• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon Meme estetiği

Sizin bilgileriniz neydi? Boy kilo meme dokusu? Kaç cc hangi tip silikon kullanıldı? Neden memnun olmadınız? Büyük mü geldi küçük mü?

Sizin bilgileriniz neydi? Boy kilo meme dokusu? Kaç cc hangi tip silikon kullanıldı? Neden memnun olmadınız? Büyük mü geldi küçük mü?
175 boy 65 kiloyum 4 gün önce oldum 320 cc takılmışı doğal olsun istemiştim ama küçük geldi bu bana hiç mutlu değilim

Doktorunuza doğru ifade ettiniz mi? Belki doğal derken küçük istiyorsunuz anlamış olabilir. Ve zamanla şeklini alıyor

Doktorla alakalı değil tamamen benimle alakalı kendimi yanlış ifade ettim galiba büyük olacak diye korktum revizyon hemen yapılır mı yine ameliyat parası kadar mı alknır

Ya şimdi sen hatalı ifade ettiysen ameliyat ücreti alırlar tabi. Doktor hatası olsa hakkını savunurdun.

Revizyonlar bir tık daha pahalıdır her ameliyatta bende ilk başta kendimi ifade edemedim kim kardashan olmaktan korktum ama doktorların bu konuda daha iyi bilgilendirmesi lazım en azından göstermeleri lazım sende böyle durur diye öyle bir kaç önceki hasta resimlerinden tam anlaşılmıyor sonrası facia olmasın diye bende çok ısrar etmedim ama ısrarla çok küçük istemiyorum dedim 315 bile küçük geldi gözüme ama şimdi memnunum.

Vallahi neyi çok istersen hep böyle oluyor nasıl moralimi düzelteceğim bilmiyorum yarın direnlerim çikacak keşke çok mutlu bir şekilde gitseydim hem maddi hem manevi yıpranıyor insan çok büyük olmasın dedim sadece uzun boyluyum dedim zaten meme döküm vardı bence aynı cup tayım yine evdeki sütyen leri giyecem malesef yeni sütyenler almak için hayaller kuruyordum geçen hafta

Back
X