Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac gündür devamsın , evet agırlık olmadan uyanmış oluyorsun sabaha :)şu an bende aynısını uyguluyorum faydasını göreceğimi hissediyorum herşey bir yana sabahları dinç kalkıyorum
dikkat edicem canım kahvaltıyı sağlam yapmaya gayret ediyorum6'dan önce de sağlıklı beslenmeye çalış hayatım...
Haftada 1 serbest gün yapabilirsin....
sevindim bence verirsin ben 1 ay icinde 20 gün yaptıysam 10 gün kacamak yaparak bile kilo vermiş oldum yani ödemde gidiyor haliyle sislik iniyorbende bugün katılıyorum sizlere 6 dan sonra birşey yok 1 ayda 5 kilo versem çok iyi olacak
tabii ki amac burda normalde en son kacta yiyorsak ona bi cizgi cekmek.Metabolizmanın calısmayı azalttıgı saatlere cekmek. 7 den sonrada etkili olur merak etme :)Merhaba ben de aranıza katilmak istiyorum . Ama ben bunu 6 değil de akşam 7 yapsam olur mu kızlar .. beni de aranıza alır misiniz.....
hala devam ediyormusun?şu an bende aynısını uyguluyorum faydasını göreceğimi hissediyorum herşey bir yana sabahları dinç kalkıyorum
14.gün tüm hızıyla devam ediyor suana kadar hic kacamak yapmadım12 gün bitmek üzere
evet değişme ilk 3 gunden belli oldu cevremden...tartılmıyorm 1 ay sonunda tartılıcam göbeğim ilk basladıgım zamana göre daha inik kemiklerim belirdi köprücük vs..uygulayın derimcnm iyi güzelde biraz yorum yapsan değişme varmı veya tartılıp bize de bildirsen bende uygulamak istiyorum çünkü
merakla 30. gün sonucunu bekliyorum21.güne dogru adım adım gidiyorrrum