- 14 Temmuz 2015
- 59
- 13
- Konu Sahibi psikolojikdanisman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok korkunç değil, değil mi doktorum oturacak diyor ama endiseliyim. Bir taraf yumuşak bir taraf çok sertkorkunc bir goruntu varmis gibi davranmaya gerek yok canim ..sislikler orantili olarak inmedigi icin boyle durimlarin normal oldugunu soyluyor hekimler doktorun ne dedi peki
Benimde 46. gunum seninkiyle ayni ben uzulmuyorum gunden gune duzeliyor 15 gun onceki fotolarima bakinca bayagi bir fark var o yuzden uzulme duzelecektir. Benim sol tarafla cok ugrasildi ic kemik solu daraltiyordu o yuzden solum şiş sag inmis durumda bu da yamukmus gibi gosteriyorArkadaşlar lütfen aynı durumu yaşayan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi. Soldan çökme var ve sağa yatık gibi duruyo burnum
Şiş ten kastiniz sertlik mi. Benm sağ tarafim baya baya elledigimde kemik. SŞişlik bu kadar sert olabilir mi :/Benimde 46. gunum seninkiyle ayni ben uzulmuyorum gunden gune duzeliyor 15 gun onceki fotolarima bakinca bayagi bir fark var o yuzden uzulme duzelecektir. Benim sol tarafla cok ugrasildi ic kemik solu daraltiyordu o yuzden solum şiş sag inmis durumda bu da yamukmus gibi gosteriyor
Kemik değilde ödem sağ tarafıma elimi sürdüğüm de sanki hiç ameliyat olmamisim gibi sol tarafsa uyuşuk... alcidanda düzgün çıktı diyorsunuz sizinkide odemdir diye düşünüyorum endişelenmeyin benceŞiş ten kastiniz sertlik mi. Benm sağ tarafim baya baya elledigimde kemik. SŞişlik bu kadar sert olabilir mi :/
Ahh umarim ben de dua ediyorum durmdan.korkularim yersiz çıkar inşallah :)bir arkadaşımın da bu şekildeydi,o da korktu ama korkuya gerek yok,20 25 gün sonra düzeldi :)
Kontrollerinizi aksatmayın zamanla düzelip düzelmeyeceği belli olur. Sabretmekten başka seçeneğiniz yok maalesef.Tesekkur ederim inşallah geçer. Ancak okuyup arastrdikca iyice korkuyorum. Forumda kimi başlıklarda kıkırdak ya da kemik kayinca bu yamuklugun olduğunu yazmışlar. Ve buyuk ihtimal revizyonla sonuclanmis hepsi. Neye inanacagimi sasirdim. Allahım pişman olma istemiyorum ne kadar stresli bir şeymiş. Kızlar doktorun verdiği sert masaji yapıyorum. Sizce revizyon olur mu
senin o okuduklarını bende okudum.bendede aynı durum var çünkü.benim 6 ay olacak.doktora kontrole gittiğimde doktorum onun ne olduğunu anlamak için parmağıyla sertçe bastırıyor,o an canım acıyor ama o kemik bastırınca içeriye göçüyor.bu duruma doktorum 'potluk' diyor.sonradan burun tamamen oturdukça geçecekmiş.umarım geçer canım.beklemekten ve takmamaktan başka çare yok.Tesekkur ederim inşallah geçer. Ancak okuyup arastrdikca iyice korkuyorum. Forumda kimi başlıklarda kıkırdak ya da kemik kayinca bu yamuklugun olduğunu yazmışlar. Ve buyuk ihtimal revizyonla sonuclanmis hepsi. Neye inanacagimi sasirdim. Allahım pişman olma istemiyorum ne kadar stresli bir şeymiş. Kızlar doktorun verdiği sert masaji yapıyorum. Sizce revizyon olur mu
Sizinki ameliyatin ilk aylarında var mıydı. Benmkine de doktor bastırınca gtmisti ancak yine sürekli oluyor. Umarım geçerzamanla, ben de ssabırla altıncı ayı bekliyorum geçsin diyesenin o okuduklarını bende okudum.bendede aynı durum var çünkü.benim 6 ay olacak.doktora kontrole gittiğimde doktorum onun ne olduğunu anlamak için parmağıyla sertçe bastırıyor,o an canım acıyor ama o kemik bastırınca içeriye göçüyor.bu duruma doktorum 'potluk' diyor.sonradan burun tamamen oturdukça geçecekmiş.umarım geçer canım.beklemekten ve takmamaktan başka çare yok.
vardı fakat şişlikten çok belli olmuyordu.4. ayda beni rahatsız etmeye başladı hem görsel anlamda hemde elime geldiği için.evet,doktor bastırınca gidiyor,sonra yine aynı yerinde duruyor.bende senin gibi düşündüm,hani kemik bu sonuçta,ödem değilki,nasıl kaybolacak diye.bekliyorum bende merakla.Sizinki ameliyatin ilk aylarında var mıydı. Benmkine de doktor bastırınca gtmisti ancak yine sürekli oluyor. Umarım geçerzamanla, ben de ssabırla altıncı ayı bekliyorum geçsin diye
İnsallah ben de öyle umuyorum. Çok teşekkürlervardı fakat şişlikten çok belli olmuyordu.4. ayda beni rahatsız etmeye başladı hem görsel anlamda hemde elime geldiği için.evet,doktor bastırınca gidiyor,sonra yine aynı yerinde duruyor.bende senin gibi düşündüm,hani kemik bu sonuçta,ödem değilki,nasıl kaybolacak diye.bekliyorum bende merakla.