Sivilceli Ciltler Roaccatune sivilce izleri...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
Roaccutane ikinci ayım kızlar.Yanaklarim pembe pembe oldu bu normal mi?Yuzumde neredeyse sivilce kalmadi.iki tane cikmisti sıktım onlari da.ve kirmizi benek kaldi.o kirmizi leke gidecek mi? Yani sivilcemi sıktığım kirmizilik gitmiyor.Bir yardimci olun lutfen.Ayrica gunes kremi 50 faktor kullaniyorum yuzume ve dudaklarima da hametan ve blistex kullaniyorum.Cildimi sabah aksam dalinle yıkıyorum ve makyaj yapmiyorum.Bu iki kirmizi iz gitcek mi? Ve yuzumun pembe olmasi normal mi yoksa beyaz mi olmaliydi?

Ben de acnegen kullanıyorum 6.ay içindeyim ama kırmızı izler duruyor hiç Bi etki yok nerdeyse,sivilceler kurudu ama kırmızı lekelerde hiç bi değişim yok aynı ilk günkü gibi moralim bozuluyor:-(

Ben de acnegen kullanıyorum 6.ay içindeyim ama kırmızı izler duruyor hiç Bi etki yok nerdeyse,sivilceler kurudu ama kırmızı lekelerde hiç bi değişim yok aynı ilk günkü gibi moralim bozuluyor:-(
Napicaz ya boyle devam edemez..Sizde mi sıkmıştınız sivilcelerinizi?O şekilde mi kirmizi izle olustu?

Ben hiç dokunmadım yüzüme hiç sıkmadım ama bnm sivilcelerim ağır çıkıyodu ve mutlaka iz bırakıyordu ve hiç geçmiyordu o izler.bi umutla tedaviye başladım ama istediğim etki olmadı.herkes geçer diyor tedavi bitince ama bana pek ole gelmiyor:-(siz bence roacctuane ile devam edin mutlaka o ilaç daha etkiliymiş. başka ilaca geçmeyin.sivilceleride sıkmayın çukur kalmasın sonra.

Pembelik normal sanırım cilt inceldiği için hassaslaşiyor.bende olmadı hiç .
Bence sizde doktorunuza soyleyin ve aknetrent yada roaccutane a gecin.ikiside cok etkili.aknegen iyi olsaydi doktor kesin onerirdi ama orjinal ilac roaccutane oldugu icin ona donmenizi oneririm.Sonuc kesin..

Bu ilaci kullananlarin cogunun yuzu kirmizi oluyor zaten cilt hadsaslastigi icin benimde disari cikinca kizariyor hemen, izlerden bu kadar korkmayin soyucu kremlerle gider onlar tabiki tedavi bitiminden bir sure sonra uygulaniyor,yeter ki cukur kalmasin.GGecmisolsun

Selam kizlar, iki yil once roaccutane kullandim. Kullanirken gayet iyi yuzumde hic sivilce cikmiyordu. Ama sonra 6 aylik kullanim bitince sivilceler cok sık olmasada cıkmaya devam etti. İzlerimde geçmedi hala onlar için çözüm arıyorum.İzlerin gececegi bebek gibi cilt olacagını soylediler ama malesef bende o etki olmadi. Ama eskiye gore daha iyi durumda cildim

Roaccutane ikinci ayım kızlar.Yanaklarim pembe pembe oldu bu normal mi?Yuzumde neredeyse sivilce kalmadi.iki tane cikmisti sıktım onlari da.ve kirmizi benek kaldi.o kirmizi leke gidecek mi? Yani sivilcemi sıktığım kirmizilik gitmiyor.Bir yardimci olun lutfen.Ayrica gunes kremi 50 faktor kullaniyorum yuzume ve dudaklarima da hametan ve blistex kullaniyorum.Cildimi sabah aksam dalinle yıkıyorum ve makyaj yapmiyorum.Bu iki kirmizi iz gitcek mi? Ve yuzumun pembe olmasi normal mi yoksa beyaz mi olmaliydi?
Roaccutane bu ilaç ne ilacı acaba ? etkileri neler yani nelere iyi geliyor ? çoğu kişi kötülemiş bu ürünü ??

Canım nerede satılıyor ? birde fiyatı nedir ? sen denedin mi bu ürünü ? Bende almak istiyorum yaa aaa :)
Doktor recetesiyle aliniyor her kisiye yazilmiyor sivilce sorunu cok ileri derecede olan kisilere yaziliyor.Her ay kan testi yaptirarak doktorun gozetim altinda kullaniyorsun.Duzenli kullandigin surece sonuca ulasiyorsun tabi agir yan etkileri de var..

X