Kişisel Bakım Ürünleri Remington IPL-6750 Prestige Lazer Epilasyon Seti

ben umudum

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
18
2
merhaba. bu ürün hakkında ya da remingtonun diğer modelleri hakkında bilgi sahibi olan var mı.. lazer epilasyon aleti konusunda başarılı mı acaba..almayı düşünüyorum sınırsız ampul diyor. başka masraf yok diyor. ama biraz pahalı. 1,200 tl

Remington IPL-6750 Prestige Lazer Epilasyon Seti

65,000 flaş ne kadar zaman gider bu arada..bir başka modelinde bu özellik vardı.
remington ipl 6000F modelinde.. bu modelde aklımda karar veremiyorum..

aslında philips düşünüyordum ama ömrü bitince başlık yenilenmiyormuş.. bu kötü değil mi..

Son düzenleme:
Merhaba , ben de bu ürün hakkında bilgi almak istiyorum. Aslında 2 ürün arasında kaldım diğeri de rowenta nın lazer epilasyonu. Kullanan bilen var mıdır ?

merhaba...
ben remingtonun ıpl 6750 cihazını aldım sınırsız atış olanı..genital bacak ve koltukaltında kullanıyorum ve tüylerim dökülmeye başladı.çıkan tüylerde cansız çıkıyor.cihazın üstünde cilt tipini belirlemek için bi bölme var oraya uygulama yapacağınız yeri okutuyosunuz ve cilt renginize göre onay alıyosunuz eğer çok esmerse bölge bronzlaşma varsa makine otomatik olarak algılıyor ve kapanıyor.tek sıkıntım atış hızı..4saniyede bir atış yapılabiliniyor küçük bölgelerde sıkıntı olmuyor ama bacak uygulamalarında benim için büyük problem oldu..şimdilerde hız için bi iğleştirme yapabilirmiyim onu araştırıyorum..

Merhaba arkadaşlar ben de bu cihazi araştırıyorum alan ve ya kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirseniz mutlu olurum. FDA onayi almis ve sınırsız atış özelliği var philips lumea mi yoksa remington mu kararsiz kaldim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

bu cihaz bi harika bitmeyen kartuşu sayesinde ömürlük kullanabilirsin ve ayrı aparatları sayesinde cildin bütün bölümlerini algılayabiliyor. lumia gibi kullan at tarzında bir ürün değil. kullandığınız zaman ne kadar güzel bi ürün olduğunu anlıyacaksınız herkese kesinlikle tavsiye 6750 lazer mükemmel bi buluş

Bende bu gün aldım kullandıkça sonuçları yazarım
İnşallah işe yarar
Gerçi acısız bir şekilde tüy sorununda kurtulmak ve geç çıkması birde batık sorununu çözerse benim beklentilerimi karşılamış olacak

Bende bu gün aldım kullandıkça sonuçları yazarım
İnşallah işe yarar
Gerçi acısız bir şekilde tüy sorununda kurtulmak ve geç çıkması birde batık sorununu çözerse benim beklentilerimi karşılamış olacak
Sınırsız atışlısı nı mı aldınız ?Philips mi sınırsız atışı remington mu kararsızım.

Sınırsız atışlısı nı mı aldınız ?Philips mi sınırsız atışı remington mu kararsızım.
Remington ıpl 6750 moldeli
Son çıkanı yani sınırsız atım olan
İkinci seansı yapıcam
İlkinden memnun kaldım
Tüylerin çoğu döküldü
Bacaklarda uzayamadılar bile
Sanırım işe yarayacak

Son çıkanı yani sınırsız atım olan
İkinci seansı yapıcam
İlkinden memnun kaldım
Tüylerin çoğu döküldü
Sanırım işe yarayacak
Teşekkür ederim cevabın için canım daha almadım ama almayı düşünüyorum mutlaka.

Arkadaşlar remington lazer aletini aldım ve 5 6 kere kullandım hala sıfır sayılır yani ihtiyaç duymuyorum artık ama ihtiyaçtan satıyorum :) garantisi faturası yanın da almak isteyen olursa burdayım ayrıca yarı fiyatına 700 tl

ta
Merhaba arkadaşlar ben de bu cihazi araştırıyorum alan ve ya kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirseniz mutlu olurum. FDA onayi almis ve sınırsız atış özelliği var philips lumea mi yoksa remington mu kararsiz kaldim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
tatlım satıyorum almak istersen :)

selam kızlar araştırdım bu ürünü ben de almak istiyorum. indirim bekleyeceğim. lumeadan vazgeçtim son trend sanırım bu.

Son çuyguluyorsun. yani sınırsız atım olan
İkinci seansı yapıcam
İlkinden memnun kaldım
Tüylerin çoğu döküldü
Sanırım işe yarayacak
Lazeri uyguladıktan kaç gün sonra dökülmeye başladı tüyleriniz.bide kaç hafta bi uygulu

Evkurdan aldım 2015 ocak ta aldım ama 3 aydır kullanmıyorum bikaçkez kullandım sadece ama gerçekten çok faydsını gördüm
Acaba dedim uyduruk bi yerden alıp memnun kalmadınız mıydı yoksa aradan baya zaman geçince bi sorun mu oluyor ama düzgün bi yerden yeni almışsınız çok faydasını gördüyseniz neden satıyorsunuz? Çünkü modern ağda bu, 2-3 ay sonra tekrar çıkartması lazım kılları.

Acaba dedim uyduruk bi yerden alıp memnun kalmadınız mıydı yoksa aradan baya zaman geçince bi sorun mu oluyor ama düzgün bi yerden yeni almışsınız çok faydasını gördüyseniz neden satıyorsunuz? Çünkü modern ağda bu, 2-3 ay sonra tekrar çıkartması lazım kılları.
Satmak istediğmden değil zaten mecburiyetten satıyorum ihtiyacım çıktı acil o yüzden hatta ara ara bi vazgeçiyorm satmayım diye ama dediğim gibi mecburiyettn istersen sana fotosunu gönderirim 2 başlıklı çok geç çıkarıyo tüyleri benm % 50im gitti zaten.istermki tamamen bitireyim ama satmaya karar verdikten sonra alanın hakkına girmeyim diye kullanmıyorum bile

X