RINOPLASTI(BURUN ESTETIGI) HAKKINDA HER SEY

selocan1303

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
26
2
28
Iyi gunler rinoplasti yaptirmayi dusunenler icin ve yaptiranlar icin yasadiklarimi paylasmak istedim. Kucukken gecirdigim bi kaza sonucu kemiklerim egri buyumus ve burnum hep sisti ucu doktorlar 18 yasinda yapalim ameliyat dediler. Suan 19 yasindayim kbb doktoruna gittim kemikleri duzeltebilecegini ama dış gorunusune dokunmayacagini soyledi plastik cerraha gittim ben kemikleri de duzeltirim estetigini de yaparim dedi neyse gun verildi ameliyat gunu geldi.
damar yolu acildi onluk giydim geldiler almaya antibiyotik yapcaz dediler meger sakinlestirici yapmislar bulutlarin uzerinde indim ameliyathaneye konusurken uyuttular neyse ciktim odama getirdiler hic aci agri hissetmiyorum sadece agzimdan nefes almak yoruyordu biraz sonra tamponlar alindi hic bi sekilde rahatsiz olmadim agri sizi olmadi eve geldik her sey guzel sadece agizdan nefes alinca bogazim biraz kuruyor. dun alcim alindi burnumun bu hali bile cok guzel cok sis dedi doktor ama bana minicik geliyor :) rinoplasti olacaklar korkmasin hicbir agri olmuyor :) ben kocaelide belma altuna ameliyat oldum cok da memnunum 25 mesaj seyini doldurunca foto atarim kizlar optum :)

öncelikle geçmiş olsun, memnun olmanıza çok sevindim :) ben de rinoplasti olmak istiyorum fakat merak ettiğim bir konu var; rinoplasti ile burun kanatları daraltılabiliyor mu? ve burun ucu şekillendirilip kaldırılabilir mi? bilginiz varsa ve cevaplayabilirseniz çok sevinirim. ayrıca burnunuz hayırlı olsun, umarım şişliği indikten sonraki halini de çok seversiniz :)

Canim kapali rinoplastide gormeden yaptiklari icin zor oluyormus diye duydum yapilan islem kolay degil benim de kanatlar daraltildi ucu sekillendirildi doktorun mu sana kapali yapalim dedi sen mi oyle istiyorsun? Soruna yanit burun ucu sekillendiriliyor kemer varsa aliniyor kanatlar da biraz daraltilabiliyormus ama sonradan burun sirtinda cukur ve ucunda dusme olma ihtimali daha fazlaymis diye duydum. Tek iyi yaniysa iz kalmamasiymis

cevabın için çok teşekkür ederim canım. kapalı olmasını ben istiyorum açık olmasından korkuyorum nedense ama en iyi sonuç açık rinoplastide alınıyorsa açığı da bir kez daha düşünmem gerekecek :)

cevabın için çok teşekkür ederim canım. kapalı olmasını ben istiyorum açık olmasından korkuyorum nedense ama en iyi sonuç açık rinoplastide alınıyorsa açığı da bir kez daha düşünmem gerekecek :)
Hicbir agri aci olmuyor canim sonradan dusmesini riske atma bir hafta cok cabuk geciyor suan ameliyat oldugum bile belli degil ben acik tavsiye ederim ozel hastane diye de tutturma devlet de cok ilgili

Hicbir agri aci olmuyor canim sonradan dusmesini riske atma bir hafta cok cabuk geciyor suan ameliyat oldugum bile belli degil ben acik tavsiye ederim ozel hastane diye de tutturma devlet de cok ilgili

çok teşekkür ederim canım, memnun olmana da çok sevindim. ben de doktor konusunda karar verdiğimde ameliyat olacağım ve kapalı mı açık mı hangisini önerirse ona göre olayım madem :)

Bende olucam Belma hanima şişlik morluk oluyomu çok canım birde alçı çıkınca fark oluyomu fota atarmisin

merhaba arkadaşlar belma hanıma amelıyat olanlar memnunlar mı benımde yaklasık bır ay sonra amelıyatın var bılgı almakk istıyorum

canım merhaba ben kapalı teknikle ameliyat oldum ve acık ameliyata göre cok daha kolay bide yapay bir görüntüsü olmuyor cok doğal oluyor.burun deliklerinden girilip şekil veriliyor.ben hiç zorluk ve ağrı yaşamadım.burun delikleride içten ufaltılıp burun yapısına göre şekil veriliyor.burun altında kesi olmuyor burun kanatları içten dikiliyor.benim ameliyatım 5 seneyi geçti halende kimse burnun esteikmi demedi yüzüme görede cok güzel oturdu.sen düşünüyorsan iyi bir doktora kapalı teknikle olmanı tevsiye ederim.

X