merhaba kızlar,
2 yumurta toplandı. ikisi de döllenmiş ve bugün için 4 hücreliymiş. kalitesi iyi dediler. yarın 9.30 da transferim yapılıyor... lütfennnnnn, yalvarıyorum benim için dua edin.
tüp yaptıran arkadaşlar önerileriniz olursa lütfen yazın. bu benin ilk denemem olacak.
merhaba kızlar,
2 yumurta toplandı. ikisi de döllenmiş ve bugün için 4 hücreliymiş. kalitesi iyi dediler. yarın 9.30 da transferim yapılıyor... lütfennnnnn, yalvarıyorum benim için dua edin.
tüp yaptıran arkadaşlar önerileriniz olursa lütfen yazın. bu benin ilk denemem olacak.
merhaba kızlar,
maonyaaaaaa aklım sende canımmmm. yarın haber vermeyi unutma emi... dualarım yanıbaşında. bu gece sana bitmek bilmez tahmin edebiliyorum. allahım yardımcın olsun. dualarımızı kabul etsin de tutunmuş olsun güzel bebişin
saol nehircim.geceler ne kadar uzunmuşşş.sabaha kadar aklımdaaa o.dün kayınvalidemdeydik eşim ben tatile eylülde gidecem dio kayın babam doktor izin verirse gidersin oğlum dio.beni hamile sanıo.kaynanam çikolata veriodu bana fazla verdi birinide bebeğimiz için ye dio.eşim bu sabah ilk defa pantolununu ütülüoduhepsi beni hamile sanıo.o kadar ilgili ve iyi davrandılarki vicdan azabı çekiyrm sanki ben yapmamışım gibi
dua ettim rabbime allahım eğer gebe değilsem nolur teste gitmeden adet olayım,o testte negatifi duymak istemiyrm die.kabul oldu galiba
leylikocum merhaba...
negüzel haberler bunlarallah yardımcın olsun bundan sonra dikkat ediceksin kendine. transferden sakın korkma çünkü ağrı sızı yok merak etme. hatta ben çok mutlu olmuştum. gösteriyorlar ekrandan yerleştirilen bebişi o an artık hamile sayılıyosun. anne adayısın hoş bir duygu allah devamını nasip etsin inşallah... dualarım seninle canım. stresten uzak dur artık en önemli faktör o. onun haricinde ilaçlarını jelini kullan. uykuna dikkat et. 3 gün dikkat et kendine ondan sonra eve kapanmana gerek yok. hafif hafif yürüyüşünü yap dinlen. ama asla ve asla elektrik süpürgesine yaklaşma! temizlik yok sonuç alasıya kadar. bırak evin batsın çıksın önemli olan bebişinin tutunabilmesi... vajinal duşu önermiyorlar birde ayaklarını üşütme şimdilik aklıma gelenler bunlar daha olursa yazarım inşallah sonunda güzelhaberleri verirsin bize
maonyacım üzülmek için çok erken niye kendine bunu yapıyosun sen du bakalım belkide hamilelik belirtileridir hemen negatif oluyosun sonunda da üzülüyosun sakin ol anın tadını yaşa diyorum sana ama sen hiç ablanı dinlemiyosun kızıyorum haaa
inşallah anne olacaksın tızım merak etme belki yarın belki yarından da yakın yani bugün
canım hayırlı olsun...dualarımız seninle leylikocum...kendini rahat bırak hemşom...Rabbim hakkında inşallah hayırlısını verecektir canım...merhaba kızlar,
sabah beri gelen gidenden boğuldum saracım..keşke uyusaydım...metuuuuuuuuuuuuuş, leylooooooooooooş,kardeleeeeeeeeeeen,zeynooooooooooom hadi gelin uykucu güzeller
hayırlı haberlerini bekliyoruz maonyacım..inşallah güzel sonuçlar alacaksın canım...hemen umutsuzluk yok...şimdi kan tahlili verdim geldim.saat 4de arayıp haber vereceklerniş:78:
şimdi kan tahlili verdim geldim.saat 4de arayıp haber vereceklerniş:78:
canım hayırlı olsun...dualarımız seninle leylikocum...kendini rahat bırak hemşom...Rabbim hakkında inşallah hayırlısını verecektir canım...
sabah beri gelen gidenden boğuldum saracım..keşke uyusaydım...
hayırlı haberlerini bekliyoruz maonyacım..inşallah güzel sonuçlar alacaksın canım...hemen umutsuzluk yok...
leylacım bende ufaktan ufaktan temizlkiğe bşaladım kışlıkları kaldırıyorum yarında koltukların kılıfını söküp yıkayacam öbür günde perdeleri yıkayacam camları silecem sonrada halıları yıkamaya yollyacam zaten biliyomusun yatak odasını düzenlendimi giysiler kaldırıldımı gerisi bana kolay geliyo.hafta sonuda mutfağı temizleyecem iki günde anca biter bu hafta işlerimi bitirecem inşallah.sonra gezecem Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?