Revizyon Olanlar Bi bakabilir mi? Pazartesi revizyon ameliyatım var çok kararsızım :(

maviumuttur-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
210
40
28
Merhaba yaklaşık 8 ay önce ameliyat oldum. Burnum kemerli ve düşüktü . Alçılar çıkınca farkettmki kemer kalmış. Gün geçtikçe indi farkedilmeyecek düzeye indi. Ama şimdi de ucu düştü gülünce çok düşüyor ve çirkin gözüküyor revizyon için tarih aldım aynı doktora doktoruma güveniyorum eski haline nazaran kat be kat iyi bi haldeyim ufak bi isi var duzelteyim dedi . Ama revizyon olup pişman olan varmı? Çok endiseleniyorum pişman olursam diye çünkü bu halini fazla takmıyorum kafaya ama daha iyisi olsami ? Burnum çok çok doğal ama ucunu kaldirsam daha mi güzel olur?
Lütfen biseyler yazin :KK43:

Eskiye göre kat be kat iyi haldeysen bence gene eski doktoruna revizyon ol, doğru olanda bu.Çünkü burnunda yapılan işlemleri en iyi kendi doktorun bilir ve bunu kendi doktorunun düzeltme olasılığı daha yüksektir diye düşünüyorum.Doktorun "yapayım diyorsa, daha iyi olur" diyorsa ameliyat olabilirsin bence

Fotoğraf da ekleseydin keşke
Eski konularmda vardı diye eklemedim ama önü düşük işte biraz :KK43:

Eskiye göre kat be kat iyi haldeysen bence gene eski doktoruna revizyon ol, doğru olanda bu.Çünkü burnunda yapılan işlemleri en iyi kendi doktorun bilir ve bunu kendi doktorunun düzeltme olasılığı daha yüksektir diye düşünüyorum.Doktorun "yapayım diyorsa, daha iyi olur" diyorsa ameliyat olabilirsin bence

Yapayım dedi bende ona güvendim diye olayım dedim yoksa burnumdan çok aşırı bi sikayetim yok tek korkum olmuşken en iyisi olsun diye düşünürken dahada berbat olmasi

off çok iyi anlıyorum ben seni, bende inan uyuyamıyorum artık, revizyon olmam gerek ama kime olsam ona bile karar veremiyorum. Her doktor farklı bi işlem yapmaktan bahsediyor, sinir stres oldum iyice, Allah yardım etsin bize

Ben de biraz önce Abdülkadir bey.in instegramda hastalarının paylaştıgı fotolara baktım burunlar öyle düzgün ki onlara sadece dışardan bakarak kendi burnumun ne kadar özensiz baştan savma plansız beceriksiz vs vs yapıldığını gördüm gerçekten benim doktorun burundan hicbirsey anlamadiginı fark ettim ne cesaret burun yapıyor hem de o fiyata bilmem ameliyat sonrası buruna taktiği plastik aparat bile göz hizasında burnun iki yanında çökme yapıyor oraya gittiğimde ameliyat olmuş bir kızda görmüştüm zamanla geçer herhalde dedim bende de oldu 2 yıldır aynı cukur duruyor bir doktor bu çukuru her hastada görür de niye hala ayni aparatı kullanır bilmem

yine burun sirtinda göz hizasında kertik var bu ne dedim kapanacagini düşünüyorum yazmışti gerçekten mi kapanacagini saniyordu merak ediyorum burnumun bozulmayan bölümü yok haram olsun aldığı para ia başka hastalar hakkını arar ben ailesiz gittim kendin yaptın oldu ameliyat öncesi bilgisayardan bir kaç örnek gösterecek oldu hastaların ameliyat anı resimleri vardı bakamadım bile hiç birşey konuşmadan tasarlamadan girdik benim de aptalligim ben bu işin bu kadar zor ve ciddiyet isteyen bir iş olduğunu bilmiyordum kestiği kikirdagi güzel dikseydi de etmeseydi de burun her yandan düşmeseydi iyi ki kalın derim var içerde elime kıkırdak geldiği halde dışardan pek birsey belli olmuyor şimdilik

off çok iyi anlıyorum ben seni, bende inan uyuyamıyorum artık, revizyon olmam gerek ama kime olsam ona bile karar veremiyorum. Her doktor farklı bi işlem yapmaktan bahsediyor, sinir stres oldum iyice, Allah yardım etsin bize
Yaa sizede çok geçmiş olsun ikinci ameliyata karar vermek cok zor Allah yardimciniz olsun :KK43:

