Rüya Tabiri, Sayısal Analiz ve Kişilik Testi..

Rüyalar gerçekleşir mi ?..

• Geçmiş de gerçekleşmiştir..

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

Horary

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
97
57
Rüya halleri ve bazı anlık psikolojik zaman dilimlerinin içinden çıkamadığımız durumları olur. Bu benim için de geçerli.. Merakımızı arttıran bu tür hallerin, cevaplarının sabırsızlıkla peşine düşmekteyiz. Örnek: Görülmüş bir rüyanın ne ifade ettiğini öğrenme isteği gibi.
Cevabını kendimizin bulamayışının asıl sebebi, genel anlam da bilgisizlik olsa da, en önemli etken; İnsan için de bulunmuş olduğu halin detaylarını görememesidir. Bu tür konuların bilgisine sahip kişiler dahi, kendi sorunlarını çözemez. Hani " kelin ilacı olsa başına sürer " deyişi var ya !.. İşte bu tür durumlar için bu söz mümkün değildir.
Bunun için mutlaka dışarıdan bir bakış açısına ihtiyaç vardır.
" boş ver "
" olur öyle "
" takma kafana " gibi tatmin etmeyen ifadelerin dışın da farklı yorumlar duymak isteyen arkadaşlarımıza, elimden geldiğince fikir ve düşüncelerimi paylaşmaya karar verdim.

Ciddiyet çerçevesin de merakını dile getirecek arkadaşları paylaşıma bekliyorum.

Çok rica ederek; laubali, konu sulandırıcı ifadeler paylaşacak kişilerden ricam.. Lütfen konuya dahil olmayın, kendinize farklı bir meşgale bulun. İnsanların hayatlarının her hali ciddi ve samimiyet arz eder !..

Bilgisi olan dahil olsun, fikirler ufuk açıcı olabilir ve çözüme yakınlaştırır. Bilgisinin temeli olmayanlar, ezbere bir kaç kelimeden ibaret düşünce paylaşanlar sadece kendilerini küçük düşürürler.!

Kimsenin küçülmesini istemem.

Eklentiler

• Rüya tabiri sayı analiz.jpg
    Rüya tabiri sayı analiz.jpg
    276,1 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
X