günaydın canım üzülme takma kafana diyince olmuyo malesef çünkü çok istiyorsun biliyorum bende acayip kafaya takan biriyim ben adete 10 gün öncesinden bıkmadan usanmadan test yapıp çift çizgiyi görmek için çabalayan biriyim. ama evet gerçekten oluruna bırakmak gerekiyor. vardır onunda gelmesi için hayırlı bi zaman yazmıştır rabbim. ama şuda bi gerçek ben ovülasyon testlerine karşıyım gerçekten insanı fazlasıyla strese sokuyor.ben bu zamana kadar şuanki dahil 4 gebelik yaşadım ilk gebeliğimden kızım var çok şükür sonrasında bir kimsayal bir kürtaj ve şuan yine hamileyim ama hiç birinde ovülasyon kullanmadım. kullananlara da saygılıyım tabiki. ama kullanan kızları görüyorsun hiç adetim gecikmezdi bu yumurtam geç çatladı vs. gibi şeyler söylüyorlar. benim nacizane fikrim bir daha kullanma. ayrıca şuan umutsuzluk içinde çok erken bence bak ben kızımda da şuanki gebeliğimde de erken gebelik yaptım negatif çıktı bikaç gün sonra normal testte pozitif gördüm kendini umutsuzluğa düşürüp sakın strese sokma