ruyalardan cikmayan eski sevgili :O

kaymerikaa

sen bana yangın ol, ben sana rüzgar.
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
750
363
kizlar ben yaklasik iki uc aydir ruyamda surekli eski sevgilimi goruyorum. ruyamda sanki onu birakip esimle evlenmisim gibi bi tavir sergiliyo bana . her zaman sen gittinde onunla evlendin bizi bitirdin ne diyo. bende deli gbi ona aciklama yapiyorm ben seni seviyodm ama nasl onla evlendm bilmiyorum diye. her zaman ruyann sonunda kavusacak gibi oluyorz sarlmak icin yaklastgmzda uyaniyorm. bi bakiyorm ki kocam yanmda yatan. cok utanıyorum sonra. eski sevglim dedgm de benm ilk askimdi onunla uc yil sevgli kaldik evlenmeyi dusunuyodk ama kismet olmadi ayrildk. unutmustum bile ben onu ki aksi olsa zaten evlenp kocama ihanet etmezdm. sizce neden surekli ruyalarimda kizlar bi fikriniz var mi :\

Yanınızdaki kişiyle mutlu, huzurlu değilseniz olabilir öyle. 40 yılın başında saçma sapan rüyalar da görülebilir ama bunda da bir sorun yok.

Ayrıldığınız kişinin ahını aldıysanız yani ne bileyim ayrılmanız sizin yüzünüzden olduysa ondan olabilir onun haricinde normal yine görmeniz kafanıza takmayın.

ilk aşk birde cok hayal kurduysanız vede kötü ayrıldıysanız görmeniz normal

Ayrıldığınız kişinin ahını aldıysanız yani ne bileyim ayrılmanız sizin yüzünüzden olduysa ondan olabilir onun haricinde normal yine görmeniz kafanıza takmayın.
son konsmamzda cok güzel helallestk aslnda. ben sunu anlamyrm yllar snra nden aklma grdi yine

Sen onu unutmamissin , kafanda bir yerde saklamissin
evliliyin nsl eger sorunlar varsa bilinc altinda kalmis
o bambaskaydi onun sevgisini ilgisini hic kmsede bulamadm. bende bnn farkndaym ama ne bilym . ruyada bile gorsem kocama ihanet gbi hissediyorm

İfsa edermis gibi konusmakta istemiyorum ama
Bilincaltınıza hapsetmissiniz bu durumu.Bilincaltıyla ilgili rüyalarla ilgili bir aralar derin arastırma yapmıstım cogu aklımda olmasa da bu konu hakkında bir seyler söyleyebilirim sanırım
Tamamen icinizden atamamıssınız attıgınızı sansanızda veya ben unuttum diyebilirsiniz yalnız kaldıgınızda düsünürsünüz gercekten unuttum dersiniz ama bilincaltı öyle bir sey ki siz unutursunuz o unutmaz.Bu ''Ona karşı hala bir şeyler hissediyorsunuz'' değil kesinlikle.Bilimsel ve elinizde olmayan bir şey bu hislerinizle alakası yok.
Örnek veriyim mesela 5 yaşında bir olay yasarsınız ve siz bunu coktan unutursunuz.Hatırlatsalar dahi olmadı öyle bir sey diyebilirsiniz.Ama bu olay daima bilincaltınızda kayıtlı olur ve bazen dısarı cıkma yöntemi rüyalardır.En cokta bastırılmıs anılar bilincaltını severler ama en kücük sey dahi bilincaltına kaydolur

Cok rahatsız edici bir duruma gelirseniz psikologa gitmenizi öneririm.Bir sürü yöntem vardır bilincaltı temizleme icin
Ha rüyaların bazı güclerine de inanırım nedense.Ama bu olay kesinlikle bilincaltının oynadıgı bir oyun.Sakın baska sacma sacma anlamlar cıkarmayın :KK51:

İfsa edermis gibi konusmakta istemiyorum ama
Bilincaltınıza hapsetmissiniz bu durumu.Bilincaltıyla ilgili rüyalarla ilgili bir aralar derin arastırma yapmıstım cogu aklımda olmasa da bu konu hakkında bir seyler söyleyebilirim sanırım
Tamamen icinizden atamamıssınız attıgınızı sansanızda veya ben unuttum diyebilirsiniz yalnız kaldıgınızda düsünürsünüz gercekten unuttum dersiniz ama bilincaltı öyle bir sey ki siz unutursunuz o unutmaz.Bu ''Ona karşı hala bir şeyler hissediyorsunuz'' değil kesinlikle.Bilimsel ve elinizde olmayan bir şey bu hislerinizle alakası yok.
Örnek veriyim mesela 5 yaşında bir olay yasarsınız ve siz bunu coktan unutursunuz.Hatırlatsalar dahi olmadı öyle bir sey diyebilirsiniz.Ama bu olay daima bilincaltınızda kayıtlı olur ve bazen dısarı cıkma yöntemi rüyalardır.En cokta bastırılmıs anılar bilincaltını severler ama en kücük sey dahi bilincaltına kaydolur

