ceza olarak evi temizlim o zaman, bugun zaten temizlik yapicam
bos yere oryantelle zaman kaybetmemis olurum hemde, 1 tasla iki kus :))) temizlik yaparken sallarim ben kalcami boyle
olmami
hiç bilmiyordum böyle bir hesaplama olduğunu benimki 1.850 ml oluyor deneyeceğim teşekkürler
ailem gülşehirin köyünden ben doğma büyüme nevşehirdeyim çok memnun oldum
inşallah istediğin kiloya emin adımlarla ilerlersin sonrada gelsin bebiş
hiç bilmiyordum böyle bir hesaplama olduğunu benimki 1.850 ml oluyor deneyeceğim teşekkürler
ailem gülşehirin köyünden ben doğma büyüme nevşehirdeyim çok memnun oldum
Ben şu an hamile kaldığımı düşünemiyorum ki çalışmalara da başladık :) İlk hedefim 88 kilo, sonra 85 sonra 82 sonra daaaaaaaaaaaa 78 inşallah :)
denemeden anlayamazsın günlük yediğinden daha az yersen yararı olacaktır.
deriiiiiiiin, nerdesin cik ortaya.
o super ötesi super menulerini paylas bizimlesana bakarak bizde hirslanalimmmm
İns tatlim olmicak sey degil vercez kilolarimizi:)) sonra da gelsin saglikli bebisler citir anneler
hımmm benim ailem de gülşehirin köyünden bekarken yazları giderdik evlenlnce 1 kere gittim 12 yıldaben ankaradayım
canım menü belli bu sabah peynir ve yarım altınbaşak ve çay şimdi
yeşil elma ve nescafe içicem durmak yok yola devam
eve gidince ip atlıcam işte bakalım
İns tatlim olmicak sey degil vercez kilolarimizi:)) sonra da gelsin saglikli bebisler citir anneler
kızlar günaydın herkeste motivasyon super bizim muhabbetimizi gören geliyor aman nazar değmesin diyelim
havalar düzelsede biraz harekette katabilsek yaptıklarımıza ben ufak ufak başlıcam galiba ip atlamayı düşünüyorum 200 tane atlasam
yeter şimdilik
Hay Allahim guldurdun kiz beni iyi fikirmis dur onu ben de yapim: bem de temek yaparken karnimi icime cekip birakiorum baska turlu.gitmez bu gobek
canım menü belli bu sabah peynir ve yarım altınbaşak ve çay şimdi
yeşil elma ve nescafe içicem durmak yok yola devam
eve gidince ip atlıcam işte bakalım
kızlar inşallah bebişlerinize kavuşursunuz biz de çıtır anneleriz sizlerede allah nasip etsin inşallah
bende 1 tane allah bağışlarsa daha da istemem 7 yaşına getirdim bundan sonrasında fit bir anne olmaya çalışıyorum 40 bedenden 36 ya düşmem lazım :)))
birde aynı köylü çıkıyormuşuz
İp atlamayı ne zamandan beri yapıyorsunuz? İşe yaradı mı? Yaraması lazım düşününce. Bende mi yapsam acaba?
günaydın toipimizin medaı iftarı sayende tam gaz ilerliyoruz bayağıda kalabalık olduk ne güzel
henüz başlamadım bugün yapıcam işe yırayacakta devamlılığını getirmem lazım kzımla biraz zor olucak bende yapıyım anne dicek ben yapma dicem falan falan bakalım bir adım atmış olalımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?