resmen annemle kocam arasinda kaldim

annesininminikprensesi

genc anne
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
1.213
811
Annem bana otobüsle 1 saat mesafede oturuyor. İki haftanın 5 günü bizde. Yalniz yasiyor 43 yasinda. Yalniz olduğu için gönlüm el vermiyor. Bugünde bizdeki 5. Günü kendisi biraz sinirli biri. Bazen çok yumuşak.. Bir ani bir anina uymaz en ufak bir şeyden olay cikarir. Eskiden babama böyleydi şimdide eşime .. Daha yeni sudan sebepten olay cikartti sağ olsun. Rezene cayi yapmistim simdi getirin mi dedim hemen pat atladi annem eşime. Karin hamile insan yardim eder her şeyi ona yükleme hic hamileymis gibi davranmiyorsun demeye..Bugün miting varmis yollari kapatmislar esimde yürüyerek gelmiş zaten yorumluyor iste. Nolmus dimi bir cay getirsem bundan kavga cikartti. Başladılar birbirlerine söylenmeye . Esim diyor boyle huzurumuzu bozucaksan gelme bir daha diye annemde ona laf söylüyor. Bense yapmayin nolur ortada bir şey yok noluyorsunuz diyorum. Daha neler neler. Şimdide Esim benle konuşmuyor . Zaten duygusalim uzuldumde ben ağlarken başka odada, karnim agramaya basladi bebegim hissetti belki de . Ne yapmam lazim bilmiyorum offf .

Anneniz ilk lafı ettikten sonra neden ikinciyi siz etmiyorsunuz onu anlamadım. İnsan yardım eder lafından sonra herhalde makara kukara muhabbete devam etmeyeceklerdi.

Annenin bence o kadar yüklenmemesi gerekir.Sonuçta damadı.Sonra işin ucu size dokunuyor eşinle aranız bozuluyor.Benim annemin ödü patlar bi laf diycekte eşimi kırıcak diye.Hoş böyle desede ben annemi uyarırım.Sen anneni tatlı dille uyar bence üzüldüğünü belli et eminimki anlıycaktır.

Anneniz ilk lafı ettikten sonra neden ikinciyi siz etmiyorsunuz onu anlamadım. İnsan yardım eder lafından sonra herhalde makara kukara muhabbete devam etmeyeceklerdi.
Ben sadece annenin ya da sadece eşimin değil kim hakliysa onun yanindayim. Burdan eşini savundugum filan cikmasin. Sadece kucuk bir seyden kirici konusmalar cikmasindan rahatsiz oldum sen ailenin kopegi olmussun filan gibi nerden nereye degil mi .

Annenin bence o kadar yüklenmemesi gerekir.Sonuçta damadı.Sonra işin ucu size dokunuyor eşinle aranız bozuluyor.Benim annemin ödü patlar bi laf diycekte eşimi kırıcak diye.Hoş böyle desede ben annemi uyarırım.Sen anneni tatlı dille uyar bence üzüldüğünü belli et eminimki anlıycaktır.
Maalesef sinirlenince dünya yansa görmez tatlilikla uyardim ama dinlemedi. Zaten hep bu kavgaları 5 ya da 6. Günde basliyor

Ben annenizi haksız buldum. Eşinizin annesi sizde kalıp size oğluma iyi bakmıyorsun gibi şeyler söylese sizin tepkiniz daha fazla olurdu. Kusura bakmayın aradaki dengeyi sağlayamamışsınız. Siz bu durumdan şikayetçi değilseniz annenize laf söylemek düşmez. Anneniz belliki eşinizin sabrını taşırmış. Yüzgöz olmuşlar

Ben sadece annenin ya da sadece eşimin değil kim hakliysa onun yanindayim. Burdan eşini savundugum filan cikmasin. Sadece kucuk bir seyden kirici konusmalar cikmasindan rahatsiz oldum sen ailenin kopegi olmussun filan gibi nerden nereye degil mi .

