💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

İnnovita hiç kuruyunca böyle olmazdı kuzum o yüzden bi tık üzüldüm keşke innovita alsaydım
Neyse dağılsada uğurlu gelecek inanıyorum
5 sene önce labo kullanmıstım hıc boyle dagılmazdı sasırdım inşallah şans getirir size
Yok kuzum benimki yarına aile hekimine verdim valla bende meraktan catladim sorma
Her aile hekimi farklı mı ya burda sabah veriyorum 3 e cıkıyor aksam bese kadar da e nabıza düşmüş oluyor

İnnovita hiç kuruyunca böyle olmazdı kuzum o yüzden bi tık üzüldüm keşke innovita alsaydım
Neyse dağılsada uğurlu gelecek inanıyorum
İnnovita da kullandigim son ay cok silik silik cikarmisti kuzum. O parlak canliliginda hic degildi hatta kaliteyi dusurmusler diye canim sıkılmışti. Labo iyidir yine de guven sen laboya. Sadece testi birakip gitme. Bir 10 dk basinda dur

Ben ilk gebeliğimde ayaklarımı yatak başlığına dikiyordum ilk zamanlar ama hamile kaldığım ay hemen kalkmıştım hatta duş almıştım
Bende hep öyle yapıyordum ya o yüzden etkisi vRdır belki diyerek hala yapıyorum işkence resmen ama kısmet kuzuşum ya bak hemencik duş da alsan bebişin gelmiş

Aynen kuzum gerçi benimde en son kullandığım innovita soluktu, herşeyin kalitesini bozuyorlar
Ama labo bana uğur getirecek biliyorum olacaak bu aayy
Zaten bugün ebebeğe girdim onada aşırı sinirlerim bozuldu, fiyatlar çok saçma

Bebişim benimkiler hemen beliriverdi daha zamanı var sanırım senin, sabırla yapmaya devam daha başındasın
Birde 2 damla damlatıyorum ben hiç dağılma falan olmuyor sende öyle dene

Bebişim benimkiler hemen beliriverdi daha zamanı var sanırım senin, sabırla yapmaya devam daha başındasın
Birde 2 damla damlatıyorum ben hiç dağılma falan olmuyor sende öyle dene
Kuzum zaten benim pike daha var 10 yada 11.gün olacak muhtemelen ama ben dayanamadım test yapmayı sevdiğim için erken başladım. Bende 2 damla damlatıyorum o halde dağılması canımı sıktı Skt de daha var. Ama galiba bozuk benimkiler

Ben Ankaradayim canım burda kanları aile hekimleri 10:00 a kadar alıyorlar sonra numuneleri merkez labaratuvar topluyor ee bir sürü numune oluyor ellerinde anca çıkıyor ertesi güne.

Maaşallah kız senin yumuşlar çok çalışıyo bu ay kuzum değerlendirin o zaman yarın da böyle devam ederse mola verirsiniz

Insallah kuzum. Ben de oyle diyorum haftaya randevu alip bi gideyim. Ama sonra diyorum ki az daha dursam da kalp atimi da gorebilir miyim umudu doguyor icime insan ne sabirsiz keseyi gordum de o kaldi. Insanin ici umutla dolmayagorsun iste
Ahhh kuzum işte süreç beklerken çok yavaş geçiyor bir yandan da sabırsızlık. Benim sürecim çok zorlayıcıydı ben çok ağladım. İnşallah sen hep gül hep mutlu çık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…