saat 6 dan sonra yemeyerek kilo vericem

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
Akşam 6 dan sonra yemeyerek kilo verme platformu kısa sürede nasıl ödem atarak zayıflanır bu şekilde görücez arada kaçamak yapmak herkesin hakkı :KK66:

Son düzenleme:
şu an bende aynısını uyguluyorum faydasını göreceğimi hissediyorum herşey bir yana sabahları dinç kalkıyorum
Kac gündür devamsın , evet agırlık olmadan uyanmış oluyorsun sabaha :)
6'dan önce de sağlıklı beslenmeye çalış hayatım...

Haftada 1 serbest gün yapabilirsin....
dikkat edicem canım kahvaltıyı sağlam yapmaya gayret ediyorum

bende bugün katılıyorum sizlere 6 dan sonra birşey yok 1 ayda 5 kilo versem çok iyi olacak

bende bugün katılıyorum sizlere 6 dan sonra birşey yok 1 ayda 5 kilo versem çok iyi olacak
sevindim bence verirsin ben 1 ay icinde 20 gün yaptıysam 10 gün kacamak yaparak bile kilo vermiş oldum yani :KK70: ödemde gidiyor haliyle sislik iniyor

Merhaba ben de aranıza katilmak istiyorum . Ama ben bunu 6 değil de akşam 7 yapsam olur mu kızlar .. beni de aranıza alır misiniz.....

Merhaba ben de aranıza katilmak istiyorum . Ama ben bunu 6 değil de akşam 7 yapsam olur mu kızlar .. beni de aranıza alır misiniz.....
tabii ki amac burda normalde en son kacta yiyorsak ona bi cizgi cekmek.Metabolizmanın calısmayı azalttıgı saatlere cekmek. 7 den sonrada etkili olur merak etme :)

suan 9.günü devirmek üzereyim cok acıktım en son 2.5ta yemek yedim cnküüüü

cnm iyi güzelde biraz yorum yapsan değişme varmı veya tartılıp bize de bildirsen bende uygulamak istiyorum çünkü

cnm iyi güzelde biraz yorum yapsan değişme varmı veya tartılıp bize de bildirsen bende uygulamak istiyorum çünkü
evet değişme ilk 3 gunden belli oldu cevremden...tartılmıyorm 1 ay sonunda tartılıcam göbeğim ilk basladıgım zamana göre daha inik kemiklerim belirdi köprücük vs..uygulayın derim

X