selincim merhaba nasılsın
zelalcim gelmişsin gitmişsin çok hızlısın bacım karşılaşamadık yine özledim seni
edacım bebeğini inşallah bu sefer kucağına alırsın tatlım menim
maonyacım taze annecim bende 9 günlük bebeğinin yanaklarından öper poposundan ısırırım
nehircim iyi olmana sevindim tatlım egemizi öp benim yerime
leyloşum nerdesin gelde sohbet edek
deryacım sende inşallah bebeğini kucağına alacaksın isim düşündünüzmü mercimeğimize
metuuuuuuuuuuş seni çok özledim men
eceem kolay gelsin çok yorma kendini
kimsecikler yok..herkese iyilik sağlık diliyip çıkıyım bende..bu arada zelal bi süre nete giremicek nette sorun var bilginiz olsun..merak etmeyin zelalı hepinize selamı vardı..by kızlar.
saracımmm ışığın yanıyooo sen nerdesinn????*
kızlar,, hatunlarr, bacılarrrrrrrrrr
nerdesiniz canlar ?
inanamıyorum dünden bugüne ne kadar az yazılmış.. neyse iyi olun sagliklı olunda en önemlisi o zaten...
bende bbiraz önce geldim , misafirlerimi yolculadım.. cok guzeldi masallah... baska da bişi yok gene eski duzen...
neyse herkese sevgiler, selamlar....
sara cım,hani ben,yoksa sen beni artık sevmiyo musun
merhaba metuşum ben buydayım sen neredesin
kızlar,, hatunlarr, bacılarrrrrrrrrr
nerdesiniz canlar ?
inanamıyorum dünden bugüne ne kadar az yazılmış.. neyse iyi olun sagliklı olunda en önemlisi o zaten...
bende bbiraz önce geldim , misafirlerimi yolculadım.. cok guzeldi masallah... baska da bişi yok gene eski duzen...
neyse herkese sevgiler, selamlar....
merhaba kızlar nasılsınız benim dün geceden beri gözüm sulandı kızardı ve şişti bugün akşama kadar hastanedeydim.geldim baktım kimse gelmemiş topiğe hayırdır kızlar neredesiniz
kimsecikler yok..herkese iyilik sağlık diliyip çıkıyım bende..bu arada zelal bi süre nete giremicek nette sorun var bilginiz olsun..merak etmeyin zelalı hepinize selamı vardı..by kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?