hanım hakkından hem pendikte hem tuzlada öneri aldım o yüzden değiştirdim memnunumda tavsiye ederim sana da :)

Fakat bence doğum ücreti arasında fark olcagını düşünüyorum çünkü hem kendisi hem hastane para alacaktır eger doğum ücreti aklına yatarsa doğumunu onda da yapabilirsin

İstersen tabiki kendisi giriyor özkan hastanesinde yaptırıyor. Kendi muayenehanesi var orda muayeneleri oluyorsun. internette siteside var bakabilirsin. Doğum ücretini açıkcası konuşmadık daha yarın randevum var gideceğim o zaman sormayı düşünüyordum bende bilgi edinirsem buradan paylaşırım canım. Yüzyıl hastahesine yakınım ben ama daha tecrübeli birinin muayenesinde olmak beni daha cok rahatlatacagı için kendisini tercih ettim daha önce medet beye gidiyordum o da iyi bir doktor sadece bebeğim 5 haftalıkken kalp atısı yok diye olumsuz konusmustu moralimi bozmuştu ilk bebegim oldugu içinde yediğim içtiğim boğazıma dizilmişti duyana kadar :) onunda kendi muayenehanesi var fakat hülya hanım hakkından hem pendikte hem tuzlada öneri aldım o yüzden değiştirdim memnunumda tavsiye ederim sana da :)

medet beyde bir arkadaşım doğum yaptı.. çok memnun kendisi..

doktorun yorumlarına baktım çok iyi evet ama muayene ücreti biraz fazla geldi.. bide doktora sorduğunda bana da yazar mısın yarın doğum ücretlerini :)

Tabiki canım yazarım :) herkes tabi bütcesine göre veya düşüncesine göre hareket edebilir benim ilk bebegim hassasım hem ayda bir kere gidiyorum zaten sıkıntı yaşamıyorum 15 gün içerisinde ücretsiz kontrolüde oluyor

Tabiki canım yazarım :) herkes tabi bütcesine göre veya düşüncesine göre hareket edebilir benim ilk bebegim hassasım hem ayda bir kere gidiyorum zaten sıkıntı yaşamıyorum 15 gün içerisinde ücretsiz kontrolüde oluyor
benim de ilk olacak inşallah teyzesi.. doktor iyi olduktan sonra haklısın ücretin bir önemi yok ama ona 80 tl vereceğime emseye giderim o yüzden söledim :KK70:
ordaki dokttorlara güvenim tam.. ama neslihan hanımı da seviyorum.. sadece biraz yoğunn:KK43:

benim de ilk olacak inşallah teyzesi.. doktor iyi olduktan sonra haklısın ücretin bir önemi yok ama ona 80 tl vereceğime emseye giderim o yüzden söledim :KK70:
ordaki dokttorlara güvenim tam.. ama neslihan hanımı da seviyorum.. sadece biraz yoğunn:KK43:
Anladım canım ben öğrendiğimde sanada bilgi vericem söz :))

Hülya hanımla harika bir hamilelik geçirdim, kendisinin ilgi ve alakası kendinizi güvende hissettiriyor. Kendisi daha önce Histereskopi yöntemiyle polip ameliyatımı da yapmıştı ve o operayonumda da sonuç mükemmmeldi ki bu yöntemi kullanan nadir doktorlardan. Bebeğimi normal doğumla kucağıma aldım kendisinin hassasiyeti ve tecrübesiyle çok rahat bir doğum gerçekleştirdim. Kendisine ender rastlanan doktorlardan ve sırf benim gibi iyi bir kadın doğumcunun tüm hayatınızı etkilediğini düşünenlerdenseniz kesinlikle Dr.Hülya Hanım... tavsiye ettiği ve etmediği herşey basma kalıp doktor bilgilerinden uzak, tamamen bilimin son gelişmelerinden haberdar kendisini her an geliştiren iyi bir doktor ve iyi bir İNSAN

X