Konuda son lafınız yoktu tabi :/

Yine de bundan sonrasında denge işini siz azıcık daha fazla üstlenirseniz daha az sorun çıkar. Bir yandan annem yalnız kalmasın, bir yandan eşim her daim anneme saygılı olsun diye de hayat yürümez ki, illa bir yerlerde sürtüşme çıkar, 3 günden sonrası misafirlik değil çünkü. Anneniz öyle dediğinde çay koymakta ne var, elime yapışmıyor ya anne? vs. gibi bir şeyle savuşturursanız, iki taraf da uzatmazdı belki.

Kizlar insanin çok doldum annem diye çok bir şeyde söyleyemiyorum.Ama kocamin ilacina kadar karisiyor her gün içme diyor sürekli.Özel bir pekmez var onu tursu kavanozuna koymalar. Çöpe atmalar hep sustu esim benim hatrima . artik bugün o da patladi.Ben adil olmaya calisiyorum.

Hangi evde yaşlı olursa mutlaka kriz çıkıyor bence annen sizin huzurunuzu bozmaya hakkı yok

Konuda son lafınız yoktu tabi :/

Yine de bundan sonrasında denge işini siz azıcık daha fazla üstlenirseniz daha az sorun çıkar. Bir yandan annem yalnız kalmasın, bir yandan eşim her daim anneme saygılı olsun diye de hayat yürümez ki, illa bir yerlerde sürtüşme çıkar, 3 günden sonrası misafirlik değil çünkü. Anneniz öyle dediğinde çay koymakta ne var, elime yapışmıyor ya anne? vs. gibi bir şeyle savuşturursanız, iki taraf da uzatmazdı belki.
Demez miyim dedim tabi. Hatta yaptigim cay poşet cay yani .Ben gerçekten sok oldum ufacik bir şeyden ne tartisma cikti

Demez miyim dedim tabi. Hatta yaptigim cay poşet cay yani .Ben gerçekten sok oldum ufacik bir şeyden ne tartisma cikti

Annenize dediğiniz gibi pek bir şey söyleyemeyen yapıdaysanız adil olmuyorsunuz ama, tabi ki eşinizin yanında söylemek zorunda değilsiniz ama ona da gerekeni söyleyin, belki kadın yalnız takılmak da istiyordur bu arada. Yani yaşı da genç? Evi de var.

Evinizde sürekli beş gün gibi uzun sürelerle kalan kayinvalide olsaydı herkesin tepkisi daha farklı olurdu eminim. Bu kalma arzusu her ne olursa olsun, neden? Herkes evinde kalsın, yerinde mutlu olsun.

Anneniz de haksız. Eşinizin yerine koydum kendimi, yorgun argın eve geliyorum, güleryüz yerine sürekli laf söyleyen biriyle karşılaşıyorum... Hoş değil.

A
Kizlar insanin çok doldum annem diye çok bir şeyde söyleyemiyorum.Ama kocamin ilacina kadar karisiyor her gün içme diyor sürekli.Özel bir pekmez var onu tursu kavanozuna koymalar. Çöpe atmalar hep sustu esim benim hatrima . artik bugün o da patladi.Ben adil olmaya calisiyorum.
adil olamamışsın bu kadar net annen kendi yaşamaya alışsın bence hatta yaşı çok genç tekrar evlenebilir..ne diye sizde kalıyor ne münasebet elden ayaktanda duşmuş biri değil ki...ne oluyor bu hanımlara rahatsız olduğumuz her şeyi sizler yapmaya başladınız.hala annem de annem diyosun ne münasebet kocanın ilacını dokmek karışmak..annen şımarmış fazla fazla.

Annenize dediğiniz gibi pek bir şey söyleyemeyen yapıdaysanız adil olmuyorsunuz ama, tabi ki eşinizin yanında söylemek zorunda değilsiniz ama ona da gerekeni söyleyin, belki kadın yalnız takılmak da istiyordur bu arada. Yani yaşı da genç? Evi de var.
Zaten bize yalnizliktan sıkıldıgı için geliyor annem. Esinle simdi konuştum. Annemlede sabah konusucam ama gülüyor çoktan unutmuş mevzuyu.

X