Sabah sabah içim sıkıldı ..

renklibirnick

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
3.882
4.026
Bu sabah işe gitmek için eşimle evin önünde park halindeki aracımıza binecektik ki,
direksiyon tarafındaki ön ve arka lastiğin havasının tamamen olmadığını fark ettik ..
Patlamış olabileceğini düşündük ..
Sonra bir şekilde işe geldik ..
Az önce eşim aradı iki lastikde bıçakla yarılmış ..
Şimdi de içimi bir huzursuzluk kapladı, çünkü ihtimalleri düşününce
kasıtlı bir durum olabileceği ihtimali ağır basıyor, ama buna hiçbir nedenimiz düşmanımız da
yok aslına bakarsanız ..

Araba kendi evimizin önünde 2 yıldır hep aynı yerde park edilmiş vaziyettedir, yani kimseyi rahatsız edecek
bir durumda değil ..

Aracımızın etrafındaki diğer araçların modellerine göre bizimki daha orta seviye kalıyor, yani öyle göze
batacak bir araç değil ..

Çok küçük bir ilçede yaşıyoruz ve ne oturduğumuz mahallede ne de yaşadığımız ilçede saha hiç
tinerci vb. insanlar görmedim ..

Eşim çalıştığı yerde yönetici, zaman zaman işten çıkarmak zorunda kalıyor çalışanları,
acaba diyorum bu sebeple olabilir mi ama kimsenin de günahını alamayız tabii ..

Kimseyle alacak verecek hesabımız bir husumetimiz yok ..

Zaten bu ilçe memleketimizde değil, iş için burada yaşıyoruz, öyle kimseyi de pek tanımayız ..

Ama bunu kime anlatsam etrafımda, direk bıçakla yapılmış kasıtlıdır diyor..
o taraflarda ( oturduğumuz yer için söylüyorlar) böyle şeyler hiç olmazmış ..
Hatta yeni lastik taktırmayın bir süre tekrarlar falan diyorlar ..

Ülkede yaşanan şu son olaylardan sonra herşeye ihtimal verir oldum,
çok canım sıkıldı ..
Sizce kasıtlı birşey midir ?
Ben belkide etrafın söylediklerinden çok etkilendim de sıkıntı yaptım,
haklı mıyım sıkıntı yapmakta değil miyim bilemedim ..

Panik yapmayın, kasıtlı değildir muhtemelen. Benim aracıma farklı farklı yerlerde iki kez yapıldı aynı şey. Birinde sokaktaki bütün araçlar aynı durumdaydı. Lastikçiler yapabiliyor bazen. Ya da gençler eğlence olsun diye yapıyor.

Benzer bir olayi haberlerde izledim.ama bu olay tum mahallelinn basina geliyor,herkes lastikciden supheleniyor.kendisine is cikmasi icin bunu yapmis oldugunu dusunuyorlar.siz daha once yasanmamis bir olay bu diyorsunuz.kotu dusunmeyin,ilk aklima sarhosun tekinin yapabilecegi geldi.

Benzer bir olayi haberlerde izledim.ama bu olay tum mahallelinn basina geliyor,herkes lastikciden supheleniyor.kendisine is cikmasi icin bunu yapmis oldugunu dusunuyorlar.siz daha once yasanmamis bir olay bu diyorsunuz.kotu dusunmeyin,ilk aklima sarhosun tekinin yapabilecegi geldi.

Burası küçük bir ilçe o yüzden cesaret edemez kimse böyle şeylere
ama belli de olmaz tabii ..

Panik yapmayın, kasıtlı değildir muhtemelen. Benim aracıma farklı farklı yerlerde iki kez yapıldı aynı şey. Birinde sokaktaki bütün araçlar aynı durumdaydı. Lastikçiler yapabiliyor bazen. Ya da gençler eğlence olsun diye yapıyor.

İnşallah öyledir ..
Zaten iki ihtimal var ya işten çıkartılanlardan biri ya da gençler ya da sarhoş bir kişi ..
Lastikçi ihtimali biraz düşük geliyor ama bilemiyorum yinede .

İnşallah öyledir ..
Burası küçük yer olduğundan mı nedense kimse böyle şeyler olacağına ihtimal vermiyor ..
Ama bizim plaka falan yabancı belkide o yüzdendir .
Plaka yabancıysa serserinin biri geçerken görmüştür, gıcık olduğu biri ya da eski kız arkadaşı o ildendir deşivermiştir lastikleri. Düşmanca bişey olduğunu sanmıyorum.

Benimde aklıma öylesine birinin yapabileceği geldi, eğlence anlayışı farklı olabiliyor kimisinin. Bence değiştirin lastikleri bakalım tekrar olacak mı

Kasıtlı da olabili olmayadabilir polise haber verin ama ilgilenmez demeyin bilgileri olsun.
Ama lastiklere hiç dokunmayın haber verene kadar biz değiştirdikten sonra verdik bi kere çünkü az kalsın polis bizi suçlu buluyodu. Polisimi yaniltacaksiniz diye :KK53:

Plaka yabancıysa serserinin biri geçerken görmüştür, gıcık olduğu biri ya da eski kız arkadaşı o ildendir deşivermiştir lastikleri. Düşmanca bişey olduğunu sanmıyorum.

Eşim benle sevgiliyken yerleşti buraya,
sonra evlenince ben de tabii onun arkasından yerleştim .
İkimizinde eskiye dönük hiçbir bağlantısı yok burasıyla ..
Ama dediğiniz gibi serserinin biridir büyük ihtimal, ben biraz çevrenin gazına geldim herhalde
panik oldum ..

Kasıtlı da olabili olmayadabilir polise haber verin ama ilgilenmez demeyin bilgileri olsun.
Ama lastiklere hiç dokunmayın haber verene kadar biz değiştirdikten sonra verdik bi kere çünkü az kalsın polis bizi suçlu buluyodu. Polisimi yaniltacaksiniz diye :KK53:

Değişti lastikler inşallah bir kez daha olmaz .

Öncelikle apartmanda başka bir araçta daha varmı aynı durum onu araştırın.
Başka araçlarada zarar verildiyse sizinle bir alakası yoktur durumun.

X