Bahtsiz caim, daha önceki konunda yazismistik ama ben yazdiklarimi ve okuduklarimi cabuk unutuyorum :)) Bende benzer durumlari yasadim demistim sana ama tabi hayatlar birbirine benzesede insanlar ve dugular ayri o yüzden tam olarak cözemiyorum.
Benim Exte oyun oynardi ama oynamasada baska seyler yapar telde, FB, whatsapp vs birde isten dolayi zaten hep laptop basinda. Ama ben sunu fark ettim en azindan benim Exte, böyle insanlar kendilerine yüzlesmek istemedikleri icin, derin düsünmek istemedikleri icin bir kacis ariyorlar. Ben niye böyle yapiyorsun diye sordugumda türlü türlü bahaneler geliyordu ama bizde cok degisik problemler vardi. Ama ilgisizligin her türlüsü cok ama cok zor, insan yavas yavas ölüyor. Ben kendimi cok kayip ettim ve 12 sene hep soru isaretlerle yasadim, sorguladim, cevap alamadim, kendime kizdim, ona kizdim aman düsünmek bile istemiyorum o kadar zor sürecti cünkü.
Bir seyler icin, seni mutlu etmek icin ugrasmiyorsa salla gitsin. Aslinda bal gibide ne yapmalari geriktigni biliyorlar ama yapmiyorlar iste. Kusura bakma karisik oldu, cocuklar rahat vermiyo :-/