Cok rahatsız edici bir duruma gelirseniz psikologa gitmenizi öneririm.Bir sürü yöntem vardır bilincaltı temizleme icin
Ha rüyaların bazı güclerine de inanırım nedense.Ama bu olay kesinlikle bilincaltının oynadıgı bir oyun.Sakın baska sacma sacma anlamlar cıkarmayın :KK51:
tsk cnm ya cok yardimci oldn. hakkni helal et

bende
kizlar ben yaklasik iki uc aydir ruyamda surekli eski sevgilimi goruyorum. ruyamda sanki onu birakip esimle evlenmisim gibi bi tavir sergiliyo bana . her zaman sen gittinde onunla evlendin bizi bitirdin ne diyo. bende deli gbi ona aciklama yapiyorm ben seni seviyodm ama nasl onla evlendm bilmiyorum diye. her zaman ruyann sonunda kavusacak gibi oluyorz sarlmak icin yaklastgmzda uyaniyorm. bi bakiyorm ki kocam yanmda yatan. cok utanıyorum sonra. eski sevglim dedgm de benm ilk askimdi onunla uc yil sevgli kaldik evlenmeyi dusunuyodk ama kismet olmadi ayrildk. unutmustum bile ben onu ki aksi olsa zaten evlenp kocama ihanet etmezdm. sizce neden surekli ruyalarimda kizlar bi fikriniz var mi :\
aynısını yasadım ve yasıyorum haftada bi olmadı ayda bi ille görürrüüm rüyada
öyle iyi efendi biriydiki cıktıklarımın arasında hem o en iyisine layık cok ii bolmadı kısmet tabi ortak bi arkadasımız var ben ondan ayrıldım baya sürdü tabi esimle evlnedim sormus mutlumu falan diye sonra o evlendi ama ayrıldı
insallah allah en iyilerine onun karsısına cıkarsın mutlu olsun

bide sey derler aynı anda birbirini düsünün insanlara olurmus belki alt beyin bizden habersiz böyle bisey yapıyodur onada bi

Bence kendini suçlu hissedeceğin bi durum yok.. Ruyalarından sen sorumlu değilsin,eşini yargılamak istemem ama onun ruyalarında ne gördüğünden emin olmadığın sürece rahat ol.. Biz ufacık şeyler için kendimizi suçlu hissedip kahrolurken onlar bazı şeyleri bile isteye yapıp kendilerini suçlamıyolar.. Gorduysen gordun , yapacak bişey yok.. Eşin onun kadar girmeyi başarsaymış bilinçaltına o girermiş ruyalarına.. Suçlu hissediyorum dediğin için böyle yazdım bu arada..

rüyaları kontrol edemeyizki suçlu hissedeceğiniz bir şey yok. ama bilinç altınıza sıkışıp kalmış bir şeyler vardır belki. belkide sadece anılardır. nasıl bir anı aklımıza gelebiliyor rüyamızada girebiliyordur. çok bilinç altı ve rüyalar arası ilişkileri bilmiyorum ama mantık kurdum kendimce.

Aynı durumu zamanında yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim, bu rüyaların bilincaltindan kaynaklandığı yönünde bir şüphem yok. Hanımların yazdığı gibi mutsuz olabilirsin, eşine kızmış olabilirsin ya da çok saçma birşey tetiklemis olabilir bu durumu. Aynı şekilde bilincaltini sartlamani tavsiye ediyorum sana. Onu rüyamda gördüğüm anda mutlu olduğumu soylemem lazım, bir daha onu görmek istemediğimi söylemem lazım, rüya anında ona gitmesini söylemem lazım vs gibi. Emin ol ise yarayacak ve kurtulucaksin. Başarılar :KK53:

bende

aynısını yasadım ve yasıyorum haftada bi olmadı ayda bi ille görürrüüm rüyada
öyle iyi efendi biriydiki cıktıklarımın arasında hem o en iyisine layık cok ii bolmadı kısmet tabi ortak bi arkadasımız var ben ondan ayrıldım baya sürdü tabi esimle evlnedim sormus mutlumu falan diye sonra o evlendi ama ayrıldı
insallah allah en iyilerine onun karsısına cıkarsın mutlu olsun

bide sey derler aynı anda birbirini düsünün insanlara olurmus belki alt beyin bizden habersiz böyle bisey yapıyodur onada bi
biz onunla evlenilcek cift olarak bakiyoduk. hni herkes ayrldgmza cok uzuldu cnki cok sknti cektik onunla neler yasadk ama asla kopmadk ayrlmadk. cok ufak bi sebepti ayrlmamz nden olan. Bilmiyorum hayrlsi

bu ihanet degıl bence .ruyalar ınsanın kontrolu dısnda olan şeyler.hayırlısı de geç

X