Şampuan ve Saç Kremleri REVOX AT KUYRUĞU ŞAMPUANI

mabel01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
530
273
Bu şampuanı kullanan varmı kızlar almayı düşünüyorum pek duymadım ama araştırdığıma gore çok uzatıyomus gür gosteriyomus.

Ben kullandım bir kutu ama o mu uzattı uzayası mı vardı bilmiyorum zira benim hormonlar dengesiz, dönem dönem birden alıp başını giderken birden bi duruyor saçımı başımı yolasım geliyor:)
Karma saç tipimi evet gür gösterdi ama kurutmuş bir şekilde... Kuru tiftif tiftik saç gür duruyor doğru... Aşırı yağlı olanlarda normal olabilir.

ben kullanıyorum işe yarıyor. normalden hızlı uzadığı kesin. kokusu da gayet güzel.

Fiyatı ne kadar ben bioblas kullanıyorum şuan kokusu çok hoşuma gidiyo ama çabuk uzasın istiyorum

Ben bugün aldım bu şampuanı
Saçlarım ince telli ve yağlı
Üstelik çok cılız
Bakalım işe yarayacak mıı?

7 günde 4 kere kullandım ( yolculuk vs yapınca 2 kere fazladan yıkandım da :)
gayet iyi bu şampuan ya
kokusuna bayıldım
saçlarım hacimli duruyor dökülme yapmadı
kolayca taranıyor
ama yağlanmayı azaltmadı

etkisini görmek için başka hiçbir ürün kullanmıyorum
bakalım 1 ay olunca yine yazarım

arkadaşlar ben bu şampuanı geçen yıl kullandım doğumdan dolayı saçlarım baya dökülmüştü.ilk zamanlar biraz toparlar gibi oldu evet uzattıda saçlarımı ama daha sonra saçlarımı mahvetti. püskül gibi cansız ve kopan iğrenç bir saça döndü.daha çok döküldü ve koptu saçlarım.benim saçım ve tenim hassas belki ondan olmadı ama ben memnun kalmadım 2. kutuyuda almadım zaten.

nerde satılıyor?
ben gratisten aldım 39.90
ama indirimden 27 tl ye aldım

hala kullanıyorum eşim kokusuna bayılıyor.
saç kremi ya da gliss in sıvı spreyinden kullanmama gerek kalmadı ince telli saçlarım artık banyodan sonra karışmıyor.

yağlanmaya etkisi olmadı hala saçım aynı hızda yağlanıyor ancak 2. gün kafama yapışırdı şimdi daha hacimli kalıyor.
uzatma için bişey diyemeyeceğim henüz 2 haftadır kullanıyorum.

28 ekimden beri kullanıyorum arkadaşlar
hızlı uzatıyor gerçekten de
daha hacimli saçlarım oldu

yalnız çok çabuk yağlanıyor

Ben 1 haftadır kullanıyorum. Güzel gibi ama biraz kurutuyor. Sizce içine evigen, çam terabemtin, argan yağı atsam formulünü bozup uzatma etkisini yok eder miyim

Ben 1 haftadır kullanıyorum. Güzel gibi ama biraz kurutuyor. Sizce içine evigen, çam terabemtin, argan yağı atsam formulünü bozup uzatma etkisini yok eder miyim
bence bişey olmaz :)
ama nasıl oluyor da kurutuyor ya
benim saçlarımı daha çabuk yağlandırıyor
her akşam yıkamak zorunda kalıyorum :KK43:
(gerçi bunda hava kirliliğinin de etkisi var)

bence bişey olmaz :)
ama nasıl oluyor da kurutuyor ya
benim saçlarımı daha çabuk yağlandırıyor
her akşam yıkamak zorunda kalıyorum :KK43:
(gerçi bunda hava kirliliğinin de etkisi var)
Benim saçlarım aşırı kuru ve yıpranmış olduğundan içine bol miktarda yağ atmadıkça bütün şampuanlar kurutuyr :KK43:

ürünü kullandım saç uzatmada ve yeni saç çıkarmada çok iyi ama kurutuyor ,belki bir maskeyle dengelenebilir.

saçlarınızın yapısı nasıl?
benim ince ve kıvırcık. saçıma uygun şampuan bulamadım bir türlü :)

geç oldu ama saçım ince ve yağlı
3 kutu kullandım
aşırı yağlandırıyor
ama saçım kestirmeme rağmen atağa geçip bayağı uzadı
normalde 2 ayda 1 cm ancak uzardı
çevremde de uzadığı fark edildi

çok yağlandırdığı için başka şampuana geçtim

X