Merhaba kizlar ,
dr dan geldim ayyy bu yil ne cok gittim dr...gecen hafta kolum agriyor diye gittim o da jel verdi kullandim ve alerjiii oldum kolum kipkirmizi iki gundur kasinmaktan öldüm ..simdi yine baska dr gittim alerji igne yapildi. Ayy bu drlardan ne cekiyorum offf...
adama kolum agriyor diyorum incittim biliyorum buna göre mr cekilsin krem verilsin diyorum adam bacaklarima rontgen cekti fitik icin mr cekti ..diyorum tamam boyun fitigim var ama o degil ben kizimi tutacam derken incittim diyorum...durumu anlatiyirum bana diyorki icine bisey atmaaa stres yapma diyor esimle biz birbirimize bakiyoruz gulmeye basladik ..yaaa askim diyorum cok basit benim kolum incidi anlamiyor yaaa

neyse mr fitik bisey cikmadi bana antideprasan ilac yazdi eklem icin 3 adet igne verildi bu igneyi 1 gun dur bir gun vurul dedi tamam dedik ..igneyi aile hekimime goturdum hemsire vurdun diye ...neyse hemsire vurdu dedim bir gun sonra yine gelecem dedim ...hemsirenin gozu acildi bu igne cook agir oyle bir gun durup vurulmaz ben hemsirelik hayatimda bu igneyi hic bu kadar sik yapmadim dedi..cok vurulursa kemik erimesi yapar dedi....ggittiğim hastane ozeldi guya tahlil mr muayene 200 tl verdik bide... delirecem benim sadece kolum incidi adam anlamadi geldim...
bari verdigi jeli sureyim dedim oda deli gibiii alerji yapti kasinmaya basladim..yani isysnlardayim bugunnnnnn