• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimli meme estetiği sonrası enfeksiyon

evet benim çok büyüktü meme ucu ve çevresi memem kadar vardı neredeyse küçültültü oda
Benimde aşırı büyüktü sanırım protezlerden zamanla genişledi simdi küçültüldü ama gözüme fazla küçük geliyor ve biri biraz oval dikiş açılan meme çünkü ikinci kere dikişler gerilerek dikilince haliyle az farklı olmuş sonradan

Benimde aşırı büyüktü sanırım protezlerden zamanla genişledi simdi küçültüldü ama gözüme fazla küçük geliyor ve biri biraz oval dikiş açılan meme çünkü ikinci kere dikişler gerilerek dikilince haliyle az farklı olmuş sonradan
öyle oluyormuş bendede yara var şimdi inşallah aşşağıya doğru memede dokusunda farklı bir şekil oluşmaz . neyseki iyileştiniz oda nazarı olsun 🤗

Sizde sağolun ne demek 🥰 kendim çok sıkıntılı süreçlerden geçtiğim için elinden geldiğince yaşadığım tecrübeli paylaşmak isterim ,bir yararım dokunduysa ne mutlu bana
morel açısından çok iyi geldiniz inanın 🙏♥️ doktor randevuma gidene kadar pansumanımı yapayım inşallah iyileşme olur 🙄

morel açısından çok iyi geldiniz inanın 🙏♥️ doktor randevuma gidene kadar pansumanımı yapayım inşallah iyileşme olur 🙄
Çok sevindim 🤗tabiki yapın, ben hastanede günde 4 kez damar yolundan antibiyotik 3 lü hemde verlirken günde bir kez de pomad merhem şeklinde pansuman yapıldı muhakkak iyi geliyor ve düzeleceğinize eminim, bir arkadaşımın da sizinkine benzerdi kendi kendine iyileşti.

İnşallah benimde öyle olur kötüye gitmez 🙏 sizede haber vericem süreci 🤗

Bu arada kafama takıldı düzeltme yapayım istedim ,sizin cilt tahrişi şeklinde ya yaranız dr unuzun söylediği gibi pansuman yapıp korsenizi çekin üstüne yani bandaj yapmayın zaten korse tutar tek kat gazlı bez koymakta fayda var bence hem hava alır hem de mikrop kapmaya açık olmaması açısından, tamamen fazla örtmek belki ter vb olursa nemdende bakteri vs olmasın diye hatırlatma yapmak istedim

Bu arada kafama takıldı düzeltme yapayım istedim ,sizin cilt tahrişi şeklinde ya yaranız dr unuzun söylediği gibi pansuman yapıp korsenizi çekin üstüne yani bandaj yapmayın zaten korse tutar tek kat gazlı bez koymakta fayda var bence hem hava alır hem de mikrop kapmaya açık olmaması açısından, tamamen fazla örtmek belki ter vb olursa nemdende bakteri vs olmasın diye hatırlatma yapmak istedim
mantıklı rvet bu söylediğiniz ben tek yapacağım bu pansumanda 🙏

Back
X