- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.961
HAhaha amin amin bebişim sizinde öyleİyi etmişsiniz kuzucum vurduğunuz gol olsunnn
Aynen kuzum doktora ne zaman gidecektin sonuç için klomen de başlayacaktı, yarın mıAynen kuzum yapim bakalım ne olacak ya merak ettim vallaa
Ah bakalım canım bekliyorum bilerek 5 gün var bat a. Negatif görcem diye korkumdan test yapamıyorum vallahi. Gittim prodoctor sipariş ettim çoklu . İstediğim zaman test yapayım diye bol bol test stokladım. Ama korkudan elim gitmiyorAy inşallahh canım benim sen bebiş haberini ver arkandan da biz gelelim
Ama bu ay olmazsa Kasım bizim ayımız olacak inşallah çok aminAy inşallahh canım benim sen bebiş haberini ver arkandan da biz gelelim
Bizim sistem de aynı ama kalabalık etkiliyordur dogru. Kars küçücük yerBen Ankaradayim canım burda kanları aile hekimleri 10:00 a kadar alıyorlar sonra numuneleri merkez labaratuvar topluyor ee bir sürü numune oluyor ellerinde anca çıkıyor ertesi güne.
Yaa kimdi acaba biri vardi. Kocasına ayaklarimdan havaya kaldirip beni sallar misin diye sormuştu iliskiden sonrakocasi da once sasirip sonra dedigini yapmisti neler okudu bu gozler bu grupta ahahhaha ayy acaba hamile kaldi mi onu yazan ismini hatirlayamadigim icin bakamadim da
Kız ben hatırlamıyorum ciddi misingüler misin ağlar mısın ya insan çare arıyor işte yazık
Valla biz epey gülmüştükneseli biriydi zaten. Umarim simdi hamiştir o kadar caba bosa gitmemistir
Hatırlamıyorum ya kimdi inşallah görür yazar bize
Evet ben de hatırlıyorum yabaya gülmüştük o zaman da
Ay bende yatarım ama haftasonu olması lazım sabah 7 de işe gidiyorum hayatta yetişememVar galiba ya 4 saat yattım kalkıp girdim duşa ama birdakine olan birliktelikte Sabah Alcam
Benim arkadasım yumurtlama haftasında her gün yaptı ve şu an hamile yeni öğrendiHaklısın ama geçen ay denedik gün aşırı olmayınca aşırı stres yaptım bide böyle mi denesem dedim benim fikrim zaten eşim çok rahat
Hepimizi güldürdün amaArkadasslarr merhaba o benim ve hala burdayım jdjfjd jennynurdu o zaman kullanıcı ismim ama sonra ben o hesabın sifresini ve aynı zamanda mail sifresini de unuttugum icin tekrar giremedim
O sallanmalar hep bosunaymıs yani
Ya öyleki ben barkodun fotosunu çektim e nabiza düşene kadar göreyim bari merkez labdan diye o da düşmedi hala numune kabulü görünüyor sistemdeBizim sistem de aynı ama kalabalık etkiliyordur dogru. Kars küçücük yer
Hepimizi güldürdün amaAllah seni güldürsün canım benim en kısa zamanda pozitiflerini görürüz inşallah
sabah erkenden öğrenirsin inşallahYa öyleki ben barkodun fotosunu çektim e nabiza düşene kadar göreyim bari merkez labdan diye o da düşmedi hala numune kabulü görünüyor
Yaaa bu ay hep beraber görürüz inşallah çift çizgiyiArkadasslarr merhaba o benim ve hala burdayım jdjfjd jennynurdu o zaman kullanıcı ismim ama sonra ben o hesabın sifresini ve aynı zamanda mail sifresini de unuttugum icin tekrar giremedim
O sallanmalar hep bosunaymıs yani
Aynen canım istersen hergün yorgunsa ara veririzBenim arkadasım yumurtlama haftasında her gün yaptı ve şu an hamile yeni öğrendikeyfine göre yap canım bence iki günde bir olsun diye sınırlama kendini zaten biyolojik olarak canımız istiyor o dönem
Yaaa bu ay hep beraber görürüz inşallah çift çizgiyihakkını helal et çok güldüm Allahta seni bebişten yana güldürsün canım
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımYa öyleki ben barkodun fotosunu çektim e nabiza düşene kadar göreyim bari merkez labdan diye o da düşmedi hala numune kabulü görünüyor sistemde
Düşündükçe hala gülüyorumAminnn
Helal olsun ne demekben olayın icindeyken de gülüyordum hala aklıma geldikce gülüyorum, hem cok sacma hem cok keyifliydi
He bi ise yaradı mı hayır
Selam, bir şey danışmak istiyordum vaktiniz var ise. Bu innovita strip erken gebelik testlerinden 2 tane var bende. Sizin negatif iken gölge çıkardı mı acaba? Benim resimde bu şekilde çok net olmayan çizgi çıktı. Daha önce silik çizgi ile öğrenmiştim ama internette böyle bir resim gördüm gölge negatif diye. O yüzden tam anlayamadım da. Bu testi kullanıp pek yorum yapan da olmamış.Heh test dediğin böyle olur bak valla kullanımı ve saklaması da kolay bence gebelik testi de iyidir ama geçen ay ben yanında gelen esantiyon testin içinden geçtim negatiftibu aya kalmadı yapamadım o yüzden
Gittim bile kuzum bu sabahAynen kuzum doktora ne zaman gidecektin sonuç için klomen de başlayacaktı, yarın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?