Resim çektirmek için gelinlik arıyorum

54LazKizi61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
412
119
selam kızlar ben 5 senelik evliyim ve düğünüm malesef istediğim gibi olmadı maddi durumlardan dolayı istediğim gelinliği giyemedim resimde cektiremedım ben bi gelinlik kiralamak istiyorum en azından ilerde cocuklarıma göstercek bi resmim olsun istiyorum bir kac gelinlik kıralayan yerlere sordum 2000tl dediler sadece resim icinde cok fazla. size sorum şu bana yardımcı olabılcek gelinliğini ucuz kiraya veren varmı ? Gelinlikde bi eskime veya yirtik olmiycak düğünde giyilmiyeceği için verdiniz gibi geri alıcaksınız Buarada ben tesettürlüyüm

Son düzenleme:
aaa ben de aynı durumdan dolayı gelinlik arıyorum.. :) ben de 5 yıllık evliyim..ama ben kilolu olduğum için o zamanlar istediğim gelinliği giyememiştim..şimdi 42 bedenim..istediğim gelinlikle resim çektireyim istiyorum..inşallah bulursun istediğin gelinliği :)

Ben 6 ay önce doğum yaptım araya bı hamilelik veya başka birşey girmeden ve fazla gec kalmadan bu hayalimi gercekleştirmeye çalişiyorum ama sorun gelinlik ve gelinlik fiyatları :KK43: hala arayıştayım prenses model olsun istiyorum :) inşallah sizde istediniz gibi gelinlik bulursunuz

gerçekten gelinlik fiyatları uçmuş durumda..sadece resim çektirmek için de 1000 tl veremem :S bulucam inat ettim..temmuza kadar yolu var benim için :)

Ortak noktamız çok desene :KK66: nasıl model gelinlik arıyorsun burdan haberleşelim bi gelişme olursa gelin başını nasıl yapmayı düşünüyorsun

Merhabalar geçen yıl özel olarak tasarlayıp diktirdiğim gelinliğimi satmayı yada kiralamayı düşünüyorum. 3000liraya diktirmiştim 300 liraya kiralayabilirim. Uygunsa özelden fotoğraf gönderebilirim arkadaşlar tesettürlüyüm.

X