Çamaşır ve Kurutma Makineleri renkliler ve beyazlara tek deterjan olur mu?

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
arkadaşlar
ayrı ayrı deterjan almaktansa renklilere de beyazlarada aynı deterjan kullansam olurmu ki?:KK51:
siz ne kullanıyorsunuz?
beyazlara da arada çamaşır suyu yada leke çıkarıcı katarım miss gibi olur bence
:KK48:

Beyazlatıcı özelliği sebebiyle renklileri soldurur diye dusunuyorum ben ayrı kullanıyorum. Marka olarak da ondan memnunum

ben renkliler için olanı beyazlarda kullanınca iyi performans alamadım o yüzden küçük bir paket deterjan beyazlar için alıyorum. ayrı kullanıyorum. çok beyazım olmuyor zaten.

cidden farkediyo mu o kadar yawo_Omerak ettim şimdi..
beyazlara ne kullanıyorsun peki?

Gerçekten çok farkediyor mavi kutusunda http://www.perwoll.com.tr/tr/ana-sayfa/urunler/perwoll-yenilenen-plus.html

Bi dene istersen :) Beyazlar için farklı farklı kullanıyorum çünkü makinam hiç iyi değil kullanmadığım deterjan kalmadı bembeyaz sakız gibi hiç çıkmadı çamaşırlarım ama bizim makinaların genel sorunuymuş bu sadece ben de değil. En son alo kar çiçeği aldım fiyat olarak çok uygundu. Ama aslında omo kullanıyorum ya da ariel :)

Gerçekten çok farkediyor mavi kutusunda http://www.perwoll.com.tr/tr/ana-sayfa/urunler/perwoll-yenilenen-plus.html

Bi dene istersen :) Beyazlar için farklı farklı kullanıyorum çünkü makinam hiç iyi değil kullanmadığım deterjan kalmadı bembeyaz sakız gibi hiç çıkmadı çamaşırlarım ama bizim makinaların genel sorunuymuş bu sadece ben de değil. En son alo kar çiçeği aldım fiyat olarak çok uygundu. Ama aslında omo kullanıyorum ya da ariel :)
tmm,denicem inş.teşekkurler:emir_bebek:

Tek deterjan kullanıyorum . Renklilere az deterjan kullanıyorum , beyazları yıkarken biraz soda ilave ediyorum .

Arkadaşlar...
Ben de tek deterjan kullanıyorum.. Kv min de tavsiyesiyle beyazları yıkayacağım zaman deterjanı daha az koyuyorum ve nilem asprin koyuyorum biraz... Bembeyaz oluyorlar şaşırtıcı derecede..

NİLEM ASPİRİN-500x500.jpg Tavsiye ederim...

bende beyaz çamaşırlarımı bembeyaz yapamıyorum.. çamaşır sodasını duymuştum ama hiç kullanmadım.. sıvı deterjan kullandım..ariel kullandım kosla beyazlatıcıyla bi gece suada bekletip yıkayınca oluyor ama her camasır yıkamada suda bekletme yapamıyorum.. özellikle bebek maması lekeleri çocuğun kıyafetlerinde battaniyesinde leke olarak kalıyor .. nasıl çıkarıyorsunuz lekeleri .. bembeyaz oluyor mu

Arkadaşlar...
Ben de tek deterjan kullanıyorum.. Kv min de tavsiyesiyle beyazları yıkayacağım zaman deterjanı daha az koyuyorum ve nilem asprin koyuyorum biraz... Bembeyaz oluyorlar şaşırtıcı derecede..

Eki Görüntüle 1686341 Tavsiye ederim...
[/QUOTE
bende deniyeceğim aspirinle çamaşır yıkamayı bakalım inşallah dediğiniz gibi olur..

bende ayrı ayrı kullanıyorum kazaklara kısa program ve sıvı kullanıyorum yani 3 çeşit deterjan kullanıyorum diyebilirim

persil ve arielin hem renkliler hem de beyazlar için olan sıvı detarjanları var canım
ben kullanıyorum ve memnunum

X