Rüya Yorumları Rüyamda Çirkin ve Kel Ama Bir O Kadar da Güler Yüzlü Sevecen Bir Adamla Evleniyordum

dilek_1987

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
126
199
37
Neredeyse gördüğüm rüyayı başlığa sığdırabildim ama yine de anlatayım :)

Rüyada kendimi kuaförde görüyorum. Evleneceğim adamın yarı saçları yok. Evleneceğimiz yer ise
ne hikmetse tv de yayınlanan bir yemek programı :)
Adama bakıyorum oturduğum yerden siyah saçlı başının ortası biraz kel kalmış şekilde bana yakışıklı
gelmiyor. Diyorum ben bu adamla mı evleniyorum şimdi içimden tabi :)
Fakat adam benim aksime son derece mutlu etrafa muziplikler şakalar yapıyor. Adamı yakışıklı
bulmamakla beraber içim ısınıyor içimden hiç değilse komik canayakın diyorum. Kuaförde fazla
makyaj yapmayın diyorum bu arada gelen kıza kız bana kırmızı bir far sürüyor. Kalem rimel falan
bekliyorum ama sadece onunla yetiniyor makyajı bitiriyor. Yine her zaman ki gibi içimden diyorum
az dedikte öldür demedik :)
Bu sırada dışarıda yağmur başlıyor. Ama sağanak şeklinde yağıyor. Diyorum ben gelinlikle nasıl çıkacağım
üstüm başım ya batarsa diye düşünürken rüyadan bu şekilde uyanıyorum.

Rüyayı sabah namazı sonrasında gördüğüm için vardır bir hikmeti diyip sormak istedim.
Şimdiden tabir edebilen arkadaşlardan Allah razı olsun. :)

Neredeyse gördüğüm rüyayı başlığa sığdırabildim ama yine de anlatayım :)

Rüyada kendimi kuaförde görüyorum. Evleneceğim adamın yarı saçları yok. Evleneceğimiz yer ise
ne hikmetse tv de yayınlanan bir yemek programı :)
Adama bakıyorum oturduğum yerden siyah saçlı başının ortası biraz kel kalmış şekilde bana yakışıklı
gelmiyor. Diyorum ben bu adamla mı evleniyorum şimdi içimden tabi :)
Fakat adam benim aksime son derece mutlu etrafa muziplikler şakalar yapıyor. Adamı yakışıklı
bulmamakla beraber içim ısınıyor içimden hiç değilse komik canayakın diyorum. Kuaförde fazla
makyaj yapmayın diyorum bu arada gelen kıza kız bana kırmızı bir far sürüyor. Kalem rimel falan
bekliyorum ama sadece onunla yetiniyor makyajı bitiriyor. Yine her zaman ki gibi içimden diyorum
az dedikte öldür demedik :)
Bu sırada dışarıda yağmur başlıyor. Ama sağanak şeklinde yağıyor. Diyorum ben gelinlikle nasıl çıkacağım
üstüm başım ya batarsa diye düşünürken rüyadan bu şekilde uyanıyorum.

Rüyayı sabah namazı sonrasında gördüğüm için vardır bir hikmeti diyip sormak istedim.
Şimdiden tabir edebilen arkadaşlardan Allah razı olsun. :)
rüya tabircisi degilm ama sabaha karsı görülen rüya bilicaltıdır hele seher vakti ile öglene kadar gecen anda görülen rüyalar.ama kel bi adamla evlenmek ilerde evlenecegin kisiye hükümlük kuracagın demektir.

X