Rusyadan hangi cilt bakim urunlerini getirtebilirim?

aynstayninkizi

İhlamurlar cicek actigi zaman..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
15
2
Arkadaslar merhaba. Babam rusyada calisiyor ve gelirken istedigim seyi getirebilicegini soyledi. Ama ben bakim konusunda baya bi bilgisizim. Ve ozellikle cildim icin almam gereken bakim urunlerinde. Siyah nokta icin hangi kremi alabilirim veya herhangi bakim malzemesi hakkinda bilgi verir misiniz? Babamdan ne isteyebilirim?
Parfumde istiyorum, yardim edin lutfen

Rusya'da oraya özel ya da orda ucuz iyi bir ürün yok bildiğim.. Fransa, Almanya, Amerika vs. oluyor. Çok çok sanırım free shoptan ürün alabilir sana onlar da bilindik ünlü kozmetik markaları. Aklında bir marka varsa onların burdaki fiyatına ve ürünlerine bak bildir, cazipse alsın zira Euro epey fırladı, çok da aşırı farketmiyor fiyatlar.
Avene, La Roche Posay ürünlerine bir bak cildine uygun. Siyah noktan varsa yağlı ya da karma cilt temizleme jelleri, günlük nemlendiriciler kullanabilirsin. Siyah nokta geçirici krem yok zaten.

Parfüme gelince zevkine kalmış işte.. Burda parfümerilerde dene, free shoptan alabilir. Yaşını, cildini, zevkini bilmiyorum ama Thierry Mugler - Alien burda fahiş fiyatlı, free shopta daha iyi.

X