Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saracımm sne geldin ben çıkıyurmm kaç sattir kimsele ryok noldu bu topiğee bilmiyrmm ben gelince herkes başka topiğime kaçıoo acabaaaaaaaa

kıslarr ben çıkıyorumm bugün gelmem üyük bi ihtimal akşama eşim gelecek yeterle konuştum eşini hastaneye yatırmışlar iyilermiş herkese slmları var öpüyorum kıslarr hepinizii

sara cım,hani ben,yoksa sen beni artık sevmiyo musun

düşündüm canım kız olursa ecrinnisa yada ecrinece,2. kısmını oturtamadım,kaynananam esma istiyo,belki ecrinesma,erkek olursa eymen efe

kızlar,, hatunlarr, bacılarrrrrrrrrr
nerdesiniz canlar ?
inanamıyorum dünden bugüne ne kadar az yazılmış.. neyse iyi olun sagliklı olunda en önemlisi o zaten...

bende bbiraz önce geldim , misafirlerimi yolculadım.. cok guzeldi masallah... baska da bişi yok gene eski duzen...
neyse herkese sevgiler, selamlar....

canım, hayırlı olsun simdi gördüm... cok tebrik ederim tatlım gözünaydın olsun masallah

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah... ne güzel bir haber oldu böyle ....

kimsecikler yok..herkese iyilik sağlık diliyip çıkıyım bende..bu arada zelal bi süre nete giremicek nette sorun var bilginiz olsun..merak etmeyin zelalı hepinize selamı vardı..by kızlar.

merhaba kızlar nasılsınız benim dün geceden beri gözüm sulandı kızardı ve şişti bugün akşama kadar hastanedeydim.geldim baktım kimse gelmemiş topiğe hayırdır kızlar neredesiniz

kimsecikler yok..herkese iyilik sağlık diliyip çıkıyım bende..bu arada zelal bi süre nete giremicek nette sorun var bilginiz olsun..merak etmeyin zelalı hepinize selamı vardı..by kızlar.

arzucum merhaba nasılsın zelalin gelememesine üzüldüm umarım sorun her neyse çabuk düzelir şimdiden çok özledim onu sende zelale selam söyle.

zeynom merhaba günlerinin güzel geçmesine sevindim tatlım artık rahat rahat görüşebiliriz.

merhaba metuşum ben buydayım sen neredesin

buydayımmm

hadi gel artık..özledim senii

merhaba kızlar nasılsınız benim dün geceden beri gözüm sulandı kızardı ve şişti bugün akşama kadar hastanedeydim.geldim baktım kimse gelmemiş topiğe hayırdır kızlar neredesiniz

saramm nolduuu sana bacımm.çok geçmiş olsun.niye öyle oldu kiii....
....

zelalll çabuk gellllll...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…