roll-on ağda yapamıyorum

dropda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
139
35
Arkadaşlar agda seti aldim procsin cok guzel ama uc kavonoz var ikisi bitti geri kalan yedi sekiz tanesi roll on ama ben yapamıyorum beceremiyorum isi kabina koyuyorum bekliyorum ama olmuyo internetten bakıyorum cok kolay suruyorlar ama bende olmuyo bastirarak kopara kopara anca basligi donuyo nasil yapmam gerektiğini olmasini gerektiğini anlatir misiniz

Bendede aynı sorun oldu. Bacaklarıma yapamadım bir türlü. İstediğim gibi dönmedi sürülmedi aktı

Ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama kolay donmuyo hatta hiç bilen biri anlatabilie mi

Arkadaşlar agda seti aldim procsin cok guzel ama uc kavonoz var ikisi bitti geri kalan yedi sekiz tanesi roll on ama ben yapamıyorum beceremiyorum isi kabina koyuyorum bekliyorum ama olmuyo internetten bakıyorum cok kolay suruyorlar ama bende olmuyo bastirarak kopara kopara anca basligi donuyo nasil yapmam gerektiğini olmasini gerektiğini anlatir misiniz
canım ilk başta biraz zorlanmakta haklısın. internetten önce videoları izle istersen güzel anlatan siteler var. roll-on ısıtıcının roll on u iyi ısıttığından emin ol öncelikle. sonra tüy olmayan bir bölgende roll on başlığın sadece dönmeye başlıyacağı kadar sür roll on başlık bir kere döndükten sonra rahat dönmeye başlar. dönmeye başladıktan sonra tüylerin olduğu bölgeye sürebilirsin. birkaç denemeden sonra başaracağına eminim :)

X