- 27 Mayıs 2014
- 278
- 34
- 68
- Konu Sahibi beasuperstar
-
Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin zaten,az daha sabretseydin keşke.Dr a danışmadan bırakmasaydın.Alman gereken doz tamamlanmadıysa o zaman belki tekrarlayabilir ben öyle biliyorum.Benimde 6 aylık tedavim tam 3 hafta önce bitti.
Halüsiyonasyon mu?? sinir bozukluğunu, depresyonu biliyordum dabende hiçbir şey olmadı normalde de sinir sistemi düzgün olan biri olmadığım için, hatta düzeldim ilaçtan mıdır bilinmez ama
mesela hangi ürünler, doktora danışmadan bir şey kullanmayacağım ama fikir olur
tatlım üzülerek söylüyorumki bir çok insanda tekrar ediyor ve ben onlardan biriyim ve yaşım hiçe küçük sayılmaz bu yaşta yine sivilcelerle dolmuştumki ben çözümü kantoran yağında buldum. çok iyi geliyor özellikle izleere denemelisin kırmızı olan :)
Bir kere 9-10 aylık bir sivilce tedavisi çok uzun en fazla 5-6 ay oluyor.Fazlası tehlikeli.Bence araştırıp iyi bir doktora gitmen lazım.ben de tedavi gördüm 3 yıl oldu.Cildim tertemiz oldu.Bir süre önce sınav stresinden bir kaç tane çıkmaya başlamıştı.Tekrar gittim bir tane jel 1 ,imex ve 2 hafta antibiyotik kullandım.1 aya geçti.Bu gün kontrole gittim doktor 'maşallah tanıyamadım seni su gibi olmuş cildin ' dedi :) yani canım hiç başka şeylerle uğraşma iyi bir dermatolog en iyisi .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Antibiyotiğin adı neydi acaba?
Canım benim iki defa elime ütü düştü hatta birinde çok sağlam yapıştı kullandım izim yok. Evimiz yandı babam yandı kullandık doktorlar naaıl iz kalmadığına şaşırdı. Ayağım yürüme fonksiyonunu kaybetti sakatsın dediler artık şuan yürüyorum doktorum şok oldu. Arkadaşım beyin ameliyatı geçirdi eli felç oldu onada düzelmez dediler oda düzeldi emin ol svilce bu yağ için çok basit bir iş :) ama sabır cilt tipine göre süresi bn bir ay kullandım şuan baya toparladı cilt lekesi güneş lekesi aklına gelebilecek herşeyde kullanıorum ve herşeye i ii gelir gelio belkide inandığım için bilmiyorum :)
Çok teşekkür ederim ben iki hafta kullanıp bırakmıştım hep mucize bekliyorum ondan mı olmuyor cildim de kuru gibi hassas gibi. Ucu da yok sivilce mi leke mi belirsiz sadece allık bölgemde var iki yanağımda çok üzülüyorum çünkü yaşım küçük 22
Ama yağı kullanmaya başlayınca makyajı bırakıcaksın cilt hep tertemiz olcak sona beklediğin sonuca ulaşamazsın bn sadece göz makyajı ile geçiriorum zamanımı. Ayrıca bende büyük diilim yaşlı mı sandın yahu :)
Yok hayır bende makyaj yapmıyorum tarif etmek için öyle söyledim allık bölgem diye :) yaşlı sanmadım ama niye öyle dedim bilmiyorum :)
Hahaha :) yaşlı hissettirdim herhalde :) denemeye başla en kısa sürede geceleri yatarken temizleyip sürüypdum ben :)
Antibiyotiğin adı neydi acaba?
Tetradox
Banada verdi bende korktum kullanmadım o ilaçtı birde imex verdi bende o hapı içmedim :/ daha önce de bende ilaç kullanmıştım 6 ay 1,5 sene önce..
Niye korktun ki ?hafif bir ilaç cildi biraz kurutuyor o kadar.benim hiç bir sorunum olmadı çok şükür.Doktorun tavsiyelerine uyunca bir sorun çıkmıyor.
Ya aslında şu 6 aylık ilaç beni bitirdi çok yordu bir daha ilaç almam dedim o yüzden o kafada gittim dr a oda sen bilirsin kullanmasan da olur demişti birde nette yok midesi hassaslar kullanmasın yazıyordu şimdi sivilce yokta kızarıklık oluşumu oldu huzur yok bana
Geçmiş olsun.Maalesef bu sivilce sorunu insanı çok yoruyor.Sürekli ilaç krem bıktırıyor insanı
Hahaha :) yaşlı hissettirdim herhalde :) denemeye başla en kısa sürede geceleri yatarken temizleyip sürüypdum ben :)
Canım bende başladım roakutana 1 ayım doldu 20 yaşındayım çok tereddütlüyüm bu ilaçtan sonra yüzün hemencecik kırışıp yaşlanıyormuş hiç böyle bir şey fark ettin mi psikolojim bozuldu inşallah benimde yüzüm su gibi olur bir de bu ilacın izlere etkisi var mı cevaplarsan çok sevinirim depreseyonlardayım ..:)Bir kere 9-10 aylık bir sivilce tedavisi çok uzun en fazla 5-6 ay oluyor.Fazlası tehlikeli.Bence araştırıp iyi bir doktora gitmen lazım.ben de tedavi gördüm 3 yıl oldu.Cildim tertemiz oldu.Bir süre önce sınav stresinden bir kaç tane çıkmaya başlamıştı.Tekrar gittim bir tane jel 1 ,imex ve 2 hafta antibiyotik kullandım.1 aya geçti.Bu gün kontrole gittim doktor 'maşallah tanıyamadım seni su gibi olmuş cildin ' dedi :) yani canım hiç başka şeylerle uğraşma iyi bir dermatolog en iyisi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?