Rüyalarda Buluşuruz (Güzel İnsan)

ZeyMurEl

Hamdım, pişiyorum, yanmaya daha çok var...
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
4.638
14.561
Merhaba arkadaşlar,

Ben sizinle eski platonik aşkımı paylaşmak istiyorum. Paylaşma sebebim hala aşık olmam değil zaten evliyim ve çok sevdiğim saçlarının teline dünyaya değişmeyeceğim bir eşlim ve kızım var sadece zamanında yaşadığım o platonik, aşırı masum duygularım İki-üç ayda bir rüyalarıma gelip beni yokluyor ve üniversite yıllarımı tekrar tekrar bana yaşatıyor. Normal hayatımda aklıma gelmeyen o his rüyalarıma gelince tüm gün o histen dışarı çıkamıyorum. Dün gece yine ziyaret etti ve ben bunları yazıyorum. Ömrüm boyunca beni takip edecek bu duyguyu paylaşmak istedim..

Ben lise yıllarımda falan erkeklerle işi olmayan, kendini derslere vermiş sadece arada platonik birilerine aşık olan ve masum masum kendi halimde takılan biri oldum hep. Hiçbir zaman o hislerim şehvete dönüşmedi, yani ya şu çocukla çıkayım da elele tutuşur gezerim bile benim için çok ileri boyuttu ve tek istediğim sadece onları uzaktan sevmek hayran olmaktı. Kafamda onu ulaşılmaz yapardım, görünce yüzüm kızarır kaçardım ve umutla karşıma çıkmasını beklerdim. İstisnasız lise yıllarım böyle geçti. Çirkin biri değilim ama işte gelenleri hep red ettim ve ulaşılmaz aşklarımı içimde büyüttüm hep.

Son düzenleme:
X