💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Tum enerjimle geldim kuzum. Gun boyu uzak kalinca enerji de birikiyor haliyle. Bir de cok yogun bir gündü. Hic bakamadim ama aklim da hep buradaydi
Olsun kuzucum biz hep buralardayız ben de çok yoğundum bugün

Aa bi dakika kuzum. O zaman bu ay da kendiliginden deneme oluyor yani. Belki o kafa rahatligiyla hic gerek kalmadan cabucak olur T tweeetyyy de oyle olmadi mi. Ayy hadi insallah ya
Ayyyy edahandro inşallah inşallah benim başıma gelen senin de başına gelsin dualarım seninle kuzum

Yaa tühh pislikler nasıl test yapıyorlar anlamadım herkese farklı denk geliyor saklam koşullarıyla falan alaklı belkide ne yapıyorlarsa artık
Aramızda 2 gün var zaten kuzucum 2 güne sende görürsün kesin

Testleri kesinlikle banyoda saklamamak lazım innovita da öyle bir uyarı vardı kuzum. Ben hep ilaç dolabımda sakladim o yüzden

Kızz benim de mi gelişiyor acabaa keşke test yapsaydım bugün sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı oldu bugün çok fenaydı inşallah gelişiyodur

Testleri kesinlikle banyoda saklamamak lazım innovita da öyle bir uyarı vardı kuzum. Ben hep ilaç dolabımda sakladim o yüzden
Bende öyle yapıyorum bebişim bize gelmeden önce nasıl saklanıyor bakalım hiç sanmıyorum dikkat ettiklerini
Birde bunlar ayrı ayrı paketlerde kuzum innovita tek kutu sanırım ona ekstra özen göstermek lazım

Son zamanlarda herşeyin kalitesi bozuldu zaten kuzum yapacak bir şey yok. Zaten pik olursa başta net görürüm diye düşünüyorum, sonradan dağılsada önemli değil napalım

Kızz benim de mi gelişiyor acabaa keşke test yapsaydım bugün sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı oldu bugün çok fenaydı inşallah gelişiyodur
Olabilir vallahi bebişim ben kist falan düşünürken yumoş erken geldi belki seninki de öyle birşeydir yarın test yap bir tane bakalım ne çıkacak

Agahahh Allahım çaresizlik neler yaptırıyor işte Allah isteyen herkese versin inşallah

İnşallah kuzum ya boyle azıcık bir ağrim olsa psikolojim bozuluyor bişi mi oldu noldu diye gripten tribe giriyorum o yüzden aslında en iyisi regl geçtikten sonra öğrenmek çok erken öğrenince bu defa da başka endişeler oluyor kuzum

Evet kuzum efervesan tablet kutusu gibi kutusu var onun içinde saklanıyor o yüzden açıldıktan sonra 2 ay içinde kullanin diyor bir de banyoda saklamayın diyorlar

Evet kuzucum en iyisi öyle ama duramıyoruz maalesef
Öyle kötü şeyler düşünüp strese sokma kendini de miniğimizi de, her şey çooook güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…