• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Iyi oldugumu sofrada gor sen:KK43:

Kizlarr gunaydinnnn
Bugun sahura kalkinca yatmadim. Hala cok uykum var ama yatarsam kalkamam. Hava da bu saatte buz. Okulda buz doncz okulda:KK43:
Rabbim yardim etsin ins.
Sahurda 2 dilim ekmek,yumurta, 1 dilim peynir, zeytin ve yarim dilimdi galiba hamur isi yedim. Bi de portakal yedim. Gene kabizim:KK43: belki ise yarar.
1 litreye yakin su ictim. Odem yapiyo heralde. Ben ictikce cozulur diyom ama yok.
Reglim cok yakin. 4, 5 gun kaldi. Ondan ne doyuyorum ne sindirim var.
Gecen 2ay regli haftasinda da cok guzel kilo vermistim ama beni bu havalar mahvetti heralde...
Ay cenem dustuu:KK66::KK66:
afiyet olsun... allaim yardimciniz olsun sogukta :s

kabizlik icin dün gürkan kubilay di sanirim ismi onu izledim kabizlik ve ödem icin avokado tüketin diyordu ne kadar ise yarra bilmiyorum

bu sene tutamadim hem cocuk emiyordu hem lohusaydim.. gecen senedende bi kac gün vardi... tutayim bitsin dedim.. azaldi cok sukur iki haftam kaldi :)
Allah kabul etsin canım :)Bende gecen sene hallettim hamileyken tutamadıklarımı :) bu yıldan 3 tane tuttum diyetle beraber aşırı kabızlık oldu bıraktım. 3 tane daha var tutulcak haftaya katılırım sana :)

bugun evde olmicam.. anaci
ben de yalarca tutsam bitmez resmen bir sürü borcum var tutamadım kaldı hep
insallah tutarsin.. azar azar tutsan biter ins. ben biraz tez canliyim.. o yüzden ara vermiyorum bitsin diye..bi adetimde ara vermis oldum oda mecburiydi :)

Allah kabul etsin canım :)Bende gecen sene hallettim hamileyken tutamadıklarımı :) bu yıldan 3 tane tuttum diyetle beraber aşırı kabızlık oldu bıraktım. 3 tane daha var tutulcak haftaya katılırım sana :)
amin insallah.. 3 gün bisey degil ya hemen tutulur sanslisin :)

Back
X