Saç Şekillendiriciler Remington silk s9600 kullanan var mı ? Isı problemi var arkadaşlar !

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.831
Morhipodan geçen haftalarda aldım bu düzleştiriciyi. Normalde 240 dereceye kadar çıkması gerekiyor ısısı ama 235 te kalıyor bende ki. Acaba sorun ne olabilir ? Morhipo güvenilir bir site diye biliyorum ayrıca. Sahteydi falandı filandı sorunu olabilir mi ki ? Ürünü kullanan varsa yorum yapabilir mi arkadaşlar.

Morhipodan geçen haftalarda aldım bu düzleştiriciyi. Normalde 240 dereceye kadar çıkması gerekiyor ısısı ama 235 te kalıyor bende ki. Acaba sorun ne olabilir ? Morhipo güvenilir bir site diye biliyorum ayrıca. Sahteydi falandı filandı sorunu olabilir mi ki ? Ürünü kullanan varsa yorum yapabilir mi arkadaşlar.

Canım ürünün 150°C - 235°C arasında değişken ısı özelliği var.Birde 30 saniyede 240°C'ye turbo ısınma özelliği.Turbo ısınma özelliğini kullanmak için düzleştiricini açtığında (+) yanı ısı artırma tuşuna uzun süre basman gerekiyor.O zaman bu özellik aktif hale geliyor. Umarım anlatabilmişimdir.