- 2 Nisan 2015
- 169
- 195
- 33
- Konu Sahibi ThisSummerMine
......................................................
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim maceram yemek yemeği unutmaktı.
hep 43 kilo, xxs olan ben an itibariyle 54 kgyim! pantolonlarım patlıyor!! sabah bi dilim ekmek/yada poğaça/öğlen ve akşam 1 tabak sebze yemeği yiyorum 1 haftadır ekmek hiç yok. (kabul dün akşam tost yedim :) ara öğünlerde ne tavsiye ediyosunuz. birbirimize yardımcı olalım mıı?
hep 43 kilo, xxs olan ben an itibariyle 54 kgyim! pantolonlarım patlıyor!! sabah bi dilim ekmek/yada poğaça/öğlen ve akşam 1 tabak sebze yemeği yiyorum 1 haftadır ekmek hiç yok. (kabul dün akşam tost yedim :) ara öğünlerde ne tavsiye ediyosunuz. birbirimize yardımcı olalım mıı?
1,60 bile yokum. basen ve göbek oldu çok fena. penguen gibi hissediyorum kendimi.54 kg bana göre çok iyi kg yaaa :) boyun kaç ki çok da zayıf olma diycem de boyun a bağlı bu :) en yakın arkadaşım da 42 kg :)
ara öğünlerde tarçınlı süt yanına muz. Yada yeşil elma 2 kaşık yoğurt, 1avuç içi kadar ceviz,fındık.tuzsuz badem ,kuru kayısı vs yiyebilirsin.
birlikten kuvvet doğar ,birbirimize yardımcı Tabikiiii olalım :) boyun kaç bu arada sormuşmuydum ?
1,60 bile yokum. basen ve göbek oldu çok fena. penguen gibi hissediyorum kendimi.
hadi bakalım o zaman hız kesmeden devamsen yine penguen gibi hissediyosn. Ben bildiğin sumo güreşçisi gibi hissediyorum 58 kiloyken aldığım kotlara girememek , gömleklerinin filan düğmesi kapanmıyo hep salaş şeyler giyiyorum bu ara. İnşallah bu işkence bu yaz sona erecek :)
hadi bakalım o zaman hız kesmeden devam
valla ben çalıştığım için sabahları poğaça yiyorum ama yasakmıdır acep?daha kahvaltı etmedim ben . Şimdi hazırlycm :)
valla ben çalıştığım için sabahları poğaça yiyorum ama yasakmıdır acep?
ha bu arada 4 yıl öncesine kadar 40 kgye düştüğümde 2 ay diyetisten eşliğinde zar zor 2 kg almış bi insanım. bana noldu böyle?