Sivilceli Ciltler Roaccutane Sonrası Sivilce Tekrarı Acil

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

unhappiness

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
23
2
29
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirrtiğim gibi Roaccutane tedavisi gördüm ama sivilce tekrarı yaşıyorum.Geçen sene haziran sonunda tedavim bitti,tedavi sonrası doktora gitmeye devam etmedim. İzlerim için de herhangi bir tedavi uygulanmadı.Yüzüm mayın tarlası gibi olmadı hiçbir zaman ama deri altında çıkan kitle halinde sivilcelerim vardı ve ggeçmişyordu onun için bu tedaviyi 7-8 ay civarında gördüm. Maksimum 40 mg aldım. Her şey gayet güzeldi ta ki 3 hafta öncesine kadar. Suratım kızardı hani sepmişçesine ve sivilceler çıkmaya başladı. O arada kendi memleketime gittim 1 hafta sonra İstanbula geri geldim. Ama döndüğümde suratımı acayip bir şekilde sivilceler bastı. Hava değişiminden mi oldu yoksa ilacın etkisi mi geçti anlamadım. Kendi memleketimde hava çok kuru ve soğuktur istanbul oraya göre çok sıcak ve nemli o yüzden mi bu hale geldim bilmiyorum ama şu anda tedavi öncesindeki halimle aynı durumdayım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Eylüle kadar sabret doktora gidip olmadı tekrar Roaccutane'a başlarsın diyorum ama ikinci tedaviden sonra da tekrar ederse dayanamayabilirim. O kadar dudaklarım patladı,saçlarım döküldü aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum :KK43: :-( :'(

İlaç tedavisinden sonra bildiğim kadarıyla krem tedavisine devam etmeniz gerekiyordu.Niçin aksattınız?
Ben de Zoretanin kullandım ama ardından birkaç krem kullanmam gerekti.Şuan sadece regl dönemlerinde birkaç tane çıkıyor.
Bence doktora gidin.

İlaç tedavisinden sonra bildiğim kadarıyla krem tedavisine devam etmeniz gerekiyordu.Niçin aksattınız?
Ben de Zoretanin kullandım ama ardından birkaç krem kullanmam gerekti.Şuan sadece regl dönemlerinde birkaç tane çıkıyor.
Bence doktora gidin.

benim doktorum krem tedavisinden falan bahsetmemişti, sen ne kullanıyorsun acaba?

X