- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.941
Olsun kuzucum biz hep buralardayız ben de çok yoğundum bugünTum enerjimle geldim kuzum. Gun boyu uzak kalinca enerji de birikiyor haliyle. Bir de cok yogun bir gündü. Hic bakamadim ama aklim da hep buradaydi
Yaa tühh pislikler nasıl test yapıyorlar anlamadım herkese farklı denk geliyorKuzum zaten benim pike daha var 10 yada 11.gün olacak muhtemelen ama ben dayanamadım test yapmayı sevdiğim için erken başladım. Bende 2 damla damlatıyorum o halde dağılması canımı sıktı Skt de daha var. Ama galiba bozuk benimkiler
Testleri kesinlikle banyoda saklamamak lazım innovita da öyle bir uyarı vardı kuzum. Ben hep ilaç dolabımda sakladim o yüzdenYaa tühh pislikler nasıl test yapıyorlar anlamadım herkese farklı denk geliyorsaklam koşullarıyla falan alaklı belkide ne yapıyorlarsa artık
Aramızda 2 gün var zaten kuzucum 2 güne sende görürsün kesin
Sonucun çok güzel çıkacak endişe etme bebeğim bak simurg da öyleydi bugün içi rahatladı sonunda sende yarın derin bir oh çekeceksinYarın bir de kan sonucum cikaydi kuzum ya aklım onda valla
Evet kuzucum ya çok şaşkınım vallahiMaaşallah kız senin yumuşlar çok çalışıyo bu aykuzum değerlendirin o zaman yarın da böyle devam ederse mola verirsiniz
Kızz benim de mi gelişiyor acabaa keşke test yapsaydım bugünAy ay ayyy neler diyorsuuunnn hadi inşallah bebişimm
Bu ay sancılı adet oldum diye söyleniyordum yumoşlar gelişiyormuş herhalde hemen geldi baksana
Yaa hahaha bizimde muhtrmel sonumuz bubende yumurtlama sonrası hep bir bahane uyduruyorum tabi işin bitti diyor bu sefer test yaptığımdn bile haberi yok
Bende öyle yapıyorum bebişim bize gelmeden önce nasıl saklanıyor bakalım hiç sanmıyorum dikkat ettikleriniTestleri kesinlikle banyoda saklamamak lazım innovita da öyle bir uyarı vardı kuzum. Ben hep ilaç dolabımda sakladim o yüzden
Var galiba ya 4 saat yattım kalkıp girdim duşa ama birdakine olan birliktelikte Sabah AlcamCanım ben maksimum yarım saate kalkıyorum ondan mı olmuyor acabavideolarda doktorlar hiçbir etkisi yoktur diyor ama bilmiyorum da
Son zamanlarda herşeyin kalitesi bozuldu zaten kuzum yapacak bir şey yok. Zaten pik olursa başta net görürüm diye düşünüyorum, sonradan dağılsada önemli değil napalımYaa tühh pislikler nasıl test yapıyorlar anlamadım herkese farklı denk geliyorsaklam koşullarıyla falan alaklı belkide ne yapıyorlarsa artık
Aramızda 2 gün var zaten kuzucum 2 güne sende görürsün kesin
Olabilir vallahi bebişim ben kist falan düşünürken yumoş erken geldi belki seninki de öyle birşeydirKızz benim de mi gelişiyor acabaa keşke test yapsaydım bugünsağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı oldu bugün çok fenaydı inşallah gelişiyodur
Agahahh Allahım çaresizlik neler yaptırıyor işte Allah isteyen herkese versin inşallahYaa kimdi acaba biri vardi. Kocasına ayaklarimdan havaya kaldirip beni sallar misin diye sormuştu iliskiden sonrakocasi da once sasirip sonra dedigini yapmisti neler okudu bu gozler bu grupta ahahhaha ayy acaba hamile kaldi mi onu yazan ismini hatirlayamadigim icin bakamadim da
Aynen öyle kuzucum önemli olan o zaten pik olunca da hemen beliriyor ki anlarsın onu senSon zamanlarda herşeyin kalitesi bozuldu zaten kuzum yapacak bir şey yok. Zaten pik olursa başta net görürüm diye düşünüyorum, sonradan dağılsada önemli değil napalım
İnşallah kuzum ya boyle azıcık bir ağrim olsa psikolojim bozuluyorSonucun çok güzel çıkacak endişe etme bebeğim bak simurg da öyleydi bugün içi rahatladı sonunda sende yarın derin bir oh çekeceksin
Keşke geç çıkmasa ama napalım bekleriz hem belki yarın erkenden düşer sisteme
Evet kuzum efervesan tablet kutusu gibi kutusu var onun içinde saklanıyor o yüzden açıldıktan sonra 2 ay içinde kullanin diyor bir de banyoda saklamayın diyorlarBende öyle yapıyorum bebişim bize gelmeden önce nasıl saklanıyor bakalım hiç sanmıyorum dikkat ettiklerini
Birde bunlar ayrı ayrı paketlerde kuzum innovita tek kutu sanırım ona ekstra özen göstermek lazım
Artık çok geç duş aldım bile
İnşallah canım ya hayırlısıylaa nasip olsun bu ay
İyi etmişsiniz kuzucum vurduğunuz gol olsunnnEvet kuzucum ya çok şaşkınım vallahi
Değerlendirdik bebeğim yoksa aklım kalacaktı bugünde
Evet kuzucum en iyisi öyle ama duramıyoruz maalesefİnşallah kuzum ya boyle azıcık bir ağrim olsa psikolojim bozuluyorbişi mi oldu noldu diye gripten tribe giriyorum o yüzden aslında en iyisi regl geçtikten sonra öğrenmek çok erken öğrenince bu defa da başka endişeler oluyor kuzum
Aynen kuzum yapim bakalım ne olacak ya merak ettim vallaaOlabilir vallahi bebişim ben kist falan düşünürken yumoş erken geldi belki seninki de öyle birşeydiryarın test yap bir tane bakalım ne çıkacak
Ay inşallahh canım benim sen bebiş haberini ver arkandan da biz gelelimhadi hayırlı yolculuklar bi an önce varış noktasında kapının açılmasını beklesinler sonra da kavuştay olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?