Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
renkliler için olanı beyazlarda kullansakBeyazlatıcı özelliği sebebiyle renklileri soldurur diye dusunuyorum ben ayrı kullanıyorum. Marka olarak da ondan memnunum
cidden farkediyo mu o kadar yawmerak ettim şimdi..Ben renkliler için perwol kullanıyorum çok da memnunum. Gerçekler renkliler daha renkli
cidden farkediyo mu o kadar yawmerak ettim şimdi..
beyazlara ne kullanıyorsun peki?
tmm,denicem inş.teşekkurlerGerçekten çok farkediyor mavi kutusunda http://www.perwoll.com.tr/tr/ana-sayfa/urunler/perwoll-yenilenen-plus.html
Bi dene istersen :) Beyazlar için farklı farklı kullanıyorum çünkü makinam hiç iyi değil kullanmadığım deterjan kalmadı bembeyaz sakız gibi hiç çıkmadı çamaşırlarım ama bizim makinaların genel sorunuymuş bu sadece ben de değil. En son alo kar çiçeği aldım fiyat olarak çok uygundu. Ama aslında omo kullanıyorum ya da ariel :)
Tek deterjan kullanıyorum . Renklilere az deterjan kullanıyorum , beyazları yıkarken biraz soda ilave ediyorum .
Biraz çamaşır sodasını , makinanın deterjan gözüne ilave ediyorum . Daha beyaz çıkıyor .Sodayı nasıl ekliyorsunuz?
Biraz çamaşır sodasını , makinanın deterjan gözüne ilave ediyorum . Daha beyaz çıkıyor .
Evet beyazlarda deterjanla beraber .Deterjanla birlikte değil mi?
deterjan ne kullanıyorsunuz,benim elim hep ucuz deterjanlara gidiyorda bu ara açıkcasıArkadaşlar...
Ben de tek deterjan kullanıyorum.. Kv min de tavsiyesiyle beyazları yıkayacağım zaman deterjanı daha az koyuyorum ve nilem asprin koyuyorum biraz... Bembeyaz oluyorlar şaşırtıcı derecede..
Eki Görüntüle 1686341 Tavsiye ederim...
deterjan ne kullanıyorsunuz,benim elim hep ucuz deterjanlara gidiyorda bu ara açıkcası
Arkadaşlar...
Ben de tek deterjan kullanıyorum.. Kv min de tavsiyesiyle beyazları yıkayacağım zaman deterjanı daha az koyuyorum ve nilem asprin koyuyorum biraz... Bembeyaz oluyorlar şaşırtıcı derecede..
Eki Görüntüle 1686341 Tavsiye ederim...[/QUOTE
bende deniyeceğim aspirinle çamaşır yıkamayı bakalım inşallah dediğiniz gibi olur..