S ve Xs Bedene Yolculuk :)

Diyet olarak yapmak istediğim 5,6 gibi yeme içmeyi bırakmak. Öğle yemek yiyip akşam meyve ,salata ile hafif geçirmek aslında. 1 saat tempolu yürüyüş ve 1.5 , 2 Lt su tüketmek :)
Zayıflamayı en çok O'nun için istiyorum, çaktırmasa da zayıf olmamı eski hallerime dönmemi istiyo biliyorum :KK70:

Sabah karatay usulu gibi bi kahvaltı yaptım. ne ağır ne de çok hafif yani.az once 7 tane çağla yedim 1 litre de su içtim . İyi gidiyorummmm,
44 ün 1. Günü. ✔✔✔

43""""""" selam günlüğümmm :) sabah çok fena Bi hafta sonu kahvaltısı yaptım. Tamam itiraf ediyorum :KK43: öyle olsun istememiştim ama . Akşam ı çok çok hafif geçircm bu yüzden .

1 haziran a kaldı 43 .

Grip olduğum için ara vermiştim 2,3 gün, hala kafam kazan gibi. Nasıl kurtulucm bilmiyorum :KK43: gripten nefret ediyorum ya.
ama bugünden itibaren menümü yazcm . Kaçamak ve tembellik yok artık ! Uyanıyorum :)

hep 43 kilo, xxs olan ben an itibariyle 54 kgyim! pantolonlarım patlıyor!! sabah bi dilim ekmek/yada poğaça/öğlen ve akşam 1 tabak sebze yemeği yiyorum 1 haftadır ekmek hiç yok. (kabul dün akşam tost yedim :) ara öğünlerde ne tavsiye ediyosunuz. birbirimize yardımcı olalım mıı?

hep 43 kilo, xxs olan ben an itibariyle 54 kgyim! pantolonlarım patlıyor!! sabah bi dilim ekmek/yada poğaça/öğlen ve akşam 1 tabak sebze yemeği yiyorum 1 haftadır ekmek hiç yok. (kabul dün akşam tost yedim :) ara öğünlerde ne tavsiye ediyosunuz. birbirimize yardımcı olalım mıı?

54 kg bana göre çok iyi kg yaaa :) boyun kaç ki çok da zayıf olma diycem de boyun a bağlı bu :) en yakın arkadaşım da 42 kg :)
ara öğünlerde tarçınlı süt yanına muz. Yada yeşil elma 2 kaşık yoğurt, 1avuç içi kadar ceviz,fındık.tuzsuz badem ,kuru kayısı vs yiyebilirsin.
birlikten kuvvet doğar ,birbirimize yardımcı Tabikiiii olalım :) boyun kaç bu arada sormuşmuydum ?

54 kg bana göre çok iyi kg yaaa :) boyun kaç ki çok da zayıf olma diycem de boyun a bağlı bu :) en yakın arkadaşım da 42 kg :)
ara öğünlerde tarçınlı süt yanına muz. Yada yeşil elma 2 kaşık yoğurt, 1avuç içi kadar ceviz,fındık.tuzsuz badem ,kuru kayısı vs yiyebilirsin.
birlikten kuvvet doğar ,birbirimize yardımcı Tabikiiii olalım :) boyun kaç bu arada sormuşmuydum ?
1,60 bile yokum. basen ve göbek oldu çok fena. penguen gibi hissediyorum kendimi. :mad:

1,60 bile yokum. basen ve göbek oldu çok fena. penguen gibi hissediyorum kendimi. :mad:

sen yine penguen gibi hissediyosn. Ben bildiğin sumo güreşçisi gibi hissediyorum :KK70: 58 kiloyken aldığım kotlara girememek , gömleklerinin filan düğmesi kapanmıyo :KK70: hep salaş şeyler giyiyorum bu ara. İnşallah bu işkence bu yaz sona erecek :)

sen yine penguen gibi hissediyosn. Ben bildiğin sumo güreşçisi gibi hissediyorum :KK70: 58 kiloyken aldığım kotlara girememek , gömleklerinin filan düğmesi kapanmıyo :KK70: hep salaş şeyler giyiyorum bu ara. İnşallah bu işkence bu yaz sona erecek :)
hadi bakalım o zaman hız kesmeden devam :cool:

ha bu arada 4 yıl öncesine kadar 40 kgye düştüğümde 2 ay diyetisten eşliğinde zar zor 2 kg almış bi insanım. bana noldu böyle?

ha bu arada 4 yıl öncesine kadar 40 kgye düştüğümde 2 ay diyetisten eşliğinde zar zor 2 kg almış bi insanım. bana noldu böyle?

nerden nereyeeee :):) bende 56,58 arası gidip geliyorum üniversite zamanında. Mezun olduktan sonra 59,60 arası gidip geldim. Şimdilerde oldum 67 :/ çok mutsuzum kilolarımla

Günümün Menüsü

sabah 7.8 dilim patates kızartması
1 küçük dilim peynir
1,2 zeytin
çay

öğle
1 kase sebze çorbası
1 dilim kepek ekmeği

ara sütlü kahve

akşam yarım tabak makarna

ara 1fincan bitki çayı (karışık)

X