Ben de biraz önce Abdülkadir bey.in instegramda hastalarının paylaştıgı fotolara baktım burunlar öyle düzgün ki onlara sadece dışardan bakarak kendi burnumun ne kadar özensiz baştan savma plansız beceriksiz vs vs yapıldığını gördüm gerçekten benim doktorun burundan hicbirsey anlamadiginı fark ettim ne cesaret burun yapıyor hem de o fiyata bilmem ameliyat sonrası buruna taktiği plastik aparat bile göz hizasında burnun iki yanında çökme yapıyor oraya gittiğimde ameliyat olmuş bir kızda görmüştüm zamanla geçer herhalde dedim bende de oldu 2 yıldır aynı cukur duruyor bir doktor bu çukuru her hastada görür de niye hala ayni aparatı kullanır bilmem

yine burun sirtinda göz hizasında kertik var bu ne dedim kapanacagini düşünüyorum yazmışti gerçekten mi kapanacagini saniyordu merak ediyorum burnumun bozulmayan bölümü yok haram olsun aldığı para ia başka hastalar hakkını arar ben ailesiz gittim kendin yaptın oldu ameliyat öncesi bilgisayardan bir kaç örnek gösterecek oldu hastaların ameliyat anı resimleri vardı bakamadım bile hiç birşey konuşmadan tasarlamadan girdik benim de aptalligim ben bu işin bu kadar zor ve ciddiyet isteyen bir iş olduğunu bilmiyordum kestiği kikirdagi güzel dikseydi de etmeseydi de burun her yandan düşmeseydi iyi ki kalın derim var içerde elime kıkırdak geldiği halde dışardan pek birsey belli olmuyor şimdilik

Inanin doktor isi olduğuna da inanmıyorum ben o kadar başarılı doktorlarin yaptığı kötü burunlari da gördüm adı sani duyulmamis doktorlarin yaptığı mukemmel burunlarida insandan insana değişiyor nasip işi sanırım
sizde skmayin canınizi hakkinizi arayın

aynı durumdayım

Pazartesi oldum revizyonu inanin ilkinden beterdi. Ilk ameliyatim çok kolaydi bunda kanamam durmadi surekli kan kustum v.s bidaha olmam gerekse bile olamam sanırım pişman oldum olduğuma burnumda pekde bişey yokmus niye oldum falan dedim. Tamponlar çıktı ama burnum hala tıkalı halbuki oteki sefer tamponlar çıkınca nefes almıştım cok korkuyorum bari alçi çıkınca sevineyim yoksa çok uzulcem..

G
Pazartesi oldum revizyonu inanin ilkinden beterdi. Ilk ameliyatim çok kolaydi bunda kanamam durmadi surekli kan kustum v.s bidaha olmam gerekse bile olamam sanırım pişman oldum olduğuma burnumda pekde bişey yokmus niye oldum falan dedim. Tamponlar çıktı ama burnum hala tıkalı halbuki oteki sefer tamponlar çıkınca nefes almıştım cok korkuyorum bari alçi çıkınca sevineyim yoksa çok uzulcem..
Geçmiş olsun canımcım:)) Güzel düşünün sonuç güzel olsun...Sevgilerimle...

mrb kime oldun ameliyatını bende revizyon ameliyatı olacağım doktor araştırıyorum

ben iki kere aynı doktora ameliayt oldum başarılı olmadı şimdiki aklım olsaydı asla aynı doktora amaliyat olmazdım daha başarılı doktor bulmak daha mantıklı geliyor denedim gördüm güvenmekde işe yaramıyor bu ameliyaın öncesınde hasta çok iyi incelenmeli oluşabilecek sorunlar önceden düşünülmelidir ve hazırlıklı olunmalıdır bunu bizler düşünürken doktorluk yapan insanların düşünmemesi ne acı bir durum böyleleri bu ameliyatı yapmamalı

ben iki kere aynı doktora ameliayt oldum başarılı olmadı şimdiki aklım olsaydı asla aynı doktora amaliyat olmazdım daha başarılı doktor bulmak daha mantıklı geliyor denedim gördüm güvenmekde işe yaramıyor bu ameliyaın öncesınde hasta çok iyi incelenmeli oluşabilecek sorunlar önceden düşünülmelidir ve hazırlıklı olunmalıdır bunu bizler düşünürken doktorluk yapan insanların düşünmemesi ne acı bir durum böyleleri bu ameliyatı yapmamalı
Eğer ilk ameliyattan sonra büyük ölçüde şikayetleriniz azaldıysa, ufak tefek kusurlar kaldıysa ilk doktora gidilebilir demek istedim..Ama atıyorum nefes alma daha kötü olduysa ya da hiç düzelmediyse, eğri olan burun iyice yamulduysa, burun deliklerindeki asimetri eskiye göre arttıysa tabi ki ilk doktorda olsa gidilmemeli, o noktada haklısınız.her meslekte olduğu gibi doktorlar içinde de malesef işini baştan savma yapanı çok:KK43: bu çok üzücü gerçekten, doktorun dikkatli, özenerek çalışmaması bizleri mahvediyor.Hem yüzümüzün orta yerinde en dikkat çeken organ mahvoluyor hem de psikolojimiz:mad:

Revizyon gercekten zor bir ameliyat, dogru doktoru nasil bulucagiz biz ya...

Revizyon gercekten zor bir ameliyat, dogru doktoru nasil bulucagiz biz ya...
revizyon ameliyatı başarılı geçmiş hastalar ve başarısız geçmiş hastalar doktor isimlerini yazabılırmı daha fazla magdur olmayalım.bırbırımızı bılgılendırelım

M maviumuttur Merhabalar bende revizyon olmak istiyorum şu an 3 ayım doldu. Sömestr da 7.5 ay olacak acaba ameliyat olabilir miyim? Benim ameliyatım çok kötü geçti. Burnum kücültüldü baya ve ters v deformitesi var. Lütfen yardımcı olun:KK43:

X