rica ediyorum birisi yardımcı olsun

EdaTheKitty

Oh, jealousy!
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
224
77
herkese merhaba kızlar,
son günlerde aşırı heyecan ve korku yaşıyorum sebepsiz şeyler yüzünden. uyku sorunum yok ama eskiden zararsız gelen şeyler artık çok korkutuyor. genel olarak korku içindeyim. eve kapattım kendimi resmen. vajinismus oldum. bir kaç hafta sonra memlekete döneceğim ve psikiyatriye gideceğim. sizden istediğim bu süre içinde geçici olarak korku ve heyecanımı hiç değilse bir müddet azaltacak reçetesiz satılan bir ilaç. internetten araştırdım ancak size danışmak istedim. bu arada aşırı alkol tüketiyordum ve artık neredeyse hiç içmiyorum. ancak bünyem dayanıklı olmuş epey sanırım, eskiden pasifflora çok yardımcı olurdu. artık tık bile yok. gece hayatı vs hepsi bitti ve asosyal oldum bu yüzden. cevaplarınızı bekliyorum. çok teşekkür ederim şimdiden.

Geçmiş olsun en iyisi dr a gitmen.Yalnız kalmamaya çalış.Ihlamurmelisa çayı, ballı süt, uyumadan odanı havalandırman, ,kitap okuman, müzik dinlemen, dua etmen iyi gelebilir.

Passiflora dicektim sma ona da bağışıkşık kazanmışsın. Omun dışında sakinleştirici çaylar var. Doğadan relax, doğadan st johns worth çok iyi geliyo bana ama san etki yaparmı yine bilmiyorum. Aktardan melisa alabilirsin. Sarı kantaron çayı. Passiflıtadan başka ilaç tavsiyesi yapamyız bu siteden..

Korkma yavrum yanindayim :KK70::KK70::KK70:

Ne denir ki cnm, korkma iste. Kendini sen tedavi edebimirsin, ?

Intenetten bu tur sorunlarla ilgili yazilar oku,psikoliglar ne demis bak bakim

Geçmiş olsun en iyisi dr a gitmen.Yalnız kalmamaya çalış.Ihlamurmelisa çayı, ballı süt, uyumadan odanı havalandırman, ,kitap okuman, müzik dinlemen, dua etmen iyi gelebilir.
çok teşekkür ediyorum çayı deneyeceğim
Vajinismusun anlamını bilmediğinizi düşünüyorum şuan. Anlattıklarınızın arasında ne alakası var anlayamadım
vajinismus hastasıyım ve anlamını biliyorum evet, aşırı korkum ve paniğimden dolayı çıktığını düşünüyorum zaten. bu sorunları uzun zamandır yaşıyorum çünkü

çok teşekkür ediyorum çayı deneyeceğim

vajinismus hastasıyım ve anlamını biliyorum evet, aşırı korkum ve paniğimden dolayı çıktığını düşünüyorum zaten. bu sorunları uzun zamandır yaşıyorum çünkü

Hep mi vajinismustun. Cinsel ilişkiye girebiliyodun artık giremiyo musun anlamadım?

cinsel ilişkiye giriyorum ancak penatrasyon gerçekleşmiyor öyle söyleyeyim.

çayları deneyeceğim, herkese çok teşekkür ediyorum. biraz araştırdım ve hep panik atak yazıyor. umarım daha ciddi bir şey değildir.

ben hiçbir şey anlamadım..Vajinismus olan kadın ilişkiye giremez siz giriyorum ama vajinismusum demişsiniz ,penatrasyon değil bu arada, penetrasyonun anlamı giriş ise nasıl sağlanmıyor açıkçası merak ettim ..Ayrıca burda ilaç tavsiye etmek yasak ..Ama sizin rahatsızlığınız anksiyete ,kaygı bozukluğu gibi duruyor ..Geçmiş olsun .

X