💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ay inşallahh canım benim sen bebiş haberini ver arkandan da biz gelelim
Ah bakalım canım bekliyorum bilerek 5 gün var bat a. Negatif görcem diye korkumdan test yapamıyorum vallahi. Gittim prodoctor sipariş ettim çoklu . İstediğim zaman test yapayım diye bol bol test stokladım. Ama korkudan elim gitmiyor

Kız ben hatırlamıyorum ciddi misin güler misin ağlar mısın ya insan çare arıyor işte yazık
Valla biz epey gülmüştük neseli biriydi zaten. Umarim simdi hamiştir o kadar caba bosa gitmemistir
Hatırlamıyorum ya kimdi inşallah görür yazar bize
Evet ben de hatırlıyorum ya baya gülmüştük o zaman da

Arkadasslarr merhaba o benim ve hala burdayım jdjfjd jennynurdu o zaman kullanıcı ismim ama sonra ben o hesabın sifresini ve aynı zamanda mail sifresini de unuttugum icin tekrar giremedim
O sallanmalar hep bosunaymıs yani

Haklısın ama geçen ay denedik gün aşırı olmayınca aşırı stres yaptım bide böyle mi denesem dedim benim fikrim zaten eşim çok rahat
Benim arkadasım yumurtlama haftasında her gün yaptı ve şu an hamile yeni öğrendi keyfine göre yap canım bence iki günde bir olsun diye sınırlama kendini zaten biyolojik olarak canımız istiyor o dönem

Arkadasslarr merhaba o benim ve hala burdayım jdjfjd jennynurdu o zaman kullanıcı ismim ama sonra ben o hesabın sifresini ve aynı zamanda mail sifresini de unuttugum icin tekrar giremedim
Hepimizi güldürdün ama Allah seni güldürsün canım benim en kısa zamanda pozitiflerini görürüz inşallah

Bizim sistem de aynı ama kalabalık etkiliyordur dogru. Kars küçücük yer
Ya öyleki ben barkodun fotosunu çektim e nabiza düşene kadar göreyim bari merkez labdan diye o da düşmedi hala numune kabulü görünüyor sistemde

Eklentiler

• IMG_20231030_200241.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 70
Yaaa bu ay hep beraber görürüz inşallah çift çizgiyi hakkını helal et çok güldüm Allahta seni bebişten yana güldürsün canım

Benim arkadasım yumurtlama haftasında her gün yaptı ve şu an hamile yeni öğrendi keyfine göre yap canım bence iki günde bir olsun diye sınırlama kendini zaten biyolojik olarak canımız istiyor o dönem
Aynen canım istersen hergün yorgunsa ara veririz hayırlısı artık zaten sırf çocuk için de yapamıyorum ben hergün de zorlanırım büyük ihtimalle

Yaaa bu ay hep beraber görürüz inşallah çift çizgiyi hakkını helal et çok güldüm Allahta seni bebişten yana güldürsün canım

Aminnn
Helal olsun ne demek ben olayın icindeyken de gülüyordum hala aklıma geldikce gülüyorum, hem cok sacma hem cok keyifliydi
He bi ise yaradı mı hayır

Heh test dediğin böyle olur bak valla kullanımı ve saklaması da kolay bence gebelik testi de iyidir ama geçen ay ben yanında gelen esantiyon testin içinden geçtim negatifti bu aya kalmadı yapamadım o yüzden
Selam, bir şey danışmak istiyordum vaktiniz var ise. Bu innovita strip erken gebelik testlerinden 2 tane var bende. Sizin negatif iken gölge çıkardı mı acaba? Benim resimde bu şekilde çok net olmayan çizgi çıktı. Daha önce silik çizgi ile öğrenmiştim ama internette böyle bir resim gördüm gölge negatif diye. O yüzden tam anlayamadım da. Bu testi kullanıp pek yorum yapan da olmamış.

Eklentiler

• 20231031_041046.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 4_org_zoom.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 66
Aynen kuzum doktora ne zaman gidecektin sonuç için klomen de başlayacaktı, yarın mı
Gittim bile kuzum bu sabah hormon testi falan yaptı ultrasonla baktı her şey yolunda çok şükür hatta d vitaminim 34 olmuş klomen de verdi yarın sabah başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…