Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ceza olarak evi temizlim o zaman, bugun zaten temizlik yapicam
bos yere oryantelle zaman kaybetmemis olurum hemde, 1 tasla iki kus :))) temizlik yaparken sallarim ben kalcami boyle
olmami

Hay Allahim guldurdun kiz beni iyi fikirmis dur onu ben de yapim: bem de temek yaparken karnimi icime cekip birakiorum baska turlu.gitmez bu gobek

hiç bilmiyordum böyle bir hesaplama olduğunu benimki 1.850 ml oluyor deneyeceğim teşekkürler

ailem gülşehirin köyünden ben doğma büyüme nevşehirdeyim çok memnun oldum

hımmm benim ailem de gülşehirin köyünden bekarken yazları giderdik evlenlnce 1 kere gittim 12 yılda ben ankaradayım

Ben şu an hamile kaldığımı düşünemiyorum ki çalışmalara da başladık :) İlk hedefim 88 kilo, sonra 85 sonra 82 sonra daaaaaaaaaaaa 78 inşallah :)

İns tatlim olmicak sey degil vercez kilolarimizi:)) sonra da gelsin saglikli bebisler citir anneler

kızlar günaydın herkeste motivasyon super bizim muhabbetimizi gören geliyor aman nazar değmesin diyelim

havalar düzelsede biraz harekette katabilsek yaptıklarımıza ben ufak ufak başlıcam galiba ip atlamayı düşünüyorum 200 tane atlasam

yeter şimdilik

deriiiiiiiin, nerdesin cik ortaya.
o super ötesi super menulerini paylas bizimle sana bakarak bizde hirslanalimmmm

canım menü belli bu sabah peynir ve yarım altınbaşak ve çay şimdi

yeşil elma ve nescafe içicem durmak yok yola devam

eve gidince ip atlıcam işte bakalım

İns tatlim olmicak sey degil vercez kilolarimizi:)) sonra da gelsin saglikli bebisler citir anneler

kızlar inşallah bebişlerinize kavuşursunuz biz de çıtır anneleriz sizlerede allah nasip etsin inşallah

bende 1 tane allah bağışlarsa daha da istemem 7 yaşına getirdim bundan sonrasında fit bir anne olmaya çalışıyorum 40 bedenden 36 ya düşmem lazım :)))

günaydın toipimizin medaı iftarı sayende tam gaz ilerliyoruz bayağıda kalabalık olduk ne güzel

Hay Allahim guldurdun kiz beni iyi fikirmis dur onu ben de yapim: bem de temek yaparken karnimi icime cekip birakiorum baska turlu.gitmez bu gobek

spora zaman ayiramiyorum, hem evde spor yapmayi sevmiyorum disarda yapmaliyim. havalarda erkenden karariyor, hem hava soguk ((
aksam evde guzelde bi muzik acarim, temizligimi yaparken: salla salla yer yerinden oynasin salla salla yaparim...
ewetttt yemek yaparken karni icine cekmek guzel, karin kaslarini calistirirsin ;-)

canım menü belli bu sabah peynir ve yarım altınbaşak ve çay şimdi

yeşil elma ve nescafe içicem durmak yok yola devam

eve gidince ip atlıcam işte bakalım

simdiden kolay gelsin, ilk gunden fazla yorma kendini. feci Hamlarsin yoksa

ammmiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn :))) Allah bagislasin canim masallah.

İp atlamayı ne zamandan beri yapıyorsunuz? İşe yaradı mı? Yaraması lazım düşününce. Bende mi yapsam acaba?

henüz başlamadım bugün yapıcam işe yırayacakta devamlılığını getirmem lazım kzımla biraz zor olucak bende yapıyım anne dicek ben yapma dicem falan falan bakalım bir adım atmış olalımda

günaydın toipimizin medaı iftarı sayende tam gaz ilerliyoruz bayağıda kalabalık olduk ne güzel

sağol canım güzel sözlerin için sonuca hep beraber ulaşalımda hep birlikte mutlu olalım

kızlar aslında facebookta ekleyebiliriz birbirimizi tabi bu samimiyeti kendinde gören olursa benim için sorun olmaz sorun olmaz diyen varsa kuralım arkadaşlıklarımızı sanal ortamda :))

merhaba kızlar :) bugun anca girebildim :)

sabah kepekli ekmekten sandviç yaptım peynır ve domates ile. az once öğlen yemeğine çıktım ve z.yağlı brokoli yedim üzerinede bolca pul biber döktüm :):):)

inş istediğimiz kiloya düşebilirizzz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…