Rüya Yorumları rüya görmek

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
Ya kizlar biktim her gece bol aksiyonlu kaçmali göçmeli rüya görmekten. Rüya gormeden uyuduğum 1 gece bile yok. Yok mu bunun bir çaresi. Benim gibi olanlar varmi merak ediyorum.

Ya kizlar biktim her gece bol aksiyonlu kaçmali göçmeli rüya görmekten. Rüya gormeden uyuduğum 1 gece bile yok. Yok mu bunun bir çaresi. Benim gibi olanlar varmi merak ediyorum.
Ben varım. Rüyalarımda hep eski sevgililerimi görüyorum. Normalde aklımdan bile geçmiyorlar ama nedense b.k var gibi hep kabuslar içinde kalıyorum. Ağlayarak, çığlık atarak uyanıyorum. Birilerini öldürüyorum falan. Gün boyu da rüyaların etkisinden kurtulamıyorum.Ama rüyaya da yapacak bişey yok sanırım. Çare varsa biri bana da söylesin :KK43:

Ben varım. Rüyalarımda hep eski sevgililerimi görüyorum. Normalde aklımdan bile geçmiyorlar ama nedense b.k var gibi hep kabuslar içinde kalıyorum. Ağlayarak, çığlık atarak uyanıyorum. Birilerini öldürüyorum falan. Gün boyu da rüyaların etkisinden kurtulamıyorum.Ama rüyaya da yapacak bişey yok sanırım. Çare varsa biri bana da söylesin :KK43:

Bende her sabah yorgun uyaniyorum rüyamda koşturmaktan kaçmaktan

Ay oyle kacmali gocmeli ruyalari cok seviyorum benn:) gun boyu gulumsememe sebep oluyolar. Izlediginiz film, okudugunuz kitap, duydugunuz haber... eksinli seyler varsa hayatinizda sik sik gormeniz normal.

Ay oyle kacmali gocmeli ruyalari cok seviyorum benn:) gun boyu gulumsememe sebep oluyolar. Izlediginiz film, okudugunuz kitap, duydugunuz haber... eksinli seyler varsa hayatinizda sik sik gormeniz normal.

Çok kitap okurum. Mesela kitaptaki bir bölüm rüyama giriyor ama kahramanlar komşunun kizi 10 yildir gormedigim arkadaslarim filan oluyor, saçmalik ötesi rüyalarim anlamsiz manasiz

Canım öyle amaaan rüya denecek bişey olsa sorun değil atlatıyoruz da. Biriyle evliyken rüyanda başka erkeği görmek insanı huzursuz ediyor. Aşırı derecede rahatsız ve huzursuz oluyorum.Eşime ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi.

Çok kitap okurum. Mesela kitaptaki bir bölüm rüyama giriyor ama kahramanlar komşunun kizi 10 yildir gormedigim arkadaslarim filan oluyor, saçmalik ötesi rüyalarim anlamsiz manasiz
Ben de hep cinayet, polisiye romanları falan okuyorum. En iyisi siyasi kitaplarla takılmaya devam etmek sanırım :)

Çok kitap okurum. Mesela kitaptaki bir bölüm rüyama giriyor ama kahramanlar komşunun kizi 10 yildir gormedigim arkadaslarim filan oluyor, saçmalik ötesi rüyalarim anlamsiz mayanasizUOTE]
Zaten oyle cogu ruya. Cok etkilendigim ruyalar disinda digerlerini kafaya takmiyorum ben. Dun sabah mesela ne gordum kadinin biri cok guzelmis ama fabrikada calisiyomus, fabrikada onun hakkinda dedikodu cikarmislar kadin da dert yaniyo"ben kimse gormesin diye tahtanin altinda cocuklarimla yemek yiyorum onlarin yaptiklarina bak, bdn neyin derdindeyim onlar neyin derdindeler" sonra gazetelere manset oluyo bu soz ben neyin derdindeyim onlar neyin derdindeler... gordun mu bak cok sacma bu da, neyden etkilendiysem :)

Beeeennn...
Bazısını hatırlamayıp gün boyu salak salak ortalıkta fink atıyorum..
Biri neyin var dediğinde
-Rüya gördüm diyemiyorum ya:KK70: :KK70:
-Bişeyim yok durgunum
Fix cevap :KK70:
Bu gece yılan gördüm telefonuma gecenin 2sinde kaydettim gördüğüm rüyayı :KK70: :KK70: :KK70:
Unutmıyayım sabah tabirin bakıcam diye :KK70: :KK70:

Canım öyle amaaan rüya denecek bişey olsa sorun değil atlatıyoruz da. Biriyle evliyken rüyanda başka erkeği görmek insanı huzursuz ediyor. Aşırı derecede rahatsız ve huzursuz oluyorum.Eşime ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi.
Hmm. Orasi oyle tabi ben de esimi baska kadinlarla gorunce moralim bozuluyo, seytanin isi deyip pek kafaya takmamak lazim diye dusunuyorum yine de.

Hmm. Orasi oyle tabi ben de esimi baska kadinlarla gorunce moralim bozuluyo, seytanin isi deyip pek kafaya takmamak lazim diye dusunuyorum yine de.
Ahhahaha :) Canım benim yaaa. Ben de kocamın kızlarla pek muhabbeti olmadığı için öyle şeyleri hiç görmüyorum herhalde. Rüyamda hep eşime ihanet ediyorum, onu aldatıyorum. Eski sevgililerim peşimi bırakmıyor. Hala bir kaçının beni sevdiğini bildiğim için mi oluyor acaba bu? Delircem :KK17:

Ahhahaha :) Canım benim yaaa. Ben de kocamın kızlarla pek muhabbeti olmadığı için öyle şeyleri hiç görmüyorum herhalde. Rüyamda hep eşime ihanet ediyorum, onu aldatıyorum. Eskibuca gililerim peşimi bırakmıyor. Hala bir kaçının beni sevdiğini bildiğim için mi oluyor acaba bu? Delircem :KK17:
Ayyy ruya iste iki gun sonra unutuyorsun zaten. Ben guluyormusum bazen uykumda esim uyandiriyor, bazen de kendi kikirdamama uyaniyorum ruyalarimi seviyorum :) bruno mars' a hali sildirmisligim bile var, gercek hayatta nerden bucaM:KK76:

Ayyy ruya iste iki gun sonra unutuyorsun zaten. Ben guluyormusum bazen uykumda esim uyandiriyor, bazen de kendi kikirdamama uyaniyorum ruyalarimi seviyorum :) bruno mars' a hali sildirmisligim bile var, gercek hayatta nerden bucaM:KK76:
Ahahahahaha :) Seninkiler güzelmiş ya. Ben birden morarmaya başlayıp ölüyorum falan. Ayyyy. Şaka gibi

benim rüya görmediğim tek gün bile yoktur,hergün mutlaka görürüm ve hatırlarım da,ama hiç te etkisinde kalmam,genelde bilinçaltının oynadığı oyunlardır işte.ama bazen rüyalarımın gerçek olduğu zamanlar oluyor işte o zaman tırsıyorum:KK17:

X