Rüya Yorumları ..Rüyada Diş Dökülmesi..

Hickimse_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
4.273
2.634
Merhaba kızlar.. Ben bu sabaha karşı bir rüya gördüm.. 13 Haftalık hamileyim rüyamda bebeğim doğmuş.. Emzirmeye kalkıyorum sütümün geldiğini görüyorum fakat beni emmiyor.. Sonrasında dişim sallanıyormuş benim elimle tutuyorum dişim yerinden çıkıyor rahatlıkla.. Sonra başka bir dişime dokundum baktım oda elimde derken birkaç dişim yerinden kolaylıkla çıktı diğerleri de düştü düşecek resmen dişsiz kalmayayım diye ellemiyorum.. Sonra bebeğime bakıyorum alt damağında 2 tane küçük diş çıkmış.. Şaşırıyorum olur mu diyorum daha yeni doğdu dişlerinin çıkması için çok erken.. Bir zaman sonra bir daha bakıyorum alt damağındaki bütün dişler çıkmış üstler çıkmaya başlamış küçük küçük.. Şaşkın bir halde yengeme anneme soruyorum sizce bu normal mi daha erken değil mi diye.. Bir problem olabilir doktora görünmek lazım diyorlar.. Sabahtan beridir pek düşünmemeye çalıştım hayra yordum ama aklım fena halde takıldı bu rüyaya.. Kızlar sizce anlamı nedir bu rüyanın endişelenmeli miyim.. :110:

Son düzenleme:
Ay geçenlerde bende gördüm üst dislerimin tamami damak gibi çıkıyordu çok garipti. Senin yorumlardan yararlanayim musadenle :KK53:

Yararlan tabiside canım yaa valla benim fena takıldı kafama hayır olsun inşallah :)
Rüyaları bi şeylere yormayin bilinçaltı diyolar ama ne bilim hadi sen hamilesin bebeğini düşünüyorsun da ordan oraya oldu ben ne alaka diş miş yoktu bilincaltimda:63:

Öncelikle hayır olsun. Ben kötü yorum yapmıcam. Senin dişlerinin dökülüp, bebeğinde diş çıkması, ona vereceğin sevgiyi, ilgiyi, özeni simgeliyor olabilir. Annelik pisikolojisi.:anneadayı:

Rüyaları bi şeylere yormayin bilinçaltı diyolar ama ne bilim hadi sen hamilesin bebeğini düşünüyorsun da ordan oraya oldu ben ne alaka diş miş yoktu bilincaltimda:63:
Bilinçaltı rüyalar genelde bişeyi kafana taktığında rüyandada görürsün ozaman anlarsın bilinçaltından kaynaklandığını.. ama dediğin gibi hiç aklında olmayan bişey rüyana girdiğinde insan ister istemez takıyo kafaya.. Yani benim hamileliğimi öğrendiğimden buyana hamileliğimle ilgili ilk gördüğüm rüya bu.. Bundan önce görmedim hamilelikle alakalı bişey.. Bide diş de hiç aklıma bile gelmedi yani dişlerimi fırçalar uyurum öyle kafaya takacak kadar düşüpte yatmadım :KK48:

Bilinçaltı rüyalar genelde bişeyi kafana taktığında rüyandada görürsün ozaman anlarsın bilinçaltından kaynaklandığını.. ama dediğin gibi hiç aklında olmayan bişey rüyana girdiğinde insan ister istemez takıyo kafaya.. Yani benim hamileliğimi öğrendiğimden buyana hamileliğimle ilgili ilk gördüğüm rüya bu.. Bundan önce görmedim hamilelikle alakalı bişey.. Bide diş de hiç aklıma bile gelmedi yani dişlerimi fırçalar uyurum öyle kafaya takacak kadar düşüpte yatmadım :KK48:
Allah hayra yorsun canım beklemedeyim bende ama ayni şey olmayabilir ben hamile değilim ya çünkü bilemedim. Bende fircalar yatarim neyini düşüncem dişin :KK53:

Öncelikle hayır olsun. Ben kötü yorum yapmıcam. Senin dişlerinin dökülüp, bebeğinde diş çıkması, ona vereceğin sevgiyi, ilgiyi, özeni simgeliyor olabilir. Annelik pisikolojisi.:anneadayı:
Aayy canım yaa çook teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı yorumun için çook teşekkür ederim:KK74:
Haklısın aslında hep hayra yordum ben her halükarda ama yinede takıldı kafama acaba bebeğimin sağlığıyla ilgili bi problem olabilir mi diye :110:
Yalnız yorumun içimi rahatlattlı cook teşekkür ediyorum :oops:

Allah hayra yorsun canım beklemedeyim bende ama ayni şey olmayabilir ben hamile değilim ya çünkü bilemedim. Bende fircalar yatarim neyini düşüncem dişin :KK53:
Aminn canım benim hayır olsun rüyalarımız :) Dimi yaa diş le ilgili görülen rüyaların vardır bi anlamı bencede :)))

Nette de her sitede başka başka şeyler yazıyo :63: amin canim benim :eek:
Araştırdım bende birleştirip kendimce bi anlam çıkarmaya çalıştım ama her sitede dediğin gibi farklı şeyler söyleyen var.. Birde benim durumuma yakın bi yorumda bulamadım çareyi kk hanımlarına sormakta buldum :))

Merhaba kızlar.. Ben bu sabaha karşı bir rüya gördüm.. 13 Haftalık hamileyim rüyamda bebeğim doğmuş oğlan çocuğu.. Emzirmeye kalkıyorum sütümün geldiğini görüyorum fakat beni emmiyor.. Sonrasında dişim sallanıyormuş benim elimle tutuyorum dişim yerinden çıkıyor rahatlıkla.. Sonra başka bir dişime dokundum baktım oda elimde derken birkaç dişim yerinden kolaylıkla çıktı diğerleri de düştü düşecek resmen dişsiz kalmayayım diye ellemiyorum.. Sonra bebeğime bakıyorum alt damağında 2 tane küçük diş çıkmış.. Şaşırıyorum olur mu diyorum daha yeni doğdu dişlerinin çıkması için çok erken.. Bir zaman sonra bir daha bakıyorum alt damağındaki bütün dişler çıkmış üstler çıkmaya başlamış küçük küçük.. Şaşkın bir halde yengeme anneme soruyorum sizce bu normal mi daha erken değil mi diye.. Bir problem olabilir doktora görünmek lazım diyorlar.. Sabahtan beridir pek düşünmemeye çalıştım hayra yordum ama aklım fena halde takıldı bu rüyaya.. Kızlar sizce anlamı nedir bu rüyanın endişelenmeli miyim.. :110:
canım geçende benim de kardeşim rüyasında dişlerinin döküldüğünü görmüş abla dokunuyordum çekiliyordu dişlerim dedi ben de korktum annem çok rahatsız kaynana kaynata da rahatsız korkuyordum ama diyanetin sitesinde eğer dişler avucunuza düşmüşse evinizde hanenize yeni kişiler katılacağı diyor ama toprağa yere düşünce kötü şey diyor ve kötü rüyalarını dillendirme sakın canım sakın duramıyorsan akan suya söyle çeşmeyi açıp kötülükler su gibi akıp gitsin de canım annem hep bana öyle yaptırırdı

Rüyada Dişlerin dökülmesi, çekilmesi veya düşmesi hayatın yeni tatlarını almak anlamında ifade edilmektedir.

Kendi dişlerinizin döküldüğünü veya kendi dişlerinizi çektirdiğnizi görmek, sıkıntıları ortadan kaldırdığınızı, sıkıntıların git gide daha azaldığını ifade eder.

Rüyada diş dökülmesi akranlardan daha fazla yaşamaya delalet eder.

Dişlerin tamamının döküldüğünü ve onları avucuna aldığını gören kişi bütün dişleri dökülünceye kadar uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır.
ŞUAN BAKTIM RÜYA YORUMU SİTESİNDE.KOPYALAYIP YAPIŞTIRDIM.DAHA BİR ŞEYLER YAZIYO.İSTERSEN GİRİP BAKABİLİRSİN

canım geçende benim de kardeşim rüyasında dişlerinin döküldüğünü görmüş abla dokunuyordum çekiliyordu dişlerim dedi ben de korktum annem çok rahatsız kaynana kaynata da rahatsız korkuyordum ama diyanetin sitesinde eğer dişler avucunuza düşmüşse evinizde hanenize yeni kişiler katılacağı diyor ama toprağa yere düşünce kötü şey diyor ve kötü rüyalarını dillendirme sakın canım sakın duramıyorsan akan suya söyle çeşmeyi açıp kötülükler su gibi akıp gitsin de canım annem hep bana öyle yaptırırdı
Aynen aynen benimde elimi attığım diş elimde kalıyodu kanda görmedim hani kan görülürse rüya bozulur derler ya.. Dediğin gibi çokda dillendirmedim kafama takmamaya çalıştım hayra yordum her gördüğüm rüyadan etkilenmem ama nadir oluyor böyle kafama takılan rüyalar binebzede olsa içimi rahatlatmak istiyorum işte..
Rüyada Dişlerin dökülmesi, çekilmesi veya düşmesi hayatın yeni tatlarını almak anlamında ifade edilmektedir.

Kendi dişlerinizin döküldüğünü veya kendi dişlerinizi çektirdiğnizi görmek, sıkıntıları ortadan kaldırdığınızı, sıkıntıların git gide daha azaldığını ifade eder.

Rüyada diş dökülmesi akranlardan daha fazla yaşamaya delalet eder.

Dişlerin tamamının döküldüğünü ve onları avucuna aldığını gören kişi bütün dişleri dökülünceye kadar uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır.
ŞUAN BAKTIM RÜYA YORUMU SİTESİNDE.KOPYALAYIP YAPIŞTIRDIM.DAHA BİR ŞEYLER YAZIYO.İSTERSEN GİRİP BAKABİLİRSİN
Çok baktım canım bende genellikle böyle yorumlar var fakat benim rüyamda beni düşündüren benim dişlerimin dökülüp bebeğimde çıkması.. Ona kafam takıldı işte.. :/

Kuzum sıkma canını o doğacağın dişşiz bebeğin olarak yorumluyorum ben eve gelecek yeni bir can bak diyanetin rüya tabirlerine bak ben de aynısına bakmıştım çünkü korkulacak bir şey yok

Kuzum sıkma canını o doğacağın dişşiz bebeğin olarak yorumluyorum ben eve gelecek yeni bir can bak diyanetin rüya tabirlerine bak ben de aynısına bakmıştım çünkü korkulacak bir şey yok
Evet kuzucum bi arkadaşımız daha çok güzel yorum yaptı içim rahatladı gerçekten ihtiyaç duyuyo insan kafasına takıldığı bi rüyayı güzel bir şekilde yorumlatmaya yaa :)) İster istemez takıyorum takmamaya çalışsam dahi düşünmeden edemiyorum acaba ne anlama geliyor diye..