• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum 14.gün geldi. Sabah af edersin eşimle son kez yakınlaştık, öğlen aniden kan gördüm söküldü. Laparoskopi de oldum ben 2 ay önce. Tüplerim tıkalıymoş açıldı. Neden hamile kalamadım bu ay da.
Hemen karamsar duşunuyon zamanı gelecek kuzum bekle daha 2ay olmus ilaki nir iki defada olacak degil ya 🙏🏻❤️RABBİM herşeyin en iyisini bilir

Kuzum 14.gün geldi. Sabah af edersin eşimle son kez yakınlaştık, öğlen aniden kan gördüm söküldü. Laparoskopi de oldum ben 2 ay önce. Tüplerim tıkalıymoş açıldı. Neden hamile kalamadım bu ay da.
Ha diye olacak bişey değil canım zamanı gelince Yaradan ol dedimi olacak kafaya taktıkça stresten olmaz

Kızkar bugun bole nedemek

Eklentiler

• 506059D5-C7DF-45C8-9C14-78D6CD1038B2.webp
    506059D5-C7DF-45C8-9C14-78D6CD1038B2.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 21
Bugun yaptım ılıskı yarın yapamıcam ama salı gunu olur kesın acaba yınede tutar mı
Cnm taktir ilahi biliyon sen elinden geleni yapıyorsun RABBİM inşallah tez zamanda nasip eder 🙏🏻❤️🥰dua edip bekleyecez batı bat ne zamndı ekliyeyim

Fakat şöyle bir durum var 29 , 30, 31 Ekim ve 1 Kasım'da yumurtlama vardı. 2 Kasım'da da çatladı. Eğer tutarsa zaten gebelik olur ama tutmazsa her durumda yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ya o zaman benim de 12 13 Kasım gibi adet olmam lazım. Bat 13 Kasım diyelim 🙄

Back
X