revizyon ameliyatı

yasmin_84

minik kuşum
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
1.628
52
158
Diğer
dün özel bir hastanede haseki den osman karaaslan gelip revizyon ameliyatımı yaptı.ameliyattan sonra bir kere kalbim durdu.burnumda tamponlarım yarın alınıcak.her uyumamda nefesim kesiliyor ve titreyerek uyanıyorum.revizyon ameliyatını olup tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız ?bundan sonra neler olucağını merak ediyorum .

canım doktorunla görüştün mü? kalbin durması falan bana tehlikeli geldi. şimdi nasıl durumun?

Son düzenleme:
canım doktorunla görüştün mü? kalbin durması falan bana tehlikeli geldi. şimdi nasıl durumun?

doktorumu aradım bugün aynı şyleri tekrar yaşadım uyuduğumda bir anda nefesim kesiliyor ve uykumda birden sıçrıyorum tamponlarım yüzünden nefes alamıyorum oyüzden oluyormuş .kafamçokkarıştıyarın öğlen tamponlarım alınıcak .ağrılarım çok hafif oluyor

dün özel bir hastanede haseki den osman karaaslan gelip revizyon ameliyatımı yaptı.ameliyattan sonra bir kere kalbim durdu.burnumda tamponlarım yarın alınıcak.her uyumamda nefesim kesiliyor ve titreyerek uyanıyorum.revizyon ameliyatını olup tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız ?bundan sonra neler olucağını merak ediyorum .

geçmiş olsun kalbinin durması çok korkutucu neyseki atlatmışsın. ben de revizyon olucam korktum şimdi :S

Sanırım burundan nefes almaya alışık olduğunuz için, uyurkende ağzınızı kapatıp; yine burnunuzdan nefes almaya çalıştığınız için böyle bir sıkıntı yaşadınız.Tavsiyem ağzınız devamlı açık olsun uyurken....

Sanırım burundan nefes almaya alışık olduğunuz için, uyurkende ağzınızı kapatıp; yine burnunuzdan nefes almaya çalıştığınız için böyle bir sıkıntı yaşadınız.Tavsiyem ağzınız devamlı açık olsun uyurken....

ben zaten ağzım açık yatıyorum.burnumda tamponlar var nefes istesemde alamam ki.dotor tamponlar yüzünden ağzınız açık yatıyorsunuz kabinize hava gidiyor kalpte ritim bozukluğu yapıyor dedi.eyvahedigeldismileuyumaya korkar oldum

geçmiş olsun kalbinin durması çok korkutucu neyseki atlatmışsın. ben de revizyon olucam korktum şimdi :S

aslında korkulacak bişey değil ben ameliyattan bir gün önce çok yorucu bir gün geçirdim temizlik falan dinlenmediğim için birazda böyle oldu siz olucaksanız son 2 gün kala bünyeyi dinlendirrmek lazım

geçmiş olsun canım. umarım her şey geçer iyileşirsin bir an önce. iyi haberlerini yepyeni mutlu fotoğraflarını paylaşman dileğiyle :3:

Son düzenleme:
nasıl kalbin durdu..elektro şok falan mı yaptılar ameliyathanedeyken mi durmus..

ameliyattan çıkmıştım tam kendime gelmeden hemşire ağrı kesici iğne yapmaya gelmiş ben birden bayağı bir sallanmaya başlamışım nabzıma bakmış yokmuş.herşeyi duyuyordum ama gözlerimi açamadım.doktorun göğsüme vurup masaj yaptığını hatırlıyorum çok korkunçtu kızlar.dünden beri o anı unutamıyorum

ameliyattan çıkmıştım tam kendime gelmeden hemşire ağrı kesici iğne yapmaya gelmiş ben birden bayağı bir sallanmaya başlamışım nabzıma bakmış yokmuş.herşeyi duyuyordum ama gözlerimi açamadım.doktorun göğsüme vurup masaj yaptığını hatırlıyorum çok korkunçtu kızlar.dünden beri o anı unutamıyorum

off epey kötü bir histir eminim. Kimse yaşamasın diyeceğim bir durum. ama geçmiş bak sen de hatırlamamaya çalış. kendini kötü etkileme. Güzel şeylere odaklan canım.

Son düzenleme:
bi sorun olmazsa alçılarım cumaya alınacak o zaman fotolar eklerim bakalım beğenecekmisinizkaydirigubbakcemile5

Canim cok gecmis olsun ya.. Panik mi yaptin acaba hafiften ? Biraz heyecan yaptiysan bilincsiz sekilde oyle birsey de olabilir.. Su an uyumaya korkar olman da bu bilincaltinin verdigi birsey olabilir.. Narkozu da vucut uzun sure atamiyo mudur nedir cok sukur atlattik..

Canim cok gecmis olsun ya.. Panik mi yaptin acaba hafiften ? Biraz heyecan yaptiysan bilincsiz sekilde oyle birsey de olabilir.. Su an uyumaya korkar olman da bu bilincaltinin verdigi birsey olabilir.. Narkozu da vucut uzun sure atamiyo mudur nedir cok sukur atlattik..

yok canım yaağ çeşke panikten olsa krizi ben hatırlamıyorum tek bildigim doktorun beni sarsıp göğsüme vurması bana noldunu uyanınca doktor söyledi bizi çok korkuttun dedi.allah kimseye yaşatmasın çok kötü bişey ben doktora sordum nabzım durmuş bayağı bir titremişim eve döndüğümde bana bakmak için görümcem geldi ona anlattım uyurken olursa beni sars dedim aynı şey tekrar oldu kız çok korktu bu gece başımda bekledi

cok geçmiş olsun yaa korkunç bişi duyup da bişi yapamamak falan :S

tşk.canım şimdi çok daha iyiyim.narkozun etkisiyle gözümü açamdım şimdi sabırsızlıkla cuma gününü bekliyorum alçılarım alınıcakbayanssulusmilebeklediğime değdimi görücez.alçılı haliyle birazdaha güzel duruyo ama yüzüm çok şiş ve mor bu gün 3 gün oldu

slm yasmin ben de revizon düşünüyom kime yaptın? memnun musun? çok merak ettim bi de korktum şimdi öyle diyince

Back
X