- 12 Ağustos 2023
- 868
- 918
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.901
Abdndjajajhaja yaaa kahkahaa atttımmYaa kimdi acaba biri vardi. Kocasına ayaklarimdan havaya kaldirip beni sallar misin diye sormuştu iliskiden sonrakocasi da once sasirip sonra dedigini yapmisti neler okudu bu gozler bu grupta ahahhaha ayy acaba hamile kaldi mi onu yazan ismini hatirlayamadigim icin bakamadim da
Cok eskide kaldi ya. Subat mart topiklerinde olabilir. Gezmedigim topik kalmadigi icinHatırlamıyorum ya kimdi inşallah görür yazar bize
Doğru diyorsun kuzucum ya çok düşünüp dert etmemek lazım hayırlısı olsun inşallahBebeğim ya zaten olacağı varsa her türlü oluyorr, eğer olmayacaksada amudada kalksan fayda etmiyor
Evet ben de hatırlıyorum yaYaa kimdi acaba biri vardi. Kocasına ayaklarimdan havaya kaldirip beni sallar misin diye sormuştu iliskiden sonrakocasi da once sasirip sonra dedigini yapmisti neler okudu bu gozler bu grupta ahahhaha ayy acaba hamile kaldi mi onu yazan ismini hatirlayamadigim icin bakamadim da
Ay inşallah kuzum yaValla biz epey gülmüştükneseli biriydi zaten. Umarim simdi hamiştir o kadar caba bosa gitmemistir
İnnovita hiç kuruyunca böyle olmazdı kuzum o yüzden bi tık üzüldüm keşke innovita alsaydımKusum yok kuruduktan sonrasini dikkate alma zaten. Ilk 10 dk icerisinde oku testi yine de. Bence daha vakit var. Yapmaya devam
Artık çok geç duş aldım bileBu ay da öyle dene canım bende yapamam diyordum ama oluyor bi şekilde
Ay inşallah hepimiz güzel haberler alalım hayırlısıyla
Aşkım biz senle uzun zamandır buradayızCok eskide kaldi ya. Subat mart topiklerinde olabilir. Gezmedigim topik kalmadigi icin
Ay kuşum yaaa baksana bu topiğe nasip miş sağlıcakla inşallahCok eskide kaldi ya. Subat mart topiklerinde olabilir. Gezmedigim topik kalmadigi icin
Canım ben maksimum yarım saate kalkıyorum ondan mı olmuyor acabaBirşey soracağımilişkiden kaç saat sonra duşa giriyorsunuz onun da etkisi olurmu
Ben ilk gebeliğimde ayaklarımı yatak başlığına dikiyordum ilk zamanlarDoğru diyorsun kuzucum ya çok düşünüp dert etmemek lazım hayırlısı olsun inşallah
Ben yarım saat sonra giriyorum genelde.Birşey soracağımilişkiden kaç saat sonra duşa giriyorsunuz onun da etkisi olurmu
Ben bir de duş almayinca sistit olacağım sandım.Artık çok geç duş aldım bile
İnşallah canım ya hayırlısıylaa nasip olsun bu ay
Ay tövbeler olsunnn daha neler duycazYaa kimdi acaba biri vardi. Kocasına ayaklarimdan havaya kaldirip beni sallar misin diye sormuştu iliskiden sonrakocasi da once sasirip sonra dedigini yapmisti neler okudu bu gozler bu grupta ahahhaha ayy acaba hamile kaldi mi onu yazan ismini hatirlayamadigim icin bakamadim da
Kahkaha attım yaa, sen öyle deyince bende canlandırdım tövbe tövbeeO kadar çabadan sonra inşallah kalmıştırbi an gözümde canlandırdım da
Ay gece gece ne güldüm ya umarım bebeği olmuştur yaYaa kimdi acaba biri vardi. Kocasına ayaklarimdan havaya kaldirip beni sallar misin diye sormuştu iliskiden sonrakocasi da once sasirip sonra dedigini yapmisti neler okudu bu gozler bu grupta ahahhaha ayy acaba hamile kaldi mi onu yazan ismini hatirlayamadigim icin bakamadim da
Bebisim vakti gelen gidiyor. O vakit ne kadar uzarsa belki de o kadar yakinlasiyordur. Kimlere kimlere sahitlik ettik dimi bu surecte. Insallah sizlerin guzel haberleri de ayni sekilde olacakAşkım biz senle uzun zamandır buradayızama seni uğurladık hayırlısıyla
Valla sorma aşkım kimler geldi kimler geçtiBebisim vakti gelen gidiyor. O vakit ne kadar uzarsa belki de o kadar yakinlasiyordur. Kimlere kimlere sahitlik ettik dimi bu surecte. Insallah sizlerin guzel haberleri de ayni sekilde olacak
O zaman ne diyoruuuuzz. Olacagi varsa her turlu olur. Endiseye yer vermeden azimle yola devamBen ilk gebeliğimde ayaklarımı yatak başlığına dikiyordum ilk zamanlarama hamile kaldığım ay hemen kalkmıştım hatta duş almıştım
Ayy inşallah hepimizinBende bat 4 Kasımama inşallah gelmez de bebiş